Trasigt soffbord och min vecka

 
            
 
 Fredrik jobbade i Gävle och kom hem sent så jag fixade middag till oss
 
 
 
Hade grillning på jobbet och fick hamburgare till lunch
 
            
 
Vi var och hämtade vårt soffbord på Mio i Bromma och jag var så taggad på att äntligen få det på plats. Men när vi packar upp marmorskivan så hade den spruckit :'(. Så typiskt och omständigt! Fick reklamera bordet och såklart hade de inga fler i lager så väntar på att de ska få in ett nytt nu som förhoppningsvis kommer denna vecka. Var så besvikna och fick trösta oss med att äta thaimat till middag.
 
 
 
            
 
 Smoothie och träning efter jobbet när Fredrik var på bio med kompisar
 
 
            
 
En liten repris på onsdagen med träning och god mellis medan Fredrik var på AW. Hann städa hela lägenheten och både bädda nytt, diska och tvätta. Så skönt att ha det gjort innan helgen! 
 
 
 
            
 
Hamburgare på Babas till lunch // Fina blommor i Hornstull
 
            
 
Tog en smoothie på Joe & the Juice innan träning. Hade dock tagit fel på tiden så blev väldigt stressigt att hinna dricka upp den, ta sig till gymmet och byta om för ett HEAT pass.
 
            
 
            
 
Jag och Fredrik unnade oss att gå ut och äta middag. Tänkte gå till Shanti som är ett indiskt ställe men var fullt så vi hamnade på en bar-restaurang som hette Usine/Bistro 38 där de serverade allt ifrån italienskt till asiatiska rätter. Fredrik åt en supergod kalvsnitchel och jag lax med potatispuré. Sen promenerade vi hem och åt lakritsnappar framför tvn tills vi blev supertrötta.
 
            
 
 
            
 
Tränade på förmiddagen och var så trötta när vi sen kom hem och hade ätit lunch att det blev en 2 timmar nap mitt på dagen. Vaknade upp och kände att vi måste hitta på något ändå innan dagen var slut. Bestämde oss för att ta oss ut och köpa något att äta och hittade billiga sallader att rädda via Karma. Hyrde varsin elsparkcykel för att ta oss till Gamla stan och hämta maten på Bröd & Salt. Riktigt mysigt att susa fram längs gatorna i skymningen och se fina Gamla stan närma sig. När vi ändå var i närheten ville Fredrik in och kolla på Sci-fi bokhandeln om de fått in några nya sällskapsspel. Hittade ett spel som han hade spelat på sin AW som vi köpte. Sen tog tunnelbanan hem och blev även ett stopp på mataffären för att köpa godis, ostkrokar och glass (Älskar att sandwich pepparkaka har kommit tillbaka♥). Kompletterade salladerna vi hade köpt med tomat och granatäpplen och sen satt vi och spelade nya spelet hela kvällen.
 
            
 
            
  
 
            
 
Tränade Crosstraining i Odenplan och laddade upp med Energi på Joe efteråt
 
            
 
            
 
Vi var bjudna på lunch hemma hos pappa sen vid halv 2 och blev serverade chili con carne med nybakat bröd och sen jordgubbar, glass och pepparkakor till efterrätt. Spelade lite sällskapsspel innan vi åkte hemåt. På kvällen fixade vi massa carbonara till veckans matlådor som blev extra god med champinjoner och tomater. Hoppas ni har haft en mysig helg och vecka!♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!