Älskar er!♥

 
Jag vet att jag är riktigt lyckligt lottad! Att jag har världens bästa föräldrar och att de, precis som jag, tycker att resa är bland det bästa som finns är jag riktigt glad över . Att veta att man snart kommer få ha semester kanske resa iväg - sola, bada, äta god mat och glass, umgås, skratta och bara ta det lungt - gör att man mår bra även i vardagen. Man håller ut och kämpar på.
 
Igår fick jag och mina syrror reda på att Anna och Pappa har bokat en resa till Gran Canaria. Vi var där förra höstlovet och kommer nu återvända till samma ö, samma ort, samma strand, men ett annat hotell. Blir att vi är borta 10 dagar precis som då.
 
Inom 2 år kommer jag ha varit utomlands 8 gr. Thailand , Helsingfors, Italien, Gran Canaria, Helsingfors, Lanzarote, (Kommande →) England, Gran Canaria. Vilket är jävligt mycket. (Borde börja tänka på miljön här och sluta flyga och åka båt!!)
Nej men framför allt borde jag börja tänka på att det är mina föräldrar och mormor och morfar som är så enormt snälla och betalar alla resor. Jag jobbade för både Italien och England som jag åkte till/kommer åka till utan dem. Men de kommer ändå betala 2/3 av min språkresa till Brighton och de ska inte ens med.
 
Jag är så glad, tacksam, lycklig, jag vet liksom inte hur jag ska uttrycka mig i ord men jag vill att ni ska veta jag älskar er enormt mycket! Jag säger det inte tillräckligt ofta och jag hoppas att ni läser detta även fast jag sagt att ni inte får läsa bloggen. Puss o kram♥
 

Kommentarer
Lennart Johansson morfar

jag visade det här inlägget för mormor och hon började nästan att gråta för de fina orden från dig tack för dem hälsningar mormpr o morfar

2013-04-15 17:03:54

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!