2 1/2 day left :D

Nu är det bara 2 & 1/2 dag kvar tills jag är tretton, men slut snackat om det. I morgon ska jag på gympa läger så jag måste packa lite nu, annars ska jag ta det lungt idag. Ska se på Let´s dance och god middag (hoppas jag :D ) Jag ska kanske skruva upp en låd hutsh som jag ska ha under mitt nya skrivbord hos mamma. Jaja jag hoppas du får en bra helg, kommer antagligen inte blogga i helgen (kanske på söndag kväll) annars blir det på tisdag eller onsdag.

Puss och kram Emii :D


Bed time

gud vad jag är trött. Har varit på 3 timmars träning, haft styrka och fristående. När jag kom hem plugga jag lite Svenska och Franska i typ 2 timmar men nu ska jag gå och lägga mig innan jag sommnar på tangent bordet.

PUSS OCH KRAM EMII

 


Paus

Hallåj håller på att kolla på let´s dance, men nu var det paus så jag tänkte blogga lite. Det var Claudia som startade och hon fick 32 poäng och hon är min absoluta favorit! Idag dansar dom jive och quickstep och jag tycker att det är roligare nu när det är snabba danser en vals och sont som är långsamt.

Nu ska jag upp och titta igen men det kanske kommer något mer i någon annan paus

PUSS & KRAM EMII

Ikea+ delema

i morgon ska jag åka till Ikea och kolla på ett skrivbord till mig. Det kommer antagligen bli ett skrivbord som man kan välja olika delar och bygga ihop, man köper varje ben och skiva förr sig. Idag har jag varit på träning och vi hade styrka idag, har ingen träningsverk faktiskt men det kanske kommer... eller så är jag ganska vältänad haha :D . Idag är det bara 13 dagar kvar till min födelse dag , räknar dagarna.

 Den 2/2 ska vi ha vinterfrilufsdag i skolan och då kan man b.la välja mellan att

vara på eriksdalsbadet      - man måste simma också

åka pulkarejs       - Jag brukar tröttna rätt så snabbt

åka skridskor i Hellas gården   -  ingen av mina kompisar verkar vilja göra det

Åka skidor/snowboard i hammarbybacken    -  att man måste betala själv och att min snowboard är i sandviken


- = minus.

Vad ska jag välja??? Jag vill helst åka snowboard men då är jag tvungen att betala lite av kostnade själv + att jag helst vill ha min egna snowboard. Ska fundera lite på det och höra med andra vad dom ska göra

PUSS & KRAM EMII

hår tips.

jag har kollat på lite bloggar och hittat flera bra hår tips jag ska pröva, bla en inbakt fiskbensfläta och en lugg skruv eller vad det nu hette, ska ta bilder när jag har gjort frisyrerna och lägga ut.

Min mormor och morfar är här i helgen och vi har varit och åkt skriskor vid hökarängsbadet. Jag åkte 4km  och 800 m och har lite träningsverk i lår och rumpa. Just nu håller Mormor och Olivia på att rensa ut ollis berg av leksaker, morfar tittar på tv och mamma tror jag håller på att fixa med våran kvällsmat. Satt nyligen upp ett par frächa tråd gardiner i svart framför mitt fönster och i morgon ska jag möblera om och kanske åka och köpa ett nytt skrivbord. Det känns som vi kommer och har hunnit massor denna helg. Nu ska jag gå ner till morfar och kolla på skidåkning som börjar snart.

Love from Emii


Jag och Olli

Bowling

Idag ska jag på Ellis bowling fest. Ja älskar att bowla och brukar vinna ganska ofta. Jag har i alla fall haft ett superbra jul lov och åkt snowboard x3 skridskor x2 och pulka minst x10 , är super lycklig över att det blev en kall vit jul i år i alla fall. Föresten är det bara 23 dagar till min födelsedag idag men det käns som jag fick det mesta jag önskade mig på julafton. Nu ska jag göra lite styrka och sen ska jag hoppa in i dushen. Efter ellis fest ska jag på middag till ett par jobborkopisar till pappa - Hasse och Maja- , så jag får skriva om middagen och festen i morgon. Många kramissar Emii

Några saker som jag fick i julklapp

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!