Elephant trekking

 
 
 
 
 
 
 
Gårdagen spenderades i Djungeln för att vila från solen lite så vi ska slippa att bränna upp oss här i värmen. Trots några incidenter så blev en riktigt bra dag även om det var väldigt varmt och jobbigt att promenera i den kvava luften i djungeln. 
 
På vägen till Elephant trekkingen så fick txin motorstopp i en brant backe så tvärstannade och började rulla baklänges innan chafören lyckades lägga i bromsen. Lite småläskigt sådär när man ser framför sig vad som skulle kunna hänt om vi inte fått stopp och istället rusat baklänges ner för backen... Men de la stenar bakom hjulen så vi fick fäste och kunde fortsätta frammåt. 
 
Den andra incidenten var att jag skärde upp tån på en vass sten så det blev blod över hela flipflopen. Mamma blev inte så glad som hela tiden sagt att jag skulle tagit joggingskor på mig istället. Men gick bra ändå.
 
Fick rida på en elefant som hette Mali och var superfin och busig. Han ville inte alls göra som han blev tillsagd utan gick utanför vägen och åt blad och promenerade i vattnet och svalkade sig. hahah. Fick sitta på hans huvud så även mina fötter fick bada när Mali gjorde det.
Efter elefantridningen fick vi vatten och frukt innan vi promenerade in i djungeln. Gick till både en grotta och ett vattenfall och fick se både apor, fladdermöss, spindlar, ormar och en flygande ekorre. 
 
Sen åkte vi hem och badade! Hur skönt som helst efter att ha vart i värmen och rört på oss hela dagen. 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!