Överraskningsbröllop i Luleå

Hej på er! Här kommer lite bilder från sista dagarna i augusti och första dagarna i september.
 
 
Olivia var på besök i Stockholm så hon jag, mamma och Fredrik tog en promenad på söder och åt på Falloumi.
 
 
 
 
Jag och Fredrik städade lägenheten och köpte blommor inför fotografering av lägenheten. Lagade även en god burrata pasta
 
 
På måndagen jobbade från ett café nära lägenheten på förmiddagen och sen på eftermiddagen kom fotografen för att ta bilder till vår försäljningsannons
 
 
 
 
 
 Lunchade med Julia på Dr Mat
 
 
På onsdagen blev det Aw med Ellen på Bananas
 
 
 
1a September spelade Vargas och Lagola på Gröna Lund så mötte upp Fredik och 2 av hans kompisar för att äta middag på Bap innan vi promenerade till Djurgården för att se konserten.
 
 
 
 
Till helgen åkte vi upp till Luleå för att gå på en 30 årsfest för Fredriks kompis, men hann även träffa Sofia och Linnea på en lunch och catcha up. Kändes lite konstigt att vara tillbaka efter över 1,5 år och känna att det så länge sen jag bodde där samtidigt som allt var sig likt.
Sen fick vi skynda oss att göra oss ordning till festen och ta bussen ut till Sunderbyn där den skulle hållas. Bussen var självklart lite sen och vi hittade inte helt, men tänkte gör väl inget att komma 10 min efter utsatt tid... Men vi kommer då fram till festen som egentligen är ett överraskningsbröllop där vigseln redan startat. Så blir ju lagom chockade och kände oss nästan lite lurade haha. Men blev en väldigt kul kväll med god middag, tävlingar och dans.
 
 
 
 
 
 
På söndagen blev det långfrukost på hotellet innan vi packade ihop för att åka hemåt.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!