HEEJ! :)

Nu är man hemma från Lillsved och håller på att kolla in allt på facebook som har hänt :P Aja har haft grymt kul i helgen och är sjukt trött så nu ska jag dusha, kolla på solsidan och SOVA! här får ni 4 bilder från helgen (resten kommer sen imorgon :)


hehe, från stretshen i spegel salen :)


Alvas Charlie-show XD




älskar bilden :)

puss på er!

tog ett break

skulle packat men gjorde hälften och sen tröttnade jag och tog ett datbreak :) aja har iaf tagit lite egobilder nu så jag måste packa igen sen ska jag käka lite chips och titta på let´s dance :)




I väntan på mat ... :P

har nyss varit på bio med 4 vänner som betyder sjukt mycket för mig :) har känt dem ända sen dagis... aja vi såg iaf "Love and other drugs" Filmen var okej, lite mysko kanske men som de flesta filmerna slutar den lyckligt :) Här kommer lite bilder sen blir det middag och sv plugg :)
















Sleepie time

har varit sjukt trött idag så jag måste sova nu för att orka med resten av skolveckan och träningslägret i helgen :) . Ska dessutom upp 8 på Lördag, usch (Brukar gå upp halv för träning men ändå) Lördag = Sovar dag fast det är det inte, inte för mig iaf. Aja här får ni lite bilder från träningen idag, kom för en gångs skull ihåg att ta upp kameran från jack fickan :)





suddiga men datorn är seg så nu orkar jag inte ladda upp fler bilder (Just nu) puss påer

Shema från imorgon och fram till onsdag nästa vecka :)

Ja detta är det jag ska göra en vecka fram över :) aja bloggar mer sen, puss !

Hej hej

sticker på träning nu så det blir mer bloggande ikväll, måste bara hinna med att dusha, plugga och titta på tv också :) aja börjar 4 och slutar 6, styrketräning :( aja vad gör man inte för lite magrutor :P  puss

Need new header

har börjat tröttna på min header, problemet är bara att jag inte vet hur man får in en ny och ändrar bakrundsfärg på bloggen. MÅSTE LÄRA MIG! aja önskar mig en ny header av Julia på min födelsedag 1 februari, en vecka kvar nu! :) Aja har pluggat och suttit vid datorn hela kvällen så nu måste jag sova (För att hinna plugga i morgonbitti också eftersom jag kommer glömma allt under natten :P aja pözz på er!


Isa i lördags :)

Dag med Stina!

ida har jag och Stina pluggat lite. Hon var här och vi gjorde en superfin kladdkaka tillsammans hehe. Kolla steg för steg bilderna under :P Men har skrivit 2 sidor med repetion till No-provet imon, frågor och svar som kan komma, sjukt irriterande att inte exakt veta vad som kommer. Vi hade så i 4-5 att man fick se provet dagen före och sen plugga extra det man inte kunde :) aja, måste plugga lite till nu puss på er!


1. Alla ingredienserna och Stina som smälter choklad och smör :)


2.hade ingen kakao hemma...


3.Tog kokos i formen


4. Stina tyckte vi skulle ha pärlsocker på


5. TOTALT misslyckad :P tror vi skulle haft den i ugnen lite längre... eller något, blev iaf sjukt god!


bild från fönstret i köket :) typ 10 i fyra

Häjen! (Som Markus skriver)

Lite bilder från min helg kommer nu :)


I pulkabacken :)


Taco, hehe


GODISSS!


My


Isa


milkshake-banan och björnbär , mums :D


Här sitter man och käkar russin...

...helt ensam och övergiven... Nee skoja men jag är inne på datorn och käkar russin resten av familjen sitter uppe och kollar på let's dance ska snart gå upp men tänkte bara skriva ett inlägg ;) men skriver mer imorgon istället efter träningen... puss

rapattack "Paul är kär i Miral"

bästa rapattacken ever

(har problem med att få in videos just nu så ni får en länk istället )
http://www.youtube.com/watch?v=_Y6QLP0jc-4

KLICKA!!!

tävling- gissa, vad äre på bilden?

Har aldrig haft en tävling så jag tänkte ha en liten nu, den går ut på att gissa vad det är på bilderna, under är det 5 bilder och du svarar med en komentar där du skriver vad du tror det är på varje bild t.ex.

1. En hund
2. godis
3. träd
4. ballong
5. ett ljus

vinnaren får gästblogga (om den vill) och skriva vad den vill i ett inlägg och länkning i menyn (Du måste alltså ha en blogg för att delta) aja lycka till :)

 tävlingen avslutas torsdag nästa vecka (27/1-2011)

1.


2.


3.


4.


5.


en ledtråd är att jag fottat bilderna i köket

Veckan

jaha nu var det torsdag igen då, tycker att veckan har gått ganska fort ändå :) . Imorgon ska jag hem till pappa igen, men lägger upp lite bilder från veckan med mamma (och Olivia, som vanligt) Har ju inte hunnit blogga så mkt.

LÖRDAG:


åkte skridskor på förmiddagen

spelade spel när vi kom hem


fikade oboy och daimtårta

SÖNDAG:



bodaborg med Johanna och hennes mamma (Bilden och söndagen är redan upplagd på bloggen)

Måndag´& Tisdag:



Träning (Victoria och Vilma på luftgolvet :)  )

Onsdag:



fullmåne (Någon mer än jag som hade svårt att sova?) Var hos pappa efter skolan och plugga och tog bilden vid bussstationen på vägen hem.

Torsdag (idag) :



bild på silen när mamma diska :)

har städat, läst och tagit det lungt idag ska snart fixa naglarna och så kanske det blir en tävling snart också :)

puss och kram på er

EMELIE WANTS TO BE A MODEL :P :



redigering :)



hihi






tänkt...

... att dra till mamma snart, har fikat lite kladdkaka med pappa och varit inne på datorn. Hos mamma blir det nog tyvärr till att plugga Franska och svenska :( aja bloggar kanske mer ikväll Puss




fullt upp

har lite fullt upp just nu med skolstart (Plugg) , träning och vänner och har då inte haft så mycket tid att blogga, men nu har jag ingen träning fram tills lördag och då är jag ju ledig från skolan så det blir bara lite tomt på inlägg på måndagar och tisdagar... Aja är hos pappa just nu iaf , har inte något mer att skriva just nu , hehe men ska typ fika nu puss <3



världens finaste bild!!


Boda Borg

har varit på Boda borg Oxelösund hela dagen med Johanna  och haft superkul. kom dit tio i 12 och kom hem tjugo i 8 så det blev några timmar :) . Nu blire pannkakor och Solsidan :) puss puss.


alla banorna


våra stämplar , klarade 1/3 av alla banor


godnatt

natti natti ska sova lite nu, ingen träning imorgon så det blir sovmorgon puss och kram <3



mee


lite udda bilder







försökte blåsa bubblor i ett glas och man ser tyvärr inte så många bubblor

 

natti natti


hann inte...

... fixa några fler droppbilder men antar att ni klarar er. Måste sluta lova att jag ska göra saker på bloggen som jag ändå inte gör för att jag är trött eller inte hinner. Aja vi har iaf ätit den kladdiga kladdkakan jag bakade förut och bästält massor av kläder från HM katalogen, råkade bli 1000 för mig men som tur är fyller man år så då får jag allt ändå :)



puss och kram

droppar

har försökt mig på det här med droppar... Blev inte särkiltbra men ska surfa runt nu lite efter tips så ska jag försöka senare i badrummet (Blev utkörd från köket nu) . aja så här blev det bästa bilderna iaf :)

blev mest poolliknande vatten och fontäner...


Hejsan

hej håller på att ladda upp en video på facebook, vet inte riktigt hur man får in den på bloggen man ska försöka om en halvtimme då den laddats upp på fejjan. Ber jullan om det inte funkar eller någon annan kunnig :)


40 min senare :) jag tror jag fick till det :)

eller nej det går inte får be non om hjälp :(


Är supertrött...

...nu så det blir bara ett superkort inlägg. :) . Har typ bara suttit framför datorn när jag kom hem och gjort hemstudieuppgiften. Sen tog jag och My några bilder när vi stog på händer :)






Hemstudiedag

ida vare hemstudiedag så jag har städat, suttit vid datorn och varit på utväcklingssamtal. Kanske inte sådär superkul men är skit trött så jag har inte orkat göra något. Men nu ska jag iaf ta mig till träningen för att köra fys-pass på två timmar så jag antar jag är ännu tröttare när jag kommer hem...



juste målade naglarna igår också :)

skolstart-dagen

idag hade vi skolstart så då var man tvungen att gå upp halv åtta :( . Men behövde bara vara där från 9-10:30 så sen tog jag bussen hem och jag, My och Mys kompis Agnes gick och köpte pizza. (Alla normala skolor har tydligen studiedag idag) . Det blev typ 3/4 pizza kvar, tomatis har superstorapizzor. Sen gick vi till globen för att shoppa lite (hade igentligen tänkt att städa idag och rensa undan gamla kläder (eftersom rummet är fullt av grejer och byrålådan går knappt att stänga...) köte iaf en guldögonskugga på H&M och en glass på donken. Sen stack jag till träningen med Elin som jag träffade i globen :)






Agnes och My på Donken :)


Har inte hunnit...

...blogga idag, vaknade 11, käkafrukost, spela gittar hero, läste, städade, åt pankakor till lunch, läste, gick ut och nu sticker jag till träningen tuben går 15:08 puss på er

http://blogg.styrbjorn.nu/wp-content/uploads/2009/10/Stockholm_Tunnelbana_train_C20.jpg

godnatt







lite godnatt bilder

fredags mys :D

snart äre fredagsmys! Varit och bowlat lite idag och nu ska vi snart käka fredagsmat, tacolasagne, mums :) sen blir det fredagsmys med chips, popcorn och "Let's dance", som börjar idag.





jag igår med nya vantar och mössa


Drar till bowling

ska snart dra och bowla med familjen, jag pappa och olli på en bana och anna isa och my på den andra. Får se hur det går...

Har varit i farsta och köpt två nya ps3 spel "Sing it" och "gitar hero 5" . Kört dom lite och spelat little big planet nyss. Nu kom isa och my så jag måste stänga av, bilder från bowlingen kommer sen.

Kram <3

http://herbatezzan.blogg.se/images/2009/bowling_logo_232223022_std_29305809.jpg


H&M-katalog

suttit och kollat i H&M-katalogen hittat lite saker man kanske ska beställa...

tänk om man hade alla dessa pengar (Drömande)...

Ska iallafall köpa "Vårens måste" klänningen fast vi får se om det blir i butiken på nätet eller från katalogen.


Sandviken, igen

har varit i sandviken, därav den dåliga uppdateringen, och kom hem för 2 timmar sen. Åkt snowboard, skridskor och shoppat på vägen dit i Valbo.






bilder från kungsberg



Såg jackan förra året och då kostade den 1200:- sen var det halva priset och sen blev det halva reapriset :) är super glad att jag såg den, även fast jag inte kan ha den nu när det är så kallt...

   

lite bilder från thairesturangen i lördags

nu ska jag och Olii köra lite Mario kart puss på er <3

fortfarande 1/1...

...fast det känns som det borde vara 2/1, aja nu är det iaf 1 månad kvar till min födelsedag :) .

Gick och la mig vid tre igår var sjukt trött, hann vara ute 3 gr på festen igår, äta massor av mat, spela gitarrhero, sjunga singstar, se på top gun och äta massor av godis, drinkar och snacks. Var helt hes efter singstar (Var tvungen att inte låta pappa sjunga, om ingen ville sjunga så sjöng han) .

Vaknade iaf vid 12, tack vare att det var någon som knackade på ens dörr och sa att det var frukost.

Dagen idag blir nog att ta det lungt, typ spela spel och bygga pussel på 1000 bitar, äter ingen lunch idag blir bara frukost fika och middag.

Puss på er



bild från igår

första inlägget 2011









de bästa fyrverkeribilderna jag fick till, det snöade skit mycket så kameran satte snön i fokus, det var ganska lungt ändå på vår lilla äng...

Hoppas du får et bra år !!


Gott nytt år!

Ville bara önska alla ett gott nytt år härifrån Thailand :). Just nu är vi i Hua Hin iaf och kommer antagligen vara fireshow idag, det var det jämt förra gången vi var i Thailand :P Äntligen är det året jag blir 15 så idag är det bara 1 månad kvar! Många pussar och Kramar! ♥



bild från google ;)

skrivet: 20/12-2011


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!