måndag

ska titta på tv men har ialla fall sett på två filmer idag med bella och vi var sedan på friskis och svettis vid skarpnäcks IP. Vet ej vad jag hittar på imorgon men jag hoppas det blir fint väder...

Ha en bra sommar (om jag inte bloggar mer i morgon eller på onsdag..)

PS tog ut flätorna idag.


regn

gårdagen gick bra trotts allt vi såg på 3 filmer och var uppe till klockan tjugo i tolv. Det ända var att Isa började gråta eftersom vi ska avliva kaninerna nästa vecka så hon fick sova i min utfällbara säng då tänkte hon inte på det mera tror jah.

Idag har det varit riktigt aprilväder. Pappa skjuttsade mig och olli till skarpnäck så vi kunde cykla till honom och dessutom hämtade vi lite annat grejs. När vi kom hem skulle vi åka och ha pankakspicknik med cyklarna och precis när vi kom ut så började det regna så vi sprang upp och hämtade regn jackor och när vi kom ner igen så beslutade vi att vi skulle ha picknik inne. Sen när vi ätit så slutade det regna så vi cyklade till Årsta och köpte glass sedan satt vi oss på en solbrygga och käkade glassen. På vägen hem började det regna igen så vi blev dygnsura. Har läst systrar i jeans när jag kommit hem, måste ha cyklat minst 2 mil idag...

5km från skarpnäck och ca 11 fram och tillbaka till årsta ( det kändes som mer eftersom vi körde i minst hundra backar upp och ner.


Linköping

Har varit i Linköping över natten hos mina kusiner Clara, Cedrik och Charlie. Clara ska fylla 6 år och är äldst så det var som att sitta barnvakt när man var där... :P Anna och Pappa ska på fest ikväll så vi barn ska käka pizza och se på film en hel tjej kväll, det blir nog supermysigt om vi kan bestäma två pizzor vi kan dela på och om vi hyr film måste vi vara ense annars kommer nog någon ringa och skvallra eller börja grina och då får jag ansvaret för det eftersom jag är äldst.... Men om jag offrar mig lite och Dem andra inte blir övertrötta kommer det nog gå bra. Nu ska vi gå och köpa godis.

Saknar min webb...

knäpp låt


ny design

tack jullan för den nya designen

 Vad tycks?

1:a dagen på sommarlovet!

hej idag ska jag antagligen till grönan (om det inte börjar regna) med bella från min gympa, vi ska vara där när dem uppnar :D . Jag träffade henne på grönan förra året och det var hon som fick mig att åka frittfall och frittfalltilt. Jag tvingade henne att åka popexpressen så vi får se vad vi åker beroende på hur långa köerna blir.
bilder till ny design


sveriges nationaldag

har varit i stan idag. Steg av tunnelbanan i gamlastan och köpte ben och jerrys glass med två kulor (karamel & citron) grädde, ny gjord våffla, rån doppat i choklad och chokladsås. Satte oss på en trappa i solen och njöt, blev super mätt och gav hälften av grädden till Olli. Men det var den godaste citron smaken som jag ätit och mamma tog strawberry chease cake som också var fantastisk. Sedan köpte jag en vit kofta, örhängen från ur & pen och ett par röd,vita skor och allt detta är tillbehör till på onsdag och jag ska också ha vita tights och en röd axellös klänning. Vi promenerade till kungsträdgården och gick runt och kollade lite på vad dem sålde för mat och så men vi var super mätta så vi köpte inget ätbart. vi gick lite till och kom fram till en flytande scen där love2010 skulle sändas i från, dem hade genrep så vi tittade lite sen tog vi tunnelbanan från slussen hem, och nu ska vi grilla...

PUSS & KRAM EMII!

    
      ÖRHÄNGEN                                       KOFTA                                        SKOR 

Rhodos

äntligen är jag hemma har längtat även fast jag bara var borta i en vecka, fick nog på solen. Nu ska jag lägga in lite bilder som jag tagit under den senasteveckan.

köpta grejs:mat:
(youghurt ej glass)

utsikt:
      

strand+pool bilder:

     
(mussla vi hittade vid snorkling)


blommor:

    

i Rhodos stad:

      

övrigt:

                
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!