Midsommar

Hej på er! Här kommer ett gäng bilder från midsommarhelgen samt veckan efter. Blev en lugn midsommar iår hemma hos Fredriks föräldrar i Hässelby där det bjöds på god mat, spel och bad. Så härligt med värmebölja och kunna sitta ute till sen kväll utan att behöva frysa.
 
 
 
Blev välkommnade med räkmacka och sen blev det att ta det lugnt i skuggan
 
 
 
Gick ner för ett dopp vid Riddersvik
 
 
 
Spelade kubb & mexican train, sen åt vi världens godaste jordgubbstårta med vaniljkräm o rabarberkompott i.
 
 
 
 
 
Dagen efter åkte vi till Eskilstuna för att hälsa på Fredriks morbror och kusiner och bada i deras pool. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var vi tillbaka i Stockholm och ville som resten av södermalm bada på Långholmen. På kvällen spelade vi padel med Viktor och Micke på nyöppnade utomhusbanor i Liljeholmskajen. Därefter blev det grillning på vår balkong
 
 
 
       
 
Värmen höll i sig och behövde både fläkten på max och iskaffe för att kyla ner mig och hemmakontoret.
Dua Lipa skulle spela på Grönan och jag ville så gärna gå, men kom ifrån jobbet lite försent och när jag väl kom fram till Grönan så var det stängt pga parken redan var full.
 
 
 
      
 
Jag och Olivia bjöd hem pappa och Anna på en 3 rättersmiddag, som vi försökt få till länge efter att ha gett dem middagen i julklapp för 1,5 år sen...
 
 
 
Jag och Fredik var och åt middag med Anna och William och prövade nyöppnade Basta Italia's nya takterass. Superfin inredning, men vi fick dock vänta alldeles för länge på maten och jag blev besviken på min pasta
 
 
 
 
 
 
Efter middagen blev det en mysig promenad hem för mig och Fredrik♥

Studentmottagning, sommar konsert och vänner

Hej på er! Här kommer lite bilder från bland annat en helg i dalarna. Mammas kusin tog studenten och vi åkte upp för att vara med på studentmottagningen i Rättvik och passade på att sova över i mormor och morfars stuga i Borlänge. Var riktigt fint ordnat med partytält i trädgården, god mat och livemusik och kändes så kul att träffa släkt jag inte sett på 5 år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen blev det en regnig promenad runt sjön och sen en god lunch innan vi åkte hem mot Stockholm
 
 
 
 
Tillbaka i Stockholm blev det kompishäng och vi möttes upp för drinkar på Vau du Ville för att sen se Felicias spelning på Norrmalmstorg. Lyckades pricka in spöregn men det delades ut regnponchos så stämningen var på topp ändå trots skyfall och åska.
 
     
 
 
 
Till helgen fixade jag och Fredrik hemma och köpte lite fler blommor till balkongen. På kvällen kom hans föräldrar på fördrink till oss och sen blev det middag på Alex y Filip Brasserie. Var proppmätta efter restaurangen, sen väntade det inflyttningsfest hemma hos Julia där det bjöds på ännu mer god plockmat.
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen tog jag och Fredrik en långpromenad och åt lunch på La Neta
 
 
 
      
 
På kvällen grillade vi på balkongen
 
 
 
 
Hade Aw med min kollega där vi kollade på den nya tillgänglighetsanpassade hissen till dramaten, åt pokébowl och såg topgun på bio.
 
     
 
 
 
Middag med Ellen på Italian cousins följt av glass och en promenad längs vattnet
 
     
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!