Långhelg i Långedrag

Hej på er! Det som för början skulle bli en veckas semester i Korsika blev under coronaomständigheter ombokat till en långhelg i Göteborg. Men vi var verkligen inte besvikna över det. Kändes så kul att få planera in något och åka på en roadtrip med vänner. Jag, Fredrik och hans vänner satte oss i två bilar och körde söderut till Långedrag där vi hade hyrt ett stort hus via AirBnB för midsommarhelgen. Vi valde det främst för inomhuspoolen men blev positivt överraskad när det visade sig vara finare än bilderna i annonsen.
 
Efter att ha handlat mat och dryck för hela helgen samt rekat vårt hem för närmsta 4a dagarna slog vi oss ner framför Sveriges andra EM match och hejade fram en vinst. Blev även ett kvällsdopp för vissa för att fira.
Dagen efter vaknade vi upp till ett riktigt pangväder och efter ett gäng scones till frukost var vi redo att ta skärgårdsbåten ut till Vrångö. Så mysig ö med alla små fiskestugor, vi strosade omkring, åt räkmacka och fish and ships och badade från klippor innan vi åkte tillbaka mot huset.
 
Håll utkik efter en del två med bilder från vårt midsommarfirande och turistbilder från centrala GBG.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!