Back to Stockholm

 
Hej! Efter Göteborgssemestern blev det en vecka hemma i Stockholm med lite mer vardagsrutiner eftersom Fredrik fortfarande jobbade. Vi körde tillbaka en lördag så spenderade i princip hela dagen i bilen och när jag väl kom hem så gick jag och Fredrik iväg för att äta pizza på Omnipollos Hatt. Hade sån tur för när vi promenerade till restaurangen hängde regnet i luften och när vi precis fått ett bord så började det ösa ner. Men bara en timme senare när vi ätit klart så hade det spruckit upp igen som ni ser på bilden här under och vi kunde ta en promenad upp mot Mosebacke.
 
 
              
 
Fixat goda luncher hemma och sen när Fredrik slutat för dagen har vi gått väg och tränat. Testade bland annat att åka till Hammarby Sjöstad för att köra ett Heat pass, men tråkigt (eller tur?) nog så hade värmesalens agregat gått sönder så fick göra våra tabata intervaller i normal rumstemperatur istället för 40grader.
 
              
 
 
Vi fick hjälp av Fredriks pappa att sätta upp en till gardinskena i sovrummet 2 veckor innan och kunde sen hänga upp en tunnare gardin bakom våra mörkläggningsgardiner för att få lite mer hotellkänsla i rummet och kunna dra för fönstret utan att det blir helt mörkt.
 
 
 
Bakat supergoda kladdkakecookies
 
            
 
Var och lunchade med Julia i stan och sen på kvällen sågs vi igen med Melinda och Bella för att spela padel
 
 
 
En riktigt smidig middag med fetaost och tomater i ugn som man sen lägger på spagetti och rör runt
 
 
Så mysigt med ljusa sommarkvällar och promenera hem genom stan
 
 
En annan supergod grillmiddag
 
 
 
När det blev helg igen så tog jag och Fredrik en dejtnight och åt middag på Bistro Boheme vid Nytorget och beställde in massa goda tapasrätter
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!