sprungit

hej har varit och sprungit 3 kilometer (stolt) utan att stanna .nu har jag precis kommit ut ur duchen ska snart äta pasta och bacon sås med paprika mums sen ska vi äta godis puss och kram

LOVE FROM EMII





morgon

har just vaknat nu och loggat in .hann inte skriva igår men vi såg på herbi och åt chips med dip ,ost kex och vindruvor.det var jätte gott fast det blev ganska mycket över .eftersom vi ska flytta snart så har pappa städat mitt rum så jag har typ bara datorn och tv kvar . skulle bara skriva lite  snabbt men i kväll ska jag sova hos julia men jag tror jag hinner skriva lite mer innan jag ska till henne!!puss och kram

LOVE FROM EMII

detta är herbi filmen handlar om
honom ett litet film tips bara

hallå

hallåj!! har precis komit hem från skolan och ska snart spela sims 2 har typ inte spelat sen före sommar lovet .idag hade vi no utflyckt och fick veta vart i svenska jag får börja jobba ,det var steg 4 .efter skolan köpte jag en callipo och idag  tappade jag den inte som tur var!! nu kan jag inte skriva mer det kanske kommer ett inlägg i kväll!!

LOVE FROM EMII

idag

idag hade vi data lektion och man skulle lära sig att hitta på kunskapskolans hemsida .Vi hade matte oxå han göra 24 tal (stolt!) sen när vi hade slutat skulle jag köpa en glass och när jag cycklade hem med den i handen så hoppade den ut när jag skulle köra upp på trotoaren sen när vi cycklat förbi hedda så skulle jag dricka upp saften och då hälde jag ut den på gatan ,supersmart ,så jag fick typ ingen glass :( .nu ska jag sätta mig och göra det sista på läxan inför provet i morgon och så ska jag äta mellan mål (mannafrutti )



LOVE FROM EMII

Läxor

jag har jätte mycket läxor och olli har suttit vid datorn och gjort sin läxa nu så jag har hjälpt henne så äntligen kan jag skriva några rader sen måste jag fortsätta med min matte läxa för vi har prov på fredag . Olli har i läxa att skriva om en kändis  och hon valde angnes och tycker inte det var kul så hon har suttit och klagat över det hela tiden så det har gott extra trögt med läxan men nu är hon typ klar .skolan har varit bra idag vi fick våra lösen ord till datorerna så nu kan jag logga in .nu måste jag fortsätta ha en bra kväll!!

LOVE FROM EMII!!
hittade denna bild till ollis läxa !!

alla typ förkylda

idag när jag kom till skolan var alla typ trötta och förkylda ,väldigt tråkigt. Idag fick vi titta på nyheterna och sen hade vi svenska engelska och matte men jag skrev bara en svenska historia resten av tiden snackade jag med frida och lite med carl .Tyvär fick evelina åka hem innan lunchen .efter skolan åkte jag och jullan till våran gamla skola och hälsade på .sen gick jag bella och jullan hem till bella och åt glass sen cycklade jag hem och åt kväls mat kyckling ris och nötter .nu sitter jag vid datorn ska snart titta på tv olli och mamma är på ollis fridrott sen efter den ska dom åka till globen och hämta ollis nya glasögon ,undra hur hon kommer se ut??


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!