Lägenhetsfix

              
 
Två bilder från torsdagen då jag var och klippte håret efter jobbet och sen tog jag och Fredrik bussen till Hammarbysjöstad för att gå på Felicias 22 års kalas.
 
 
Fredagslunch med jobbet på Svenska hamburgerköket. Tog en supergod vegetarisk burgare gjord på svamp och cheddar
 
              
 
Efter jobbet så tog jag och Fredrik en promenad för att se lite mer av södermalm och handla till middagen. Blev fajitas och sen popcorn framför the Avengers. Byggde upp ett kuddberg och la ut alla filtar på golvet så blev en riktig mysig hemmabio.
 
              
 
              
 
På lördagen vaknade jag pigg vid kl 8 men lyckades ändå somna om till halv 11. Då blev jag väckt av Fredrik med varm choklad i sängen och sen fixade vi frukost tillsammans. Måste skaffa ett soffbord inom en snar framtid för just nu har vi en flyttlåda som bord..
 
 
 
Fixade i lägenheten och packade upp massa flyttlådor tills vi blev hungriga igen. Då tog vi en promenad och köpte varsin sallad via Karma som vi satte oss och åt i en park. På kvällen kollade vi på Iron man 3 som var nästa Marvel film på tur.
 
             
 
             
 
Bjöd på bullar när pappa och Anna var på besök på söndagen
 
 
             
 
Supergod middag på Ramblas igår
 
Hej på er! Måndagen är här igen och jag är tillbaka i jobbrutinerna. Vaknade innan larmet kl 05 och börjar dagen med frukost på platskontoret tillsammans med kollegorna, perfekt att få en lugn första halvtimme och kunna gå igenom lite hur vi ligger till och diskutera eventuella frågetecken. Sen en runda på bygget och sitta och jobba med mina tilldelade uppgifter. Har hittills fått mindre saker att fixa, bl.a. att sammanställa våra underentreprenörers dagsrapporter och uppdatera bygghandlingspärmen med rätt ritningar. Men nu är nästan alla tillbaka från semestern så tror det blir mer att göra och möten att gå på framöver.
 
Vi har haft som mål att packa upp i lägenheten så mycket som möjligt i helgen så känns som man varit riktigt effektiv. Har nästan fått bort alla flyttkartonger och ikeakassar och slängt ner allt vi inte behöver just nu (tomma resväskor, vinterkläder och sommarkläder) i förrådet. Så nu är lägenheten superfin och städad. Känns mycket rymligare än vi trodde att den skulle göra, stor skillnad när vi inte har massa saker på golvet haha. Pappa och Anna var förbi på fika för att kika hur vi bor och sen kom även Fredriks föräldrar och hälsade på och vi gick ut och åt tapas vid Mariatorget. Hoppas att ni också har haft en bra helg. Puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!