Semester start och en kväll på Lidö

 
Lördag den 25e juli började vi vår semester med att åka ut till Gräddö för att umgås med pappa, syster och resten av familjen+respektive och åka ut till Lidö för att äta god middag på värdshuset där.
 
 
 
Mycket varmare på landet än i stan så första vi gjorde var att byta om till bekväma sommarkläder och sen blev det lunch plus fika i trädgården som följdes av kortspel och häng i solen.
 
 
 
 
 
Lite senare när solen försvann tog jag, Olivia och Fredrik en promenad till ica för att köpa juice och snacks till kvällen. Efter det blev det kubbspel i trädgården, en malibu drink och fixa oss inför kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
Vid 7 tiden tog hela gänget båten ut till Lidö (tror vi måste slagit rekord med 9 personer i vår lilla motorbåt haha) för att äta supergod middag på värdshuset. Godaste var helt klart min potatiskaka som var dränkt i vinsås!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hela gänget i en groupie
 
 
 
 
 
 
På söndagen blev det sovmorgon och när vi vaknade hade pappa och Anna redan åkt iväg tidigt till Fredlarna. Vi tog däremot en lugn frukost på bryggan och hann sola en liten stund, men sen var det dax att packa ihop våra saker och åka vidare mot Björnriket.
 
 
 
 
 
 
 
Hann till Gävle innan vi blev hungriga igen och kände att det var givet att stanna vid Elsas café som vi var mycket på när Fredrik bodde där. Blev ett lite längre stopp än vad vi tänkt då det också var många andra ville sitta på uteservering en söndag när det var fint väder. Men ändå skönt att inte behöva stressa. Var inte alls mycket bilar på vägen så kunde ändå köra in den extra tiden vi la på lunchen. Kom fram till Fredriks föräldrars hus vid 8 tiden kanske, men ni får veta mer om dagarna där i nästa inlägg :)
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!