Padel, fint på balkongen och pappas födelsedag

         
  
Hej på er! Hoppas att allt är bra. Tänkte bjuda på lite bilder från vecka 20 som innefattade mycket plugg, träning, god mat, familjehäng och sommarkänslor. Juicemaskinen har gått varm hemma hos oss och på bilden ovan har jag gjort en rödbeta-morot-ingefära-äpple-gurka-citron-juice och en gurka-spenat-selleri-citron-lime-juice. Vi har börjat prenumerera på Karmas frukt och gröntbox så har varit perfekt att använda det som levereras till antingen juice eller middag. Har främst fått hem äpplen, rödbeta, morot och palsternacka, men även lite apelsiner, citroner, potatis m.m. Rödbetor, jordärtskocka och palsternacka är sånt som vi aldrig brukar köpa hem själva så är kul att få vara lite kreativ med nya ingredienser. Lagade bland annat en väldigt god vegetarisk rätt med rödbetsbiffar, matvete, rotfrukter i ugn, ruccola och fetaost som blev lyckad.
 
 
Fredrik och jag var ute på kvällspromenad och gick till toppen av berget i tantolunden för att titta på utsikten
 
 
          
 
 
Hunnit med lite träning på Sats också och gått på gruppass med begränsat antal deltagare så man ska kunna hålla avstnånd till varandra. Beställde hem godaste sushin en kväll från Sakae Sushi bara 300 meter från oss, har gått från att inte gilla sushi till att älska det tack vare att de tillagas lite med brännare och toppas med chili mayo och rostad lök.
 
         
 
En annan röd juice där jag bytt ut gurka mot apelsin och lagt till chili // Promenad till Skanstull i regnet för att handla mat
 
 
Lagade supergoda lax-foliepaket med färskpotatis, sparris, tomater, purjolök och dill
 
 
På lördagen steg vi upp tidigt för att åka ut till Frihamnen och spela Padel med två av Fredriks kompisar
 
 
           
 
 
Promenerade halva vägen hem tills vi blev för hungriga och satte oss på en buss. Köpte med varsin god sallad från Holy Green som vi åt hemma innan vi gjorde oss redo för att bli upphämtade av mamma och Olivia.
 
 
            
 
 
Olivia övningskörde ut till Länna så vi kunde kolla på blommor på Bauhaus och hittade 2 fina blommor att ha inne och sen en stor blomlåda och massa pelargoner. Sen åkte vi tillbaka till Söder för att fika och mysa på St Pauls bageri.
 
            
 
          
 
På söndagen var jag först på yoga och sen sprang jag och Fredrik 6 km i det fina vädret. Passade på att plantera uteblommorna vi köpte dagen innan och balkongen blev väldigt mysig med lite växter. Kändes kul att vi hittade en blomlåda som matchade utemöblerna också.
 
 
           
 
På kvällen var vi bjudna hem till pappa på kalas för att fira hans 51 årsdag med middag och bakelser till efterrätt
 
 
            
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!