hemma

idag är jag fortfarande sjuk (ont i halsen och snuvig) dock har jag nog ingen feber just nu och är inte lika hängig som igår. Har tittat på film och nu håller jag på (tog en paus) att skriva en text om norska och danska som tillhör steg 11 i svenska... Ska ta det lungt lite nu och kanske kolla lite bloggar på datoirn och kanske titta på tv sen (orkar inte jobba mer just nu) Men sen ska jag jobba lite eng och träna franska glosor. Hoppas du har en roligare dag än jag

kramar emi

sjuk

Har varit i skolan idag men åkte hem efter lunch eftersom jag hade ont i halsen och hade lite feber... Har tittat på repris av wipeout och virkat på min mössa. Orkar inte skriva mer just nu men kanske i morgon

kram emii

styrke test

idag har jag haft styrketest på gympan. Det var ganska jobbigt då men jag har ingen träningsverk nu så den kanske kommer till i morgon. jag tränade faktiskt 4 och en halv timme... När jag kom hem hade mamma och Olli bakat bullar och kolakakor. Sen dess har jag tagit det lungt och nu ska jag träna franska.


Puss och kram emii


träning & Länna

har varit på träning i tre timmar och när jag kom hem och hade duchat och ätit så åkte vi till Länna och köpte lite grejs... Jag köpte två par supersnygga skor på skopunkten och garn till en mössa jag ska virka. Sen köpte mamma hårband till oss och lite annat billigt grejs på rusta b.la. en spikmatta för 99kr. När vi kom hem fikade vi winebröd som vi köpt och dessutom chips till i kväll 300gr för 10 kr, nu ska jag inte göra reklam och så men idag har vi fyndat ganska mycket!! Just nu håller jag och Olivia på att måla muggar, min håller på att torka lite för jag ska rite saker på bakrunden.

lite bilder...
PUSS & KRAM EMII <333

shopping

idag har jag mamma och olli varit och shoppat efter skolan. Köpte lite grejs...


väska från lindex 149:-

hårband från Glitter 69:-
jacka 299:- från H&M
 
Puss och kram Emii

Hej alla

Har haft en jätte kul vecka, fast nu är  jag super trött. I lördags var jag på melodifestivalen (Finalen) och på söndagen packade jag inför en hel vecka i Falun, Sen var jag där och hade superkul och igår tävlade jag med gymnastiken och var på fest. idag har Olli fest så jag ska hjälpa till. Imorgon har jag studiedag och då kommer det bilder från falun och melodifestivalen.

hej så länge LOVE FOM EMII

12/3

idag är det fredag den 12 mars och jag har nyss kommit hem till mamma jag har ganska tråkigt , ska gå in och titta på bilder från min gympa så detta blir ett kort inlägg vad som händer i helgen. Imorgon ,Lördag ska jag på träning och sedan ska jag fira Olli som fyller 10 år och efter det ska vi på melodifestival finalen. På söndag ska jag bara packa till falun, vi ska vara där måndag-fredag med skolan.

P&K emii

Snart slut :(

snart är sportlovet slut, igentligen är det synd men jag saknar ändå kompisarna. Just nu sitter jag och virkar, det ska bli en OS-mössa men det kommer ta ett tag innan den är färdig. Jag tog andra färger på min än vad originalet har eftersom rosa,grå,svart och ljus rosa passar bättre till min jacka. Vi får väl se om det går att ha på sig den utan att skämmas annars får jag ge den till någon. Ska snart äta frukost så jag ska kolla på lite bloggar nu innan så jag hinner inte skriva något mer. Jag har i alla fall haft ett jättebra lov i sandviken och åkt snowboard.

P&K EMII

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!