Semester i Stockholm

 
Efter drygt en vecka i Björnrike åkte vi tillbaka till Stockholm och Hässelby för att lämna tillbaka bilen. Vi beslutade oss för att stanna där en dag för att njuta av det fina vädret och bada vid Riddersviks klippor, sen på kvällen blev det spel och grillning.
 
 
 
 
 
 
Bygget brevid vår lägenhet börjar äntligen bli klart
 
Sen kände vi att det var dax att åka hem till vår saknade lägenhet! Så skönt att vara tillbaka efter 1,5 vecka och veta att man fortfarande hade halva semestern framför sig och inte så mycket inplanerat. Vi bestämde oss för att hitta på det vi kände för bara och ta varje dag som den kom. Efter att ha packat in resväskorna i lägenheten gick vi och åt på Shanti Soft Corner vid oss och satt på deras uteservering. Åt deras goda indiska mat och Fredrik beställde in den största ölen jag varit med om.
 
 
 
Våra balkongblommor har aldrig varit så fina trots att vi varit borta 1,5 och inte kunnat ta hand om dem
 
 
 
De dagar det var mindre fint väder tog vi det lugnt hemma och var sen iväg på padel och lagade mat tillsammans.
 
 
 
Fredrik var iväg hos tandläkaren och jag passade på att ta en ensamfika vid Björnsträdgård medans jag väntade in honom. Sen möttes vi upp för lunch och åt på the boarder som är ett mexicanst ställe vid Skanstull. Så mysigt att promenera runt på söder utan att ha ett specifikt mål. Blev istället en spontan väg med stopp för glass.
 
 
 
 
På fredagen vaknade vi tidigt och jag gick iväg för att köpa färskt bröd till frukosten. När magen var full med mackor tog vi bussen till Långholmen för att padla kajak. Den här gången testade vi på varsin singelkajak istället för att sitta i samma och måste säga att det kändes lättare eftersom man behövde vara så synkade i dubbelkajaken för att få kraft framåt. Var väldigt mysigt att padla runt Långholmen och sen vidare runt Reimersholme. Lite lugnare vägar mellan öarna och få båtar eftersom vi var ute tidigt. Utanför Reimersholme blev det dock ganska mycket vågor och jag som är jobbigt känslig blev såklart sjösjuk fast jag var så nära vattnet och guppade. Så blev att paddla tillbaka snabbt till kanalen igen och avsluta lite tidigare. Istället gick vi och åt lunch på ett thaiställe och tog oss sen hem för att sola på balkongen. På kvällen åkte vi tillbaka till Hässelby för att låna Inga-Lill och Jannes hus och vattna deras blommor eftersom de åkt tillbaka till Björnrike.
 
 
 
            
 
 
 
 
 
Tapas night med chark, burrata, pizza och godis
 
 
På lördagen var vi och spelade padel med Fredriks kompisar och sen anslöt några fler för att hänga med och bada efteråt. Hann spela lite spel också innan jag behövde åka tillbaka till stan för att gå på kalas och inflyttningsfest. Tog bilen till söder och köpte sushi på vägen och sen kom Bella och Julia hem till mig för att föra och äta lite innan vi rörde oss till Felicias födelsedagsfirande och nya lägenhet i Hornstull.
 
 
 
 
 
             
 
 
 
 
På söndagen bjöd vi över mamma och Olivia på grillmiddag och tog ut vårt stora matbord på balkongen (som precis fick plats!) för att duka upp en pangmiddag. Riktigt gott med massa olika grillade grönsaker, kött, sallad och ugnsrostad potatis med pesto och fetaost♥
 
 
 
Valde att åka tillbaka till Hässelby för 3 dagar där med närmare till badställen och bo lite större
 
 
 
 
 
Cyklade till Vällingby centrum för att träna på Sats
 
 
 
Pannkakslunch hör till på sommaren
 
 
 
 
Insåg när vi padlade att vi knappt varit på Långholmen så på torsdagen tog vi oss till badstranden där för att sola och läsa bok. Sen på kvällen åt vi god middag på Nyko inne i stan för att fira sista semesterdagen tillsammans innan Fredrik åkte iväg till Göteborg för att gå på Stivens svensexa.
 
 
 
 
 
            
 
            
 
            
 
            
 
När jag hade vinkat av Fredrik på fredagmorgonen gjorde jag god frukost och satt på balkongen och solade på förmiddagen. Sen på kvällen tog jag en långpromenad och satt sen och myste i soffan framför serier och åt pestopasta.
 
 
 
 
 
På lördagen åkte jag mamma och Olivia till Tyresö och Sandholmarna för att sola på klipporna där. Sen hade vi afterbeach hemma hos mamma och drack bubbel och åt snacks.
 
 
 
             
 
På söndagen var jag medbjuden på släktkalas hemma hos Fredriks faster och hängde med hela familjen utan honom eftersom han inte kom hem från Göteborg förens senare den dagen. Var supertrevligt att få komma dit och se hur de bor och bli bjuden på lunch. Efter maten gick hela gänget iväg för att bada och sen blev det fika innan jag fick skjuts tillbaka hem.
 
 
 
             
 
 
           

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!