Vaccindos 1 och kompishäng i stan

Hej på er! Efter lite mer än en vecka i Björnrike bilade vi hem mot Stockholm igen med ett lunchstopp på vägen vid Yxmarbrygga för att äta räkor. Vi hade bokat in oss för att ta första dosen vaccin mot covid-19 på eftermiddagen så tajmade resan så vi skulle vara på plats i Kista i rätt tid.
 
 
 
 
 
 
 
Blev ett stopp i Hässelby för att vattna blommor innan vi åkte hem o gjorde grekisk sallad till middag
 
 
 
 
 
Dagen efter var vi ute på en morgonpromenad och köpte färska frallor till frukost som vi åt på balkongen
 
 
 
Sen tog vi bilen till Bromma för att spela padel utomhus i 1,5h med 3 av Fredriks vänner. Hade prickat in riktigt pangväder så var ju svettiga och varma innan vi ens hade börjat att spela. Tur att vi var 5 och kunde köra med en avbytare så man fick vila mellan matcherna.
 
 
 
 
Efter padeln köpte vi med oss sallad och åkte ner till närmsta bad för att äta och bada. Sen skulle jag och Fredrik vidare till Årsta havsbad för att hänga med mamma och Olivia.
 
 
 
 
Vi fikade rabarberpaj och sen gick vi ner till havsbadet. På kvällen blev det grillning och sällskapsspel innan vi åkte hem till oss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter bjöd även den på fint väder så blev balkonghäng för att sola och dricka egengjord juice. Sen gav vi oss ut på en löptur, följt av sallad till lunch.
 
 
 
På kvällen hade jag bestämt middag med tjejkompisarna och vi möttes upp hemma hos Melinda i deras nya drömmiga lägenhet för att dricka lite bubbel innan. Sen promenerade vi till Bistro Boheme där vi hade bokat bord. Beställde in massa god tapas som vi delade på och sen råkade det bli några kannor sangria också till det.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!