Om vår resa till Luleå

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För precis en vecka sen satte jag och Anna oss på ett flyg upp till Luleå. Landade runt 5 på eftermiddagen och tog oss då till vårt hotell i city. Då vi skulle besöka Luleå tekniska universitet dagen efter (som var anledningen till resan) så kunde vi ta det lugnt på torsdagskvällen. Köpte godis, kollade runt lite i centrum och var på hotellrummet innan vi gick och åt middag på restaurang CG. Sjukt fin restaurang (nästan så man kände sig obekväm) med grymt god mat! Åt nån tapasbricka till förrätt, ren med pumpa och ost-creme, samt creme brulee till efterrätt♥♥ Var verkligen matdrömmen!
 
Torsdagen började med att vi packade ihop och åt frukostbuffé innan vi checkade ut från hotellet och tog bussen till universitetet. Väl framme där mötte vi upp den vääldigt pratglada killen som skulle guida oss runt på skolan. Spenderade 4h timmar på universitetet till att promenera runt i skolan, kolla på projekt som eleverna gjort på civilingenjör arkitektur linjen, ställa frågor om linjen, äta lunch i skolan, kolla på studentbostäderna runtomkring. 
 
Vad tyckte vi om skolan då? Är minst sagt kluven. Linjen verkade jättebra, rolig och intressant och det är precis det jag vill läsa. Men själva skolan var flera gamla byggnader som saknade stora salar med massa material för kreativa arkitektarbeten. Vilket är ett stort minus om man jämför med KTHs arkitekthus som vi fick besöka med skolan.. Civilingengör arkitektur finns även på Chalmers i Göteborg, vilket troligtvis kommer bli mitt förstahandsval då det är Sveriges bästa skola med civilingegörs utbildning. Problemet är bara att intagningarna där är sjukt höga, så vi får se om jag lyckas. Ska satsa gärnet på högskoleprovet och matte&fysikprovet som finns att göra för att bli antagen. 
 
Men var iallafall väldigt kul och bra att vi åkte upp och besökte Luleå och dess universitet! Så är nöjd med besöket. puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!