Torsdag till söndag

            
 
Hej på er! I torsdag var jag och Julia ute på promenad efter jobbet. Gick hela vägen till Hammarby sjöstad och där sprang vi på Felicia och hennes pojkvän Elias av bara slumpen. Blev otroligt förvånade alla 4. Stod och snackade en stund och sen gick jag och Julia och köpte glass.
 
            
 
På fredagen åkte jag direkt hem till Anna när jag hade slutat. Vi köpte med oss bubbel, snacks och ingredienser för att göra hemmagjord pizza hos henne. Satte oss sen på balkongen för att äta och hade det supermysigt. Fick lära mig ett nytt kortspel och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs.
 
            
 
            
 
På lördagen var jag och mamma och tränade på morgonen. Körde bodypump och sen ett core-pass, men hade tänkt lite fel med tiden så efter det vart det superstressigt. Fick duscha, fixa mig och packa väskan på 10 min för sen skulle jag in till stan för att möta upp Fredrik som tagit tåget från Gävle. Vi promenerade till Stureplan där vi mötte upp Sofia och hennes kompis som var på besök i Stockholm för att gå på Lollapalooza. Passade på att ta en fika med dem på mr Cake och promenera runt lite på stan.
 
 
             
 
 
             
 
 
             
 
Vinkade av tjejerna som skulle vidare på festivalen och åkte ut till Hässelby. Var väldigt varmt så promenerade ner till Riddersviks klippor på en gång för att bada. Blev ett premiärdopp för iår i den 18 grader kalla Mälaren. Sen gav jag och Fredrik oss ut på en löprunda i elljusspåret innan vi satte oss i soffan och åt tapas framför en film.
 
             
 
             
 
             
 
Idag, söndag vaknade vi upp till lika fint väder och satte oss på altanen och åt frukost. Sen var vi tvungna att hinna med att bada en gång till innan Fredrik behövde ta tåget tillbaka. Kändes ändå lite enklare att doppa sig idag, men hade nog inte hunnit bli så mycket varmare haha. Nu på kvällen har jag och mamma tagit en promenad och ätit jordgubbar med glass. Hoppas ni också har haft en bra helg!♥ Puss
 
             
 
             
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!