Storkrån med vänner

 
Hej på er! här kommer lite bilder från en mysig helg på Julias landställe. Jag och Fredrik tog bussen ut till Vaxholm där det var fullt med folk och långa köer till alla båtar förutom våran som tur var. Men var ute i god tid utifall att och kunde köpa en glass och sitta på en bänk och titta på folk medans vi väntade.
 
 
 
Sen kom Silveröbåten som skulle ta oss ut till Storkrån och vi blev uppmötta av Julia och resten av gänget när vi kom i land efter 25 minuter båttur. Lämnade av våra saker i stugan och sen gick vi direkt till bryggan för att bada.
 
 
 
 
Rätt så kallt i havet så blev bara ett snabbdopp från stegen för mig, men ändå skönt att bada efter att ha rest i över 2h och burit på tunga ryggsäckar med mat. När vi kommit upp och häng badkläderna på tork blev vi serverade drinkar och satt och snackade hela gänget på altanen.
 
            
 
 
 
 
Blev massa gott och grillat till middag som vi åt ute och sen när det blev mörkt så körde vi ett roligt spel som hette Hint och innefattade både charader, nynna låtar och beskriva saker med andra ord.
 
 
 
 
Ny dag som bjöd på soligt väder så vi var uppe vid 9 för att äta frukost. Sen borsta tänderna och gå ner till bryggan.
 
 
 
 
Resten av dagen spenderade vi på byggan i solen och badade och några testade på att paddla kajak.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen vid halv 3 tiden var det dax att åka hemmåt och vi städade ur stugan och gick ner till båtbryggan för att vänta. När båten väl kommer ropar de ut att det bara finns 2 platser tillgängliga och vi är minst 15 som vill åka med. Men som tur var kunde de sätta in en extra båt så fick vänta 20 minuter extra innan den dök upp och vi kunde åka tillbaka mot stan.
 
 
            
 
Så skönt att komma hem sen efter att ha åkt en alldeles för varm och fullsatt buss från Vaxholm. Jag och fredriik grillade på balkongen och tog det lugnt resten av kvällen.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!