Skaldjurshelg

Hej på er! Hoppas allt är bra. Jag tänke visa lite bilder från slutet av september med två roliga helger där vi gick på en lägenhetsvisning (så som många andra kommande helger under hösten 2021 och våren 2022 haha), åt god mat (vilket alla mina inlägg innehåller) och hängde med våra familjer!♥
 
 
 
 
Var och kikade på en fin sekelskiftstvåa i Gamla Råsunda som vi verkligen önskade hade varit stor nog att göra till en 3a, men icke. Blev iallafall kär i området som jag knappt besökt innan och vi hittade världens godaste persiska restaurang där vi åt lunch och sen blev det en promenad runt sjön innan vi avslutade med ett besök på Kandy'z för att handla godis för kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var det så fint väder så vi promenerade in till city och åt lunch på AI Ramen
 
 
 
 
En ny vecka med jobb på kontoret i Uppsala och besök i Eskilstuna för ett uppmätningsuppdrag av en gammal industrilokal
 
 
 
 
Följde med mamma för att hämta ut hennes nya bil! Irroniskt nog ville den gamla bilen först inte starta när vi skulle hem som i protest att den blev utbytt eller tydlig indikation på hur skönt det är med en ny modell.
 
 
 
 
En typisk fredag med hemmagjord pizza och film i soffan efteråt
 
 
 
De hade äntligen öppnat upp innergården till det nybyggda huset brevid oss, så vi var där och inspekterade. Kändes så skönt att slippa bo nära en byggarbetsplats och inte behöva gå runt den längre.
 
 
 
På eftermiddagen hade vi gjort oss fina för att äta skaldjursbuffé med Fredriks släkt på Grand Hotels Vinterträdgård. En väldigt trevlig och lyxig tradition som dem har. Efteråt promenerade vi hem till Fredriks kusin Joakim för att dricka drinkar och fortsätta umgås hela gänget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var jag förbi pappa och Annas nya lägenhet för att se framstegen i deras renovering. Hade blivit så snyggt med nyslipade golv och ommålade väggar. Efteråt gick vi ner till en Fransk kvarterskrog på Swedenborgsgatan och åt middag tillsammans jag,pappa och Olivia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lägenhetsvisningar och familjehäng

Hej på er! Här kommer lite bilder från två veckor i september. Första helgen var Fredriks mormor var på besök och vi fick visa upp lägenheten och sen tog vi en promenad med lunchstopp på Da Luigi. På kvällen grillade vi tonfisk och gick på bio. Sen på söndagen åkte vi till mamma i Årsta havsbad för att fika med min mormor och morfar som var där och hälsade på♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
        
 
Jobb både i Uppsala och hemifrån.
 
 
 
 
 Mötte upp Olivia för en AW på Lily's efter jobbet för tacos och margaritas.
 
 
 
 
Platsbesök på ett projekt en kollega projekterat i Uppsala
 
 
 
 
 
Blev bjuden av Fredrik på middag på Deli de Luca för att fira att exjobbet äntligen var helt inlämnat och jag fått jobb.
 
 
 
 
 
 
 
Var på några lägenhetsvisningar på söder, tittade på många fina objekt som slutade på alldeles för höga priser...
 
 
 
Bästa söndagskombinationen med träning, ta det lugnt hemma med en serie och handla inför veckan.
 
 

Första jobbveckan på Tyréns

 
Hej på er! Efter en lång sommar var det dax för min allra första jobbdag som civilingenjör inom arkitektur på Tyréns. Med pendling till Uppsala två dagar i veckan och jobb hemifrån eller Stockholmskontoret i slussen övriga dagar.
 
 
 
Lunch ute på terassen mot innergården när solen sken i Uppsala
 
 
Jag och Fredrik fick äntligen hem vår nya matta efter 2 års beslutångest om vad vi skulle köpa
 
 
 
Stockholmskontoret
 
 
 
 
 
 
Åkte på mätuppdrag till Eskilstuna.
 
 
 
 
 
 
Middag med kompisarna i Melindas nya lägenhet
 
 
 
 
Gick på kulturkonsert i Tantolunden med Ellen, Matilda och hennes pojkvän, för att sedan ta elspark tillbaka till södra station för att leta matställe. Pga löning var det fullt överallt så slutade med att vi köpte pizza och sushi och gick hem till mig och åt.
 
 
 
 
 
 
Afterwork med Fredriks vänner på Gioia. Var ordentlig översvämmning utanför, men väldigt god mat.
 
 
 
 
 
Pappa och Anna fick tillträde till deras nya lägenhet och vi var på besök. Efteråt gick vi och drack cava sangria och väntade in Isa och Oskar för libanesisk middag på Tabbouli.
 
 
 
 
 
 
 
Två mätta individer♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!