Tentavecka

 
Sitter just nu hemma och borde plugga till min tenta i matematisk statistik som jag har på fredag, men har så svårt att koncentrera mig. Skrev min Konstruktionstenta igår i 6h som totalt blev 17 sidor så känner mig helt slutkörd idag. Krävdes 20 poäng för en 3a och hade med mig 9st från duggan i november så måste ju ha lyckats skrapa ihop 11 av 40 poäng känner jag. 
Hade anmält mig till en omtenta idag, men hade aldrig hunnit eller orkat plugga ordentligt till den så kändes mer värt att få mer tid till ordinarietentor. Förhoppningsvis så kommer det gå bra på fredag också, men gäller att hålla ut och fortsätta repetera nu sista dagarna. Får fokusera på alla roliga saker som händer sen, tillexempel att vi får nycklarna till nya lägenheten om mindre än två veckor nu! Ska dit och kolla på den redan imorgon kväll igen och eventuellt köpa soffa av de som bor där just nu.
Min egen lägenhet ligger ute på bostad Luleå nu, så för den som söker lägenhet i Luleå rekomenderar jag verkligen att anmäla intresse. Garanterat den fräschaste studentlägenheten med lägst hyra♥
Hoppas ni har en bra tisdag, puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!