Ed Sheeran och Ästad vingård

Hej på er! I slutet av 2021 när vi var sen länge trötta på pandemi och restriktioner så hade vi ändå hoppet uppe om en sommar fylld av roligheter och konserter. Så vi var självklart snabba att boka biljetter när nyheten kom ut att Ed Sheeran skulle komma till Sverige. Sen 10 månader senare var det äntligen dax att bila ner till Göteborg och vi fick även sällskap av Viktor och Melanie.
 
 
Blev självklart stopp på vägen både för hamburgare på Jureskogs och en godisbutik med 1000 sorters godis.
 
 
 
Väl framme checkade vi in på Clarion post innan vi promenerade till Heden där det annordnats förfest inför konserten
 
 
 
 
Sen var det dax för Ed att spela för ett välfyllt Ullevi. Riktigt bra konsert med scenen i mitten och där Ed både skapade musiken live och sjöng samtidigt.
 
 
 
 
Avrundade kvällen med godis i sängen och sen var det en tidig morgon dagen efter för jag och Fredrik skulle nämligen fortsätta mot Ästad vingård. 
 
 
 
När Fredik fyllde 30 fick han i present av mig att vi skulle besöka Ästad vingård med vinprovning och spa så efter att ha bilat dit från Göteborg började vi direkt med provningen och en rundtur av vingården.
 
 
Fick se hur druvorna växer
 
 
 
Sen gå igenom alla steg hur vinet tillverkas, för att slutligen få smaka på deras vita mousserade vin och 2 andra sorter för att jämföra.
 
 
 
Checkade in på vårt fina rum med utsikt över spaets utomhusdel
 
 
 
 
Sen promenerade vi ner för att äta lunch och spa:a.
 
 
 
 
 
 
 
Coolaste bastun jag sett
 
 
 
Fanns som en konstsjö som vi badade i men var nog max 15 grader
 
 
 
 
Sen efter några timmar spa och solande var det dax för middag
 
 
Promenerade förbi det fina växthuset
 
 
 
 
 
Magiskt att få vakna upp här med solen som strålade in. Började dagen med ett bad innan frukost i deras lada. Därefter var det tyvärr dax att åka hemåt och lämna fina Ästad. Blir defenitivt att åka tillbaka dit någon gång i framtiden och då kanske man kan vara där 2 nätter så man hinner ta det lugnt också haha♥ Men vi fick 2 otroligt fina dagar och hade så tur att det var blå himmel hela tiden och inte så mycket folk där samtidigt som oss.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gekås Ullared råkade ligga på vägen hem så då kände vi att vi var tvungna att ta ett stopp där och tänkte att vi inte skulle köpa något speciellt men slutade ändå med att vi spenderade 800 kr på diverse "bra att ha saker". Och Fredrik som inte varit där innan var chockad av att det var så mycket folk haha

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!