Upp till fjällen

Hej på er! Tänkte bjuda på bilder från dagarna innan jul. Började vår roadtrip upp till Björnrike på lördag förmiddag och det blev ingen bra start när vi insåg att det varit inbrottsförsök på dörren till förråden. Eftersom det var ett elektriskt lås som var förstört så kunde vi inte komma in och hämta julklapparna till Fredriks familj och fick åka iväg utan presenterna.

Turades om att köra upp till stugan och möttes av Fredriks föräldrar som kommit upp några timmar tidigare och dukat fram tacos till middag.

          
 
 

Passade på att ge oss ut och åka slalom på söndagen, men blev bara 4-5 åk då det var ganska lite snö och bara 1 bra backe öppen. Resten av dagen tog vi det lugnt inne och spelade spel. Sen på kvällen hade vi bokat en padel tid på den nyöppnade hallen i Vemdalsbyn.

 
 
 
Den fina padelhallen med fjälltema
 
 
Sen måndag till onsdag behövde vi plugga och jobba det sista innan vi kunde ta jul och lov fullt ut. Så för min del blev det att sitta inne och skriva på min vetenskapliga artikel och gjorde distans intervjuer med arkitekt och BIM-ingenjör på Tyréns för att samla information till texten.
 
 
 
Granen utomhus blev pyntad med ljus
 
 
Gav mig ut på lite kvällssnowboardåkning
 
 
 
 
 
           
 
Dagen innan julafton slog vi in alla paketen och sen hade vi middag ute med familjekompisar till Fredrik. Janne och Inga-Lill hade fixat ihop god wok som lagades på stekhällen ute och vi satt på terassen och åt och pratade tills vi började frysa. Fick även sällskap av en modig räv som satte sig nedanför oss.
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!