Första dagarna i oktober

 
 
Hej på er! Tänkte dela med mig av lite bilder från förra veckan som var väldigt mysig och höstig. Började veckan med den glada nyheten att vår nya soffa skulle levereras redan nästa dag. Så på tisdagen fick jag smita lite tidigare för att kunna ta emot leveransen kl 14. Var lite nervös hur det skulle gå för leveransföretaget att bära in soffan då de håller på att asfaltera vår gata, men det var inga problem för dem att parkera lite längre bort och sen rulla soffan på en bricka med hjul för att komma fram. Så länge det finns en hiss var de glada haha. Soffan passade perfekt mot fönstrena och vi är väldigt nöjda med vårt köp, både färg och storlek var bättre än förväntat!
 
               
 
 
               
 
               
 
 
                 

Var så fint väder så efter att jag hade tagit bort all skyddsplast från soffan och gått ner med det till återvinningen så blev det en liten höstpromenad. Jag hade sett hur fina färger det blivit på träden i Tantolunden på vägen till och från jobbet så passade på att ta med mig systemkameran också. Fotade en hel del så tänkte visa dom bilderna i ett separat inlägg. Tiden bara försvann och efter 2,5 timme ute började magen kurra. Handlade lite ingredienser till middagen och slängde ihop en sallad med massa gott, så som mango, soyabönor, räkor och svartris. 

                 
 
 
                 
 
Promenad till Coop på rasten för att köpa mellis // Tränade efter jobbet
 
 
                 
 
På torsdagen mötte jag upp Olivia efter jobbet för att ta en fika. Hade tänkt testa ett nytt bageri som heter Petrus, men är så få sittplatser så var tyvärr fullt. Gick runt hörnet och in på bageri St Paul istället där det fanns ett ledigt bord och massa gott att äta. Vi tog varsin fröknäckemacka med ost och tomat och sen en croissant med vaniljkräm och kaneläpplen inuti. De hade laddat upp inför kanelbullens dag med massor av olika bullar som såg väldigt goda ut.
 
 
               
 
Promenerade sen med Olivia till Skanstull då hon skulle träna och jag passade på att handla på ica Supermarket där. Jag och Fredrik lagde middag tillsammans, men glömde ta en bild så kommer inte ihåg vad vi åt nu en vecka i efterhand haha.
 
               
 
 
               
 
Kanelbullens dag firades ordentligt med både vanlig bulle på förmiddagen och sen kanelbullekladdkaka till eftermiddagsfikat som en kollega hade bakat. Så otroligt god! Riktigt rolig jobbdag också som började med möte på huvudkontoret i Solna och sen hjälpa till med offerter i västberga och ta områdesbilder. Blev även finlunch på Landet. Efter jobbet åkte jag direkt till Fridhemsplan för att träna HEAT, vilket är crosstraining i 45 fast i 38 gradig värme. Så kul och svettigt!
 
               
 
 
               
 
Vaknade upp tidigt på lördagen och åt en riktigt god frukost i soffan för att fira in helgen. Sen tog vi på oss träningskläder och gick till gymmet för att köra Absolution och springa.
 
 
               
 
 
Åt en snabb lunch hemma och duschade, sen promenerade jag och Fredrik till slussen för att möta upp Olivia och gå på fotografiska. Var fina porträttbilder på olika urbefolkningar över hela världen som var den största utställningen men tyckte även att Little people som porträtterade oskyldiga barn med dolda budskap om man kollade noga. Fanns även en app så man kunde se bilderna röra på sig i mobilen och även se behind the sceens.
 
 
 
              
 
 
 
Så otroligt fin utsikt härifrån över Stockholm!
 
                
 
Olivia hjälper Voi:en som hade ramlat
 
 
               
 
Efter så mycket kulturella intryck (skämt åtsido) så var vi hungriga så gick runt och letade mat ett bra tag innan vi hamnade på the Bagel. Riktigt goda mackor och bara ett stenkast från vår lägenhet. Sen drog Olivia hem för att fixa sig inför fest och jag och Fredrik gick hem och hade en lugn kväll. Hade lyckats köpa härskna popcorn så blev utan snacks, men blev en mysig kväll ändå och vi såg film och spelade ett nytt Nintendo Switch spel.
 
 
 
 
På söndagen var vi och körde Bodypump, städade lite hemma och lagade matlådor. Var så trött i kroppen efter träningen så tog en timmes nap mitt på dagen också. En typisk söndag för oss helt enkelt. Hoppas ni också hade en bra vecka! Puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!