Franska

har jobbat lite franska nu, skit jobbigt men det måste bli klart tills på fredag då jag ska redovisa steget. Har sjukt irreterande hosta just nu så det blir extra många halsdukar imorgon och te till frukost. Ska nog sova nu är skit trött tur att vi har lite sovmorgon i alla fall.

http://skrivihop.se/wp-content/uploads/2008/07/p1030689.jpg

http://carroliindh.blogg.se/images/2009/askickade_63084722.jpg


Frisör imorgon

Varit på Blond och bokat tid för klippning, det blir nog lugg om inte mamma hindrar mig , och då behövs det mycket.

Imorgon åker vi till Gamla stan med skolan, ska gå någon promenad och svara på frågor. Kommer ha varma kläder, skulle typ bli 15-20 minusgrader burr! Tar med lussebullar och pepparkakor, ska baka lussebullar imorgon, så har köpt från ica , typiskt, hemmagjorda är mycket godare, enligt mig. Skriver nog imorgon om alla hundra plagg jag har/ska ha på mig, samlas 9:30 vid skolan så jag antar att jag hinner blogga innan. Puss och Kramblir nog en tunn lugg, har så tunt hår

Vill ha!

sak jag vill HA!

detta snygga party linne såg jag på Gina Tricot, Götgatan i svart och blev störtförälskad (typ), vem vill inte bära en sån på Julafton/Nyår kostar iförsig 299:- ,men brukar få en julklädsel varje år.


Jul bild till ny design


Äntligen Fredag!

Yess! Fredag äntligen :) Ska ta det lungt och vara med familjen idag, äta god mat, titta på cirkusmöller och hyra film. Isa ska på sleepover fest vid 6 och pappa och Anna sticker på fest vid 7 och kommer hem vid 1 eller något så det blir egentligen bara Jag, Olivia och My som har fredagsmys och tar det lungt här hemma.

Morgon dagen ska tillbringas med Julia och vi åker nog in till sStan och kollar i affären sen ska hon sova hos mig, mer info imorgon( annars har jag inget att skriva om då :P) Bye


 
Gamal bild, saknar!!

hittat min gamla webbcamera som inte är specielt bra.,..


ta ut flätor?

tänkte ta ut flätorna i morgon bitti innan skolan, tänkte att jag kommer nog vara blondare på den sidan där jag inte haft flätorna men det får se ut som det gör annars får jag väll slinga den sidan :) . Ska göra flätor i hela håret som jag ska sova i så hela håret blir lockigt imorgon :) vad gör man inte för att det är fredag. Aja ska väll se på tv nu då om det går något bra på den och ska käka lussebullar sen också. Ha det göttmörkare på ena sidan :P

På spotify just nu

Pittbull-Hey baby

Nicki och Will.I.am- Check it out


drar snart till vårdcentralen för att kolla knät så jag skriver mer sen , bye bye

Lussebulle bak :)

Har precis bakat lussebullar som blev super fina. Ska åka till vårdcentralen imorgon och kolla upp knät, har gjort illa mig på träningen och vet inte riktigt vad det är som gör ont. Så om de inte ser något som hindrar mig att gå till skolan och om knät inte blivit sämre så kommer jag till skolan vid lunch.

lördag

Elias vad har vi gjort idag?:
- Vi har lekigt
- gått och kollat på saker
- vi har varit på max och ätit
- vi har också varit i en leksakksaffär och kollat på leksaker det var jätte kul
- det jobbigaste var att kolla på kläder.
- Det var mysigt på kvällen och vi såg kristall kronor i himelen
- det var väldigt mysigt när vi gick på stan.

Olivia vad har vi gjort idag?:
- vi har varit och shoppat
- Du har varit och tränat
- köpt mycke saker, du(till mig) köpte en tröja på gina tricot.

Junie vad har vi gjort idag?:
- inget
har vi inte gjort något idag?:
- badat
det har vi väl inte:
- jo
har vi gjort något mer än att bada då?:
- nee
har vi inte åkt tunnelbana då?:
- jo
vart åkte vi då?:
- vet inte
vi åkte in till stan va?
-mm
vad gjorde vi i stan då?:
-vet inte
nähä
- mamma ska vi äta pizza ikväll?

det är svårt att få Junie att göra som man vill, hon gör som hon vill :D Aja vi har varit och shoppat idag och jag har tränat , köpte en tröja på gina och en mössa på någon skejt affär.
jag och Elias.


Fredagskväll

har precis käkat tacos, har kussarna på besök och kör just dance på wii.Olli och Elias dansar :)


Thailands bilder

måste sticka nu, lägger in fler bildder på facebook snart puss och kram Emelie

packa

Håller på och packar till fibonaccilägret ( ett matte läger som jag ska vara på i två nätter) Ska se en repris av ensam mamma söker snart så det blir ett kort inlägg, skriver mer på torsdag och lägger ut bilder från thailand.

Hemma igen :(

Saknar varma thailand redan, det var 34 grader när vi lämnade det och när vi kom till sverige var det 2 grader!!! iskallt, måste köpa vinterjacka någon dag i veckan! Mamma kommer snart och hämtar oss, ska vara hos henne ett tag nu, så jag bloggar lite under tiden. Kommer nog inte få in bilder på ett tag men snor av my på facebook och får be pappa lägga upp hansbilder på datorn så jag får dem. Nu måste jag avsluta ska ta fram det sista jag behöver denna vecka. Ska på matte lägger, låter helt sjukt, i saltsjöbaden på tisdag och sover över där i två nätter så då kommer jag hem på torsdag. Bloggar kanske mer ikväll om mamma tilllåter det :p har inte träffat henne på två vceckor ska käka godis och mysa tror jag massor av kramar

I thailand nr 2

hej nu bloggar jag fran thailand igen :) Har varit och ridit pa elefanter igar, var superkul! badade med dem ocksa och fick rida pa dens huvud halva turen. Idag har jag spelat billjard, badat, fatt shoulder and back massage och flatat haret. Har 4 flator pa ena sidan och lugg pa andra, ni far se nar jag kommer hem. Saknar alla kompisar jatte mycket men inte kylan och skolan :P Ha det sa bra maste runda av nu... :( massor av soliga kramar fran lilla mig som ar i Thailand :)

http://static.resfeber.se/media/images/common/hotel/gallery/thumbnails/GA_KOCA_KCG.jpg
dalig bild pa vart hotell.

i thailand

ar i thailand nu och kan nu , som ni ser bara skriva med det engelska alfabetet sa nu har ni lite att klura pa :) .

har det super bra och har varit pa snorklingstur igar , sag massor av roliga fiskar och hittade massor av snackor. Badar varje dag och driker shakes ca 2 gr om dagen ( is dricka, som slush, med mixade frukter) har kopt solbrillor fran D&B och ett par orhangen. Saknar alla er dar hemma, men inte sverige, har hort att det ar jatte kallt, hihi har ar det 32 grader i luften och 27 grader i vattnet. Ska nu ga och shoppa lite, klockan ar nu tjugo i tio har och har precis atit middag, imorgon blir det thaimassage for min del de andra tog sin idag men jag har traffat Alice , for er som inte vet vem det ar sa gick vi i samma klass forut,vi har badat, shopat, atit lunch och byggt en eleftant i sanden tillsammans.

min kamera har tyvar lagt av, nagot objektiv fel. Sa jag snor pappa och mys bilder sen, hoppas alla har ett lika bra hostlov som jag manga soliga kramar fran thailand!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!