Bilder från helgen

         
 
         
 
 
             
 
             
 
Hej här kommer en liten summering från förra helgen som jag inte hunnit visa er. Fredrik skulle resa bort över helgen för att hälsa på kompisar i Uppsala så på fredagen så åkte jag till mamma efter jobbet. Vi hade en väldigt mysig kväll och gjorde egen pizza som vi åt och kollade på en kärlekskomedi och sen Idol.
 
Fredrik hade tagit sista nattåget hem till Stockholm så blev en lugn start på lördagen när båda var trötta och vi orkade inte ta oss upp förens våra magar började kurra. Då promenerade vi bort till Nytorget för att äta brunch på Omayma. Var taggad på att pröva deras Smoothie bowl men den var tyvärr slut så blev en croissant med avocado och rökt lax istället. Hittade en stor Stalands möbelbutik på vägen tillbaka som vi inte har varit inne i tidigare så passade på att kolla på alla fina möbler. Vi är väldigt sugna på att köpa en cool golvlampa att ha i vardagsrummet och båda gillade den på bilden ovan.

Vi hade sagt redan när vi flyttade in i lägenheten att så fort vi kommit iordning och har de flesta möblerna så ska vi göra god chark och fira. Så nu när vi har fått soffbordet på plats så köpte vi hem flera goda ostar och salami som vi åt med oliver, kex och marmelad. Blir extra mysigt att sitta i soffan och äta plockmaten framför en film.

På söndagen var jag till Fridhemsplan för att köra ett yoga pass. Vi tog det lugnt hemma och sen på eftermiddag kom Olivia förbi så då spelade vi Mario Kart och bakade chokladbollar. Hoppas er helg också var bra, ska försöka hinna göra ett till inlägg om senaste veckan också innan jag halkar efter allt för mycket. Puss♥


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!