regn

gårdagen gick bra trotts allt vi såg på 3 filmer och var uppe till klockan tjugo i tolv. Det ända var att Isa började gråta eftersom vi ska avliva kaninerna nästa vecka så hon fick sova i min utfällbara säng då tänkte hon inte på det mera tror jah.

Idag har det varit riktigt aprilväder. Pappa skjuttsade mig och olli till skarpnäck så vi kunde cykla till honom och dessutom hämtade vi lite annat grejs. När vi kom hem skulle vi åka och ha pankakspicknik med cyklarna och precis när vi kom ut så började det regna så vi sprang upp och hämtade regn jackor och när vi kom ner igen så beslutade vi att vi skulle ha picknik inne. Sen när vi ätit så slutade det regna så vi cyklade till Årsta och köpte glass sedan satt vi oss på en solbrygga och käkade glassen. På vägen hem började det regna igen så vi blev dygnsura. Har läst systrar i jeans när jag kommit hem, måste ha cyklat minst 2 mil idag...

5km från skarpnäck och ca 11 fram och tillbaka till årsta ( det kändes som mer eftersom vi körde i minst hundra backar upp och ner.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!