Sardinien 2022

Hej på er! Efter en intesiv start på vår sommarledighet med stadsemester och mycket promenad var vi riktigt redo för 6st lugna dagar med sol och bad. Flög från Paris tidigt på söndagsmorgonen och var framme på Sardinien vid 10 tiden. 
Vi hade bokat ett fantastiskt fint hotell precis vid vattnet med en stor pool, egen restaurang, samt egen del av stranden. En dröm helt enkelt! Men dock missat den lilla detaljen att det inte fanns någonting runt omkring själva hotellet...
Alla andra som kom dit hade hyrbilar då det inte fanns några promenadvägar till byn eller grannstranden även fast det låg ganska nära eftersom det endast fanns en smal, slingrig och väldigt trafikerad bilväg utan trottoar dit. Taxi var inte heller något alternativ då 15 minuter enkel väg kostade 60 euro. Men dumma nog testade vi att gå på bilvägen i 3 km för att komma till närmsta supermarket och var det läskigaste promenaden någonsin, där vi fick hoppa in i buskarna så fort det kom en bil som inte kunde veja för oss. Men behövde ändå köpa eget vatten till rummet eftersom det bara gick att beställa in glasflaskor till middag o lunch på hotellet.
 
Som tur var överlevde vi vårt vattenuppdrag och sen kunde vi ta det lugnt igen haha. Mycket sol, bad, glass och läsa bok.
Efter 3 dagar så tröttnade vi rastlösa semestrare på att bara vara vara vid hotellet och bestämde oss för att hyra den minsta lilla billiga skruttbil vi kunde hitta för ett dygn l för att få lite miljöombyte. Så den dagen blev det att turista i en liten by med ett gammalt torn, besöka en större strand, samt åka iväg till en annan restaurang på kvällen och gå på nattmarknad.
 
Blev hursomhelst en väldigt härlig semester och här kommer alla bilder.
 
 
 
Utsikten över hotellets pool
 
 
 
 
Stigen ner till stranden
 
 
 
 
 
 
Blev självklart glass vid poolen varje dag
 
 
 
 
 
Middag på hotellets restaurang
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pasta i Italien ändå
 
 
 
Magisk frukostutsikt
 
 
 
 
Redo att lämna hotellet med hyrbilen
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista kvällen hittade vi en liten lokal pizzeria uppe vid vägen, där man bara behövde gå 100 m på bilvägen för att ta sig till
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!