Midsommarhelgen

            
 
Hej på er! Här kommer lite mobilbilder från min midsommarhelg, har tråkigt nog inte kunnat fota med systemkameran eftersom den inte vill läsa minneskortet. Men tror det ska gå att lösa utan att lämna in på lagning för ett annat tomt kort gick bra. Vaknade iallafall upp till stor sol på midsommarafton och startade dagen med att äta brunch med mamma och Fredrik. Hade dukat fram alltifrån macka, yoghurt och bär till sill, potatis och rökt lax. Sen åkte vi till Flatenbadet för att sola och doppa tårna i det kalla vattnet. Trodde ändå det skulle vara varmare med tanke på att det är en sjö och vi haft så varmt i luften senaste veckorna.. Men tyvärr inte, så blev inget bad för oss. Istället åkte vi hem och åt rabarberpaj jag bakat dagen innan.
 
            
 
            
 
På kvällen grillade vi kött som åts tillsammans med en vattenmelonsallad. Älskar sommarmat! Till efterrätt grillade vi marsmellows och gjorde egna smoores.
 
            
 
            
 
På lördagen vaknade vi pigga och glada tidigare än vanligt. Jag och Fredrik åt frukost i solen och sen åkte vi in till söder. Ville promenera runt lite i vårat nya område och sprang in på alla ica i närheten för att kolla utbudet. Finns många mataffärer men alla är rätt små så får försöka åka någon annanstans och storhandla sen när vi flyttat in. Hade tänkt att kolla inne på gymmet också, men var tyvärr stängt. Promenerade istället ner till Tantolunden och gick runt där. Har ju bott nära södermalm och såklart hängt där en del, men just vårat område och närmare Hornstull har jag inte varit så mycket, så är kul att upptäcka nya platser.
 
            
 
            
 
Sen när vi blev hungriga började jackten på ett lunchställe, inte det lättaste när det är en röd dag men vi hittade ett italienskt ställe med uteservering. Beställde in varsin pizza som var supergoda och fräscha. Hette Da Luigi och låg bara 400 m från oss så kommer definitivt gå tillbaka dit! Efter lunchen åkte vi ut till Hässelby för att sola och hänga med Fredriks föräldrar. Sen på kvällen blev det grillat till middag och sällskapsspel.

            
 
            
 
            
 
            
 
På söndagen tog vi det lugnt i solen bara och på eftermiddagen behövde Fredrik åka tillbaka till Gävle. Jag passade på att träna och sen äta middag hos pappa. Puss

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!