Midsommarfirande på västkusten

Hej på er! Här kommer del två av vår långhelg i Göteborg. Vi startade midsommarafton med en lyxfrukost bestående av amerikanska pannkakor med olika tillbehör. Sen började midsommarfixet där vi var några som gick och handlade jordgubbar och några som fixade hemma i huset. Tycker vi var ett väldigt bra team som delade upp ansvaret för alla olika måltider under resan. Blir lätt rörigt när man är så många annars. 
Efter att alla fått göra sig lite fina också började vi firandet med klassisk sillunch med snapsvisor. Sen blev det kubbspel och flera olika sällskapsspel. Blev även bubbel i solnedgången och bad i inomhuspoolen.
På vår sista heldag åkte vi in till centrala Göteborg för att turista lite. Promenerade upp till skansberget för att njuta av utsikten, köpte glass, spelade minigolf och strosade runt i Haga. Blev ett väldigt bra avslut på resan helt enkelt.
Och på vägen hem stannade vi till i Gränna och köpte polkagrisar, sen sov jag hela vägen hem turligt nog. Vår aircondition hade nämligen gått sönder så var dövarmt i bilen och köer tillbaka till Stockholm. Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!