En helg på landet

         
 
Hej på er! här kommer en bildbomb från helgen när vi var på Gräddö. Startade resan med att hämta upp Isa i Enskede och passade på att köpa med oss lite mellis från bageriet. Sen körde vi vidare till Olivias jobb för att plocka upp henne också för att sedan åka ifrån regnet mot "Cream Island".
 
       
 
 
 
 
Väl framme så blev det grillad lax till middag nere vid vattnet, mys på bryggan och spelkväll
 
 
 
 
 
 
På lördagen sov vi ut ordentligt och var riktigt skönt att få gå upp vid 12 när man vaknat kl 05 hela jobbveckan. Gjorde iordning frukost som vi tog ner till bryggan och åt i solen. En av landets bästa traditioner och extra lyxigt att dessutom få äta egenodlade hallon i yoghurten. Efter att ha legat och solat nån timme och lyssnat på musik blandat med vågor och båtljus så gick vi upp till huset igen.
 
         
 
 
Lagom till lunch anlände även My tillsammans med sin mormor Irene och hennes man Mats. Vi grillade korv i trädgården och sen blev det att plocka mer hallon till efterrätts våfflorna.
 
 
 
         
 
Tog det lungt fram till kvällen då det var dax att åka båt ut till Lidö. Är en rätt liten ö som inte rymmer mycket mer än några sommarhus, hagar, en gammal kvarn och ett värdshus där vi hade bokat bord för middag. Lidö jobbar mot att bli en zero island med så lite utsläpp som möjligt, så allt på menyn är närodlat/fiskat och säsongsanpassat. Dessutom är allt såklart väldigt gott.
 
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 
Åt rökta räkor och torsk med blomkål
 
         
 
 
 
 
         
 
 
 
 
Efter den goda middagen gick vi ner till båten för att åka hem igen, men konstigt nog ville den inte starta. Försökte några gånger och sen beslutade vi oss för att vänta en stund och sen ville den som tur var starta! Hade skämtat hela dagen om folk som behövt bli bärgade utanför oss så kändes lite som karma när vi var nära på att också bli det. Lyckades ta oss hem till katterna igen och fick några bilder på den fina himlen medans vi väntade iallafall. Så slutade lyckligt.
 
         
 
         
 
På söndagen hann vi få lite soltid på bryggan och jag och Fredrik tog en promenad till hamnen innan vi åkte tillbaka till Stockholm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!