London dag 5

Glömt att lägga upp bilderna från vår sista dag i London. Men bättre sent än aldrig ;) har inte mycket annat att uppdatera om för tillfället. 
 
 
Började vår sista dag med att packa ihop allt innan vi gick ner till caféet som låg i källaren på hotellet för att äta en sista frukost.
 
 
Inte mycket som överträffar en frukost på ett mysigt litet café bestående av äppeljucie, croissant, varmchoklad och grekisk yoghurt med banan, honung och hemmagjord granolamüsli!
 
 
Eftersom det var söndag var många butiker stängda eller öppnade sent så satte oss på starbucks och tog det lungt. Köpte en frapino med mocha cocos smak, hur god som helst!
 
 
Sen promenerade vi den långa och extremt varma vägen till tågstationen. (Så klart det skulle vara finast väder den dag vi åkte hem och var tvugna att ha jeans för att få plats med allt i väskorna...)
 
 
När vi var framme vid tågstationen satte vi oss i en trappa i solen och åt lunch. Köpte typ världens godaste smoothies också. Tycker det är så synd att Pret a Manger kedjan inte finns i Sverige också :( har asgod och fräsch mat och kostar inte alls mycket
 
 
 
Sen tog vi tåget till flygplatsen där vi sen satte oss på planet som tog oss till Sverige. Var en riktigt mysig resa och längtar redan tillbaka! Kommer garanterat att återvända till London

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!