Minnen!



har så många minnen med den här låten! Kom ihåg att alla älskade Kelly Clarkson i lågstadiet och kunde typ alla hennes låttexter. Särkilt Julia, Hedda och Nathalie! Saknar er (Julia träffar jag ju varje dag menmen :P saknar oss 4!) länkar på namnen ;) Själv kunde jag inte sjunga på engelska och sjöng istället det jag tyckte passa in (inte engelska då) . Detta påpekade typ alla och slutade typ sjunga engelska låtar efter det (tills jag lärde mig engelska :P , var typ asmobbad när jag tänker tillbaka fast kanske inte på det sättet utan kunde kanske inte de alla andra kunde och hade inte samma kläder som alla andra.

 Kommer ihåg att jag typ aldrig hade jeans för de var så obekväma och gick istället runt i ett par beigea tighta mjukisbyxor (som jag tillslut insåg var jätte fula och köpte tighta jeans!) Var ganska kul att man inte brydde sig så mkt när man var mindre och sen tänker man tillbaka nu vf man gjorde så eller varför men inte tyckte det var pinsamt.

Måste nog lära mig igen att inte tycka allt är pinsamt och inte bry sig om allt som alla andra tycker. Det är man väldigt bra på när man var mindre därför är barn smartas på jorden! Kloka ord från mig va?! :P haha nää nu ska jag vila ögonen och sova puss

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!