Veckan i bilder

           
 

Hej! Förra veckan kändes som en utav de längsta på länge. Varje jobbdag gick långsamt och jag kände mig så trött. Kan det vara för att man vet att sommaren i princip är över? Hade som tur var planerat in massa roligt på kvällarna i alla fall för att ha något att längta efter. På måndagen var mina tjejkompisar över för att se lägenheten och äta middag. Riktigt mysigt att få hänga med dem innan Julia och Johanna åker iväg till Örebro respektive Linköping för att plugga. Blev såklart massa snack och sen åt vi efterrätt och spelade tvspel.

 

 
           
 

På tisdagen var Linnea på besök i Stockholm då hon skulle till Sydkoreanska ambassaden och hämta ut visum för sin utbytestermin. Så när jag hade slutat möttes vi upp för att hinna hänga någon timme. Fikade hemma i lägenheten och sen när Fredrik kommit hem gick vi runt på Söder och åt middag på Primo Ciao Ciao. Så mysigt att hinna ses en sista gång innan hon flyger iväg och är borta ett halvår!

 

            
 
            
 
 

Onsdag: planen var att skaffa gymkort, men Fredrik slutade sent och var superhungrig när han kom hem så blev att handla ingredienser till köttfärsås och spagetti och laga mat på en gång istället. Tycker bäst om att träna innan middagen eftersom man är så mätt och får håll av att träna direkt efter man ätit så därför ställdes våra gymplaner in. Men bestämde oss för att gå ut på en promenad efter middagen trots duggregn och gick ner till vattnet mellan Hornstull och Eriksdal. Så fint där! Älskar att det finns flera bra promenadställen runt omkring oss och massa nytt att se!

 
 
 
 
 
Olagligt vackert!
 
 
 
 

Torsdag efter jobbet mötte jag upp In3prenörs Luleå-tjejer för en AW. Firade att Mikaela haft sin sista dag och sommarjobbat klart för iår. Vi hamnade på Mosebacke där vi tog några cider och hade en molnig men fin utsikt över Stockholm. 

Hade en väldigt bra helg också, men det får bli ett annat inlägg. Puss♥

 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!