Tar igen det jag missat

 
 
Hejsan! Dålig uppdatering var det här. Har haft fullt upp hela veckan men nu är det äntligen helg och jag behöver inte återvända till skolan på två hela veckor!! Nästa vecka åker alla niorna till Falun och sen blir det sportlov. :).
 
I tisdags var det ju semeldagen. Hade tråkig idrott och alla var typ hemma eftersom vi varit i kungsberget. Hade gärna stannat hemma jag också men hade en del att göra i skolan. När vi slutat åkte jag iaf hem till Linnea för att äta varsin semla, kolla på topmodel och fota lite. Får se om jag kan få tag på en bild men de flesta blev nog rätt misslyckade... Jag skulle hoppa och satte mig ner i snön. Kan ju inte påstå att jag var torr efter det.
 
I på onsdagen var jag och Julia hemma hos mig för att planera lite inför söndag och sen vid 5 så var vi på Thoren Innovations school på öppet hus. Kan ju säga att det inte var någon skola för mig, hamnade längst ner på listan på gymnasievalet.
 
Igår torsdag var det ju alla hjärtans dag :). Gjorde inget speciellt i skolan och sen på eftermiddagen åkte jag och Stina till gymmet för att köra CX och Sh'bam. När jag kom hem hade mamma bakat semlor, vi glömde liksom bort det i tisdags, som var hur goda som helst!! Sen åt vi geléhjärtan och satte på en mysig film, "the holiday" tror jag den hette.
 
Aplåder till er som orkade läsa! Puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!