Taxinge slott och roadtrip till Västerås

Hej på er! Hade gett Fredrik ett besök på Steam hotell när han fyllde år så nu under vår 3e semestervecka var det äntligen dax att åka dit. Bilade dit och valde att ta en liten omväg via Strängnäs för att stanna på Taxinge Slott och fika. Vi hade verkligen sett fram emot att åka dit och testa någon av deras 150 olika bakverk. Tyvärr valde vi en dag när alla andra också ville dit och fika så fick stå i kö i över 1,5h för att ens få komma in o beställa och sen var allt jag tänkt beställa slut så blev tyvärr en liten besvikelse. Så tror det verkligen gäller att välja rätt dag för att få en bra upplevelse, men väldigt var så fint där och Fredrik och jag turades om att stå i kön för att låta den andra promenera runt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen efter fikan (som blev en väldigt sen lunch eftersom vi köade så länge) åkte vi vidare till Västerås och checkade in på hotellet. Hade bokat ett paket med 3-rättersmiddag och spa tillägg för ett bra pris och det ingick båda dagarna vi var där eftersom vi bokat 2 nätter. Så var en positiv överraskning när vi kom fram.
Så kvällen bestod av middag på hotellets ena restaurang och sen spelade vi lite schak och pingis efteråt och avslutade med ett gympass innan vi gick o la oss♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!