Indiskt





Pappa och Olivia hade fixat jättegod indisk mat idag när jag kom hem :). De hade t.o.m bakat naan-bröd även fast det inte riktigt blev lika platt som de på resturangerna...
Nu har jag iaf varit superduktig och satt på en tvätt, fick ringa mamma och fråga lite hur man gjorde, men det vet ju inte pappa eftersom han är på bostadsföreningsmöte. Får hoppas att det blev rätt nu...
Ska hoppa in i duschen nu pussokram

Haircut



Har precis klippt mig, inte någon jätte förändring men blev mycket glansigare nu när jag fick bort alla slitna toppar. Tror bara att jag blev av med 3 cm vilket är väldigt bra eftersom jag vill ha lååångt låångt hår! :P

Ska dra hem till Linnea nu som precis har flyttat så ska bli kul att få se hennes nya rum! Puss

Music


grym låt, trodde först bara att de sjöng "free running" och blev helt frustrerad över att jag inte hittade låten!!

It can only get better!



Shit vad långt hår man fått, har inte tänkt på det förän pappa sa att han bokat klipptid till mig 14:15 imorgon. Hade helst velat ha det ännu längre men behöver klippa av lite slitna toppar. :) Nu ska jag stänga av datorn för idag skriver mer imorgon när jag kommer hem från frisören!

Provdag



Jordgubbar vi åt i söndags :)

Idag har jag haft två prov, så är helt slut i armen! Först geografiprov från 9-11 som faktiskt gick riktigt bra, hoppas det syns på resultatet också! Och sen ett No prov där vår lärare tagit med massa saker han inte sagt att han skulle ha med :(. Men hoppas iaf på ett C!... Nää nu ska jag iväg på träningen, inte många kvar innan det blir uppehåll och sommarlov!

Packat påsar







Gårdagens fritid spenderades åt att packa påsar till vårruset som kommer springas idag och imorgon. Var helt okej jobb för att tjäna pengar, tycker det är värre att knacka dörr... Tyvärr så hade de som skulle gjort baguetter till oss "Arbetare" glömtbort beställningen så de fick ringa till mcdonalds och beställa hamburgare. Fick 2 st sånna där minis med bara ketchup, inte ens cheasburgare vilket var väldigt dåligt... Jobbet tog heller aldrig slut, men efter 5 timmar var vi äntligen klara! Blev 28 000 påsar!
Stod på slutet vid chokladkartongen och la i choklad, bästa stationen då vi som stog där kunde smaka :).

Picknik

Hejsan svejasan sitter här framför datorn även fast jag inte borde, som vanligt då :P... Ska åka till Universitetet för att packa påsar till vårruset med laget.  så Tuben går iaf om 10 min.
Idag hade vi avslutning på franskan så vår lärare hade tagit med sig baguetter, croissanter, nutella :), brieost och fläskdoppat i fett (något som var typiskt franskt och tydligen jättegott!) Men vågade inte smaka eftersom att de sa att det påminde om leverpastej och det är något bland det värsta jag vet! Hade iaf liten mysig picknik på förmiddagen och sen har jag redovisat min engelska debatt och gjort en labbrapport i teknik, läst lite svenska bok och tränat på huvudstäder i Asien till imorgon.
Shit kommer missa tunnelbanan nu!!!





Grillning på G


Cykeltur

Helt otroligt fint väder! Har inte sett ett enda moln på hela dagen.
Blev Pizza lunch ute i solen och sen satt jag kvar ute och pluggade huvudstäder och solade. Tog en cyckeltur till Liljeholmen där vi köpte glass och satte oss på en badbrygga. Cyklade en jätte cool väg förbi en öde moterväg eller något. Den var typ 500 m raksträcka och vi var helt ensamma på vägen, grym upplevelse, kändes verkligen inte som man var i sverige när solen stekte också.
Känns som man ändå fått nog av solen för idag så stannar nog inne, tyvärr blir det inte lika fint denna vecka...
tror detta har blivit en väderblogg :) ...
















Huvudstäder

På tisdag är det sista provet i både So och No innan sommarlovet. I So:n måste man kunna alla länder och alla huudstäder i Asien och det är antagligen det jag kommer ägna dagen till. Måste verkligen lära mig dem, kan lite mer än hälften av huvudstäderna men man ska kunna alla för ett A, och det är självklart målet. Åker nog in en sväng till stan också för att hjälpa My att hitta sin skolavslutningsklänning, men annars bara plugg idag.
Dessutom Morsdag idag! Grattis mamma!


seventies



De vuxna skulle som sagt på 70 talsfest, vilken jag själv gärna hängt med på. De skulle lära sig discodans av Tobias Karlsson, själva var vi barn (i bullerbyn) hemma och kollade på eurovision men det var ju ganska roligt det också eftersom Sverige vann :D !
Var lite roligt när alla gästerna kom för katterna satt typ och stirra på alla, de var väl lite skeptiska till deras outfits haha.

Grattis sverige!

Så Jävla glad!! :D måste gå på finalen i Stockholm !!!

Gröna Lund







Träningen idag gick bra, fast var grymt varmt i hallen så man låg utslagen efter några varv... Fick gå ut flera gånger för att ta luft, Enskedehallen skaffa lufkonditionering!! SEn skynda jag mig hem, duscha och käka omellet och sen drog vi till grönan. Kanske inte var så smart för det var fullt med folk där. Stannade bara 2 timmar och åkte bara Jetline, Insane och slänggungan (varav den sist nämda är läskigast :P är rädd att kedjorna ska släppa eller att man ska typ slå i någon annan :S )
Handlat massa chips, godis, popcorn och pizzor inför kvällen. Pappa och Anna ska på 70-tals fest och har bjudit in ca 8 personer som är här och förfestar. Sen när de går blir vi barn kvar hemma och kollar på eurovision :)

Lördag morgon

Nu Ska jag alldeles strax sticka iväg på träningen. Har bestämt mig för att köra gärnet!! Är på tränings humör! Sen så var det tänkt att jag skulle till Eriksdalsbadet idag igen men är ju inte lika strålande väder och My ville att jag skulle med på grönan så åker nog dit istället. Puss o kram ♥



Fräknig brud! Syns att det varit bra väder den senaste veckan :)

Förra veckan...

...Så fyllde min pappa år. Tog en del bilder när vi var och firade honom på resturang, men  har inte kunnat lägga in dem när jag var hos mamma eftersom bilderna är här hos pappa. Men nu kommer det iaf några, bara som en liten uppdatering :).







Efter maten spårde det väl ur lite... :D



Istället för tårta fick han fruktsallad till frukost på sin födelsedag...

Urbans day



Hade ju på min nya topp från Urban Outfitters och så var det någon som sa att Urban hade namsdag idag. Lite roligt faktiskt, Grattis urban! Känner tyvärr ingen människa som heter så men min tröja fick vara med på lite bilder som present :) eller något... Puss o Kram!♥

Eriksdals







Var verkligen superskönt på eriksdalsbadet, kändes nästan som utomlans. Julia fick dessutom lite måsskit på benet, hatar verkligen måsar! Fast det var ändå lite kul att det var hon som fick bajs på benet och inte jag,  råkig humor man har.
Gick sen hem från skanstull till Sandsborg och grillade när jag kom hem. Var verkligen super hungrig! Älskar sommaren med all sol och mat utomhus :). Väldigt trött nu efter en vecka i skolan så får inte riktiigt ihop meningarna så slänger bara in lite fler bilder från kvällen











Sen hade jag lite tråkigt när all majs var uppäten... :P

VARMT!

Gud vad det är varmt! (klagar inte, påpekar bara) Skön dag i skolan idag redovisade franskan och gick faktiskt rätt bra :). Nu ska jag Stina Frida Julia och Felicia iväg till Eriksdalsbadet för att bada och ta det lugnt. Ska köpa lite jorgubbar och ta med, packar bog med en filt också så blir en liten piknik :).


Frukost utomhus



linne urban outfitters
shorts bikbok



körsbär

Hej hej blev en del shopping idag även fast det inte riktigt var tänkt så :). haha, får se det som en present till mig själv eftersom jag vart så duktig i skolan eller något... Hittade en riktigt snygg topp på urban outfitters som jag ska ha imorgon, sattsar kanske också på shortsen, skulle inte bli riktigt lika varmt imorgon enligt smhi men man vet ju aldrig! Köpte glass och körsbär i stan som vi smaska på också :).

Bilder på dagens shopping kommer imorgon, nu ska jag heja lite på Loreen i eurovision! Kom igen nu Sverige (pinsamt om man inte går till Final!)


MIN glass!



Någon smart som antagligen har fått sin glass uppäten lite för många gånger her uppfunnit ett glass-lås så den ska bli inbrottsäker. Smart att använda för att garantera att ingen käkar upp din glass! :)


mer

Sjukt varmt så unnar mig en päron festis medans jag väntar på mina vänner. Skickade sms till en av atomaterna och blir nästan lite förvånad över att det funkar! :) drickan är dessutom iskall :)

gratis glass i globen :)

Sitter i gullmarsplan och väntar på Alva och Emma. Ska in till stan och shoppa lite även om Jag inte borde :)... Var in till globen och fick gratis glass i samarbete med barncancerfonden och gb. Jag och Julia satt i solen ett tag och känner att Jag är på gränsen att få solsting... Prövade dessutom ett par aprikosfärgade shorts. Satt bättre än mina favvorit shorts som Jag har på mig så var tvungen att köpa dem. 199 på bikbok, börjat bli en shoppaholic inte bra!

I love sunny days!




Emelies musikvideos



Hittade en gamal dvd när jag höll på att städa. "Emelies Musikvideos" haha pappa har spelat in massa låtar från 2006-2007 och gett mig skivan när jag fyllde 10 :). Var verkligen galen i musikvideos när jag var mindre! Synd att de typ bara sänder massa konstiga serier på mtv nu för tiden... Egentligen är videosarna på min skiva inte några hitar men de ä'r ju 6 år gamla haha, är massa Pinklåtar, pussycatdolls, Blackeyed peas, Gwen Stefani Laleh och Justin Timberlake m.f
Videon till Maries Senrholts video är ju varken mordern eller bra... :P
 


Tror att jag har två sånna här skivor till så ska nog ta och leta upp dem :).

22 maj

Haft lite minispa för mig själv, fick passa på när mamma och Olivia var och tränade. Nu blir det eurovision semifinal 1, kommer inte orka se hela, är så jäkla trött! Somnade nästan på No filmen idag, inte bra!! Och imorgon ska vi bada på förmiddagen så kommer säkert vara trött hela dagen efter det...

         

har ingen roligare bild att bjuda på tyvärr ...


Stars



Ångrar verkligen inte att jag köpte koftan! :) . Fick inte någon bild från idag men slänger in en bild från i söndags istället.

Sjukt varmt idag så var tur att jag hade ljusa jeans, men koftan åkte av på eftermiddagen eftersom det blev aldeles för varmt :). Vart och tränat nu på kvällen och min tränare kom och hälsade på med sin 1 månad gamal bebis Adela som verkligen var super söt! Så ängnade 20 min av träningen på att kolla på henne :) haha.

naillook

Spaceat till naglarna lite nu, såhär kl halv fyra på dagen. Matchar dagens outfit som kommer efter Jag har varit och tränat. :) kram

Summer feelings outside!



Dåliga bilder på dagens outfit, hade linnet som jag köpte igår :) jeansjacka från dubai och svarta jeans

Riktigt härlig dag, låg ute och pluggade i solen innan lunch. Eller ja jag halvsov väl nästan blev inte många rader som blev skrivna i mitt svenska häfte :). Hann ändå redovisa 2 steg idag svenska 28 och matte 30, så skönt på slutet då man kan ta det lugnt och vara ute i solen istället för att plugga. Gud vad jag älskar kunskapsskolan för det! 2 softa veckor kvar, det orkar man väl :) ? Sen sommar sol bad och Italien LÄNGTAR!


Stor shopping



Gjort av med 460 kr idag på H&M, men varenda krona var det värt! Fick med mig ett linne en kofta och en bikini (iii :D) Så grymt glad att jag hittade bikinin!!! Har frågat efter den men ingen har sett den eller vet när den kommer i butik, konstigt att den inte ens finns på internet! Koftan har jag skrivit om tidigare →      , den har jag heller aldrig sett i butik. Har hittat mitt favvo H&M (okej det där lät lite fånigt :) ...).
Sen efter stor shoppingen mötte vi upp Frida och tog Pendeltåget till upplandsväsby för att hälsa på Johanna. Var super kul att se tjejen igen! Synd att resan tog 1 timme och 20 minuter bara.

överdel bikini 79:-
underdel bikini 79:-
linne 99:-
kofta 199:-


Skolavslutningskläder



Ska in till stan och träffa Julia, nu. Bjuder lite snabbt på två bilder på min skolavslutningsklänning :)

Stugan


music

Är påväg hem från stugan i Borlänge, var tänkt att vi skulle ha stannat en dag till men skulle bli mycket bättre väder hemma ! Skriver mer om 3 timmar då vi är framme.

Långhelg!



Gud vad skönt med två extra dagar ledigt! Ska bara sova och ta det lugnt! Åker upp till momor och morfars landställe i dalarna imorgon och är antagligen där tills på söndag. Skulle tyvärr bli dåligt väder, men kanske åker till farmor då...
Kom nyligen hem från resturangen och nu är man somvanligt väldigt mätt! Nu blir det iaf James Bond puss♥

Resturang

sticker iväg för att äta på resturang och fira pappa som fyller 43 i morgon

Godnatt



Träningsvärk i både magen och rumpan, inte kul... Blev tillslut klar med svenskan så nu ska jag sova! Bästa som finns är att vara trött på kvällen och veta att man snart kommer att få sova minst 8 timmar!

Löpardag


Har varit ute och sprang i ca 1 timme och tjugo minuter, cirklade runt lite på skogskyrkogården som ett fån. Var först lite rädd för att man inte fick springa där men sen mötte jag en del andra som också var ute och joggade, blev lite lugnare då. haha

Start:
Sandsborg
30 min på skogskyrkogården mellan sandsborg och skogskyrkogården
Skogskyrkogården
vidare till kärrtorp
vidare till skarpnäck
in på skogskyrkogården igen vid skarpnäck
omväg till tallis (sprang vid muren)
sen lite runt bland husen i enskede.


Stolt!!

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen är det plugg som gäller!

Korgfläta/Niondelsfläta



Tror jag precis lärt mig att göra en niondelsfläta :D. Eller har ju inte prövat än men har kollat på videos på youtube och gjort korghjärtan som man hänger i granen ... Ska prova imorgon på Olivia, annars blir det nog under helgen.

Baksugen!




Pappa fyller år på torsdag så ska se om han låter mig baka en tårta :). Blev grymt sugen på att baka när jag såg ett tårt-repotage i femina! Smaskigt värre!

Måndagstankar



Allo! Glad! Hade PH idag och troligtvis kommer jag att hinna alla mina mål! Första gången jag hinner till det steget i franska som jag tänkt! :D . Gjorde även matte provet och kännde mig rätt så säker så det går nog bra :). Nu ska jag fixa lite tacos och sen blir det träning.

PP imorgon

ska kolla igenom det sista inför projektprov i matte imorgon. Så säger godnatt till bloggen med 3 fina bilder på mig från idag :).


Pink summer



ett av linnena jag fick med mig hem igår 149:- på H&M
Hade ju spanat in lite snygga sommar plagg på H&M så nu köpte jag ett linne som är riktigt sommrigt :), tycker dock att framsidan är mycket snyggare än ryggen, som bara är genomskinlig rosa, men man har väl kanske någon kofta så det inte blir förmycket... Tvekade mellan rosa och orange men rosa är lite mer min färg än orange. :)

Namsdagsfirande och kusinbesök

Har varit superduktig och sportat en del idag, spelade först Tennis med pappa och sen var jag ute och sprang 3,2 km. Efter det så skulle mina kusiner komma på besök så då bakade vi rulltårta som vi dekorerade med grädde och jordgubbar. Blev riktigt gott! :). Passade dessutom på att fira Olivia som har namnsdag idag, hon heter Linnea i mellannamn. Är bara bilder på Isa men My har varit och jagat 1D i 8 timmar och Olivia var halva dagen på grönan...




mobilblogg

Sitter på tunnelbanan påväg hem från stan. Fick Med mig lite saker också som Jag visar sen. Nu ska Jag skynda mig att byta kläder och sen blir det en kväll med tjejerna hemma hos Stina :)

Favoriten tillbaka!



Köpte nya Marabou jordgubb igår, fanns ju förra sommaren men då hette den marabou-sommar. Hann aldrig smaka den gamla varianten men den här var iaf supergod. Fattar inte hur jag inte kunde gilla torkade bär när jag var yngre...

Galen i bikinis



Gått och blivit riktig bikinilover! Såg denna i H&M magasine och blev helt förälskad! Ska köpa den så fort den kommer ut, sökt igenom hela webben men kan inte hitta den :(. Trosorna har kommit ut men vågar inte köpa dem utifall jag inte skulle hitta överdelen. Ska kanske på bikinijakt efter lunch eller så blir det imorgon :).

Suprise







Var väldigt stressade innan alla kom och sprang runt med ballonger och bilder :)



Julia när hon blev överraskad, Stina den lilla bajskorven raderade alla bilder på henne!



Hade skrivit ut massa roliga bilder på födelsedagsbarnen som vi satte upp på väggarna









Hedda och köttbullarna :)



Hade en sjukt rolig kväll och var riktigt trött när jag kom hem igår. Idag var tanken att jag skulle sova men så blev det ju inte riktigt...
Haha Hedda (tror jag det var) sa att "nu ska du väl hem sen och göra en bildbomb på bloggen?" till mig, känner mig lite förutsägbar :D.

Gårdagen

Sammanfattar gårdagens händelser med 4 bilder och sen kommer det mer senare ;)
Hade iaf en helt amazing gårdag :)!



A non smoking generation var i skolan och snackade lite om barnarbete och fick se en film. Sen så skulle vi göra en affish och typ presentera en idé om tobak. Julia och Felicia vann iaf och de fick en varsin tröja.



Sen drog jag och Felicia...



...hem till Frida...



...för att fixa en överraskningsfest till...



... Julia och Stina!

SNYGGINGARNA









nu sitter vi här och fiser.
/emma och stina ganjaman nr 1 !

kolakakor

Promenaden till biblioteket var helt värdelös, det stängde redan vid 5... Så mamma får gå för och lämna den på lördag ist. När Jag kom tillbaka så var Jag väldigt blöt och kände mig väldigt kreativ så klippte av ett par Jeans så nu har Jag ännu ett par shorts :) haha. Sen har Jag bakat kola snittar också som blev jättegoda. Åt själv lite för mycket smet, eller deg, vet inte vad man säger... Så nu har Jag ont i magen. Ska sova nu men imorgon så kommer iaf non-smoking generation till skolan så blir typ en heldag med dem, skönt att slippa jobba, men känns ändå lite onödigt att de kommer när de var här i sjuan. De borde ha sin föreläsning med dem som röker iastället då slipper resten drabbas! Jaja vi får se vad de har på hjärtat ( fan nu lät Jag som en gamal tant... Never mind)

Nous allons a la bibliotheque

Jag och mamma ska ge oss ut i regnet för att återlämna några böcker på biblioteket :) . Är så illa tvungen eftersom sista dagen Jag har på mig är idag...

Sun lovers

Hej!

Har varit sjukt fint väder idag och satt ute i ca 40 minuter innan lunchen. Skönt att snart behöva slippa alla dumma jackor och koftor! Sen om jag kollar ut genom fönstret nu så ser det inte lika härligt ut längre...

Har iaf hunnit redovisa min franska, gick faktiskt ganska bra och kunde mer än jag trodde. Är bara det här jäkla siffrorna!! Måste verkligen repetera dem. Min lärare frågade mig vad 50 hette typ 6 gånger och jag visste inte, även fast hon sagt svaret precis innan :P.

Jag och Frida åkte till hennes gamla skola för att kolla deras öppethus och passade på att fika massa :). Nu ska jag ställa mig och göra pannkakor även fast jag fortfarande är grymt mätt efter kladdkaka, morotskaka och någon kokoschoklad grej...






Onsdag

Har suttit och snackat med Frida på skype nu på kvällen, käkat lite hallon och nu tänkte jag lägga mig och läsa igenom lite franska glosor :). Har inte så jätte mycket att skriva om, fick btw A på min pärlväv woho! :) Godnatt alla fina läsare!


Trädklätring, keps och motljus...



























Blev inga seriösa bilder direkt :) Försöker fixa en ny header så behöver lite nya bilder men får fota någon mer gång... Spårade ur när jag skulle klättra upp i trädet. Haha kom upp tillslut iaf :)


Resultat

Jag och Olivia har varit ute och fotat lite, kom hem med en del sjukt snygga bilder. Som den nedan då :). Haha, ska rensa igenom bilderna så får ni se resten sen.



Så jäkla snygg man är alltså :), fotogenique!!


Purple



Vet inte riktigt vad det beror på men var glad idag, vaknade typ och ba jaa nu ska jag gå till skolan. Hehe nä kanske inte :). Min buss kom inte så fick ta en annan som tar en kronglig väg... så hade lite otur.
Men tror att humöret beror på att det är så fint väder. Låg ute på lunchrasten och solade (inte för att bli brun utan för att det var så jäkla härligt med värme!) och hade dessutom på mig en kofta jag lånat av mamma, måste börja använda lila oftare. Äger typ bara kläder tråkiga färger...

Reklam



Sitter och läser i min nya bok jag fick i fredags och sen så slår jag igen den och loggar in på datorn. Lite kul att det första man ser är reklamen till boken jag nyss läste. Inte kommit så långt men boken varkar iaf bra :).  

Frozen yoghurt

Kände för att testa om youghurt blev som glass om man frös den. Resultatet visade att det var nästan samma sak. Hällde bara upp vaniljyoghurt i en skål och lät den stå i frysen i 2 och en halv timme. Sen när det var klart så hade jag på lite frusna vinbär från i sommras :). Blev verkligen supergott, fast glassen ville inte riktigt smälta så fick sätta mig i solen tills den gick att äta :). Ganska nyttigt faktiskt, inget tillsatt socker hehe! :D


HM fynd




kommer defenetivt köpa linnena och bikinin i collaget över, kanske får välja en av färgerna på det ena linnet, antingen rosa eller orange...



Rea på utvalda sommarkläder fram tills på onsdag. Skulle verkligen vilja ha ett par nya jeansshorts som jag kan sy på lite :). Får åka in till stan och prova ett par :)




Finns så sjukt många snygga bikinisar men vet att de inte brukar sitta så snyggt på mig så ska ta en bikinijakt :). Blir antingen en rosa eller en blå bikini iår. Tänkte att jag kanske skulle köpa en svart underdel som på bilden men den var en "tietanga", som de kallar den, gillar inte att visa för mycket röv... Det bästa med bikinis är att man kan matcha olika överdelar med olika underdelar, har endast en komplettbikini hemma, resten har jag köpt en underdel där och en överdel någon annan stanns :).

Ska försöka få med mig någon bikinisugen till stan på onsdag så jag kan pröva. Har redan letat i torsdags men då hade inte de nya kommit ut i butik än. Hoppas på att de har det nu!!

Allting är ia från hm och där de inte står priser på bikinisarna så kostar överdelen 129:- och underdelen 99:- ;)

Ridning





Olivia fick i födelsedagspresent att vi skulle åka iväg och rida, så igår var vi iväg till en gård i Vidja med Islandshästar :). Jag kom upp på hästen!! Haha, fick rida en som hette Feykir och han var faktiskt jätte snäll, fast ett matvrak eftersom han dök ner i buskarna så fort vi stannade eller kom för nära vägkanten :). Fick både galopera och tölta, vilket min rumpa känner av idag. Har ont i typ "sittknölarna" eller vad man nu ska kalla dem. Men känns som det var värt det :).


Sjuk

Har varit förkyld under en längre tid nu,  så valde att stanna hemma idag. Vaknade dessutom med halsont så känner att jag måste bli frisk nu. Ska jobba lite engelska hemmifrån men annars ska jag bara försöka sova. Kommer med en uppdatering om gårdagen senare puss


Hår tankar

Funderar på att färga håret. Vill ha tillbaka min gamla hårfärg, den jag hade innan jag åkte till Thailand! Färgen jag har nu känns så tråkig. Vet inte om jag ska klippa sne lugg igen, har precis låtit den växa ut så jag nästan kan få upp hela håret i en toffs. Börjar iaf med att färga det, får se sen hur jag gör... Gäller bara att få tag på samma färg som jag hade då.



Jag och den lilla kissen Vanilla i höstas


snart hemma (mycket försenat inlägg)

Har haft en superbra kväll, filmen var riktigt bra! Vi gick från medborgarplatsen till gullmarsplan, var ganska kallt men vi hade lite överskotts energi efter att ha suttit stilla i biomörkret :)


Mot söder

Är påväg till söder för att se på bio med Julia nu. Har snott mammas skor eftersom mina converse blev "lite"smutsiga igår på grönan. Var verkligen proppfullt med folk!

Saturday

 

 

Today: I've been watching two episodes of Glee, (och så byter vi till svenska...) ätit kladdkaka i solen, städat mitt rum och gått en promenad för att köpa lördagsgodis :).
Åt kladdkaka i torsdags också, då jag tog bilden på Isa. Sen så klagade jag lite på att jag inte hade någon kort jacka och mamma slängde fram 4 jeansjackor, en tyg jacka och en grå skinnjacka (den på bilden ovan)... Trodde att jag bara hade 2 jeansjackor hehe. Skinnjackan är en aning tajt men bara om man stänger den så det är nu min nya favvo jacka.
Har släpat ner symaskinen så tänkte fixa till lite gamla kläder. Puss o kram


Dör!



Jag och Frida satt och kolla på massa videos när folk ramlar igår. Vi dog nästan av alla skratt atacker! Check this video out! Älskar nr 6 och 8! HAHA. Fattar inte att man släpper ut modeller som inte kan gå i sina skor, fyran är ju hemsk!

Förkyld :(

Sitter här och snorar, fick hoppa träningen idag eftersom jag hade ont i halsen igår. Fick heller inte särkilt mycket sömn heller, vaknade flera gånger för att snyta mig. Hatar att vara förkyld! Grymt äckligt!
Dagens planer är att städa mitt rum och sen ska jag sitta framför tv:n. Har bokat bio också så jag och Julia ska gå på Älska mig igen ikväll. Försöker att strunta i förkylningen, får se hur det går...


Kungsträdgården






Torsdag

Kom nyligen hem från stan. Jag och Emma var i kungsträdgården och fota lite, fick även med mig ett par nya jeans hem :). Håller på att ladda över alla bilder vi tog så håll utkik för uppdatering! :) KRAM♥




Är med i en tävling...

Är med i en tävling där man kan vinna en muffinsplåt från prylpunkten.se

Ni vet ju hur mycket jag älskar att baka muffins och cupcakes, så håller tummarna för att jag vinner!! :D Tipsar även andra att delta i tävlingen och regler finns här! Funderar på att köpa en form ändå, riktigt smart med en pigg i mitten som man kan sätta chokladen på (eller vad man nu har i).



Sunset






Otursdag

Alltså har haft sjukt mycket otur idag! Startade dagen med att snubbla över mina egna fötter på idrotten och slog i bakhuvudet rejält, inte så kul. Sen så blev min fot överkörd av en kloss på träningen så att nageln gick av på mitten och börja blöda... sen faceplanta jag rakt in i kilen så fick en dragkedja rispad mot ansiktet. Inte heller så skönt. Sen var det lite små skrapsår och råka landa på nacken, fastna med foten i mattan och slungas tillbaka... Ja otur hela dagen!! Hänt en annan sak också som inte alls är särkilt kul, men handlar inte direkt om mig.

Nu måste jag plugga!!



Vill tillbaka till Thailand!!

Valborg

Fortsätter att ta igen de lediga dagarna, här är lite bilder från valborg :). Var först på middag hos Annas (min bonusmamma) sysling, åt jättegod mat och marängtårta med blåbär och massa godis :). Sen gick vi ner till brasan i enskede där jag mötte Julia och Frida. Vi gick efter fyrverkerierna, satt precis under dem och ryckte till så fort de smällde :D haha. Drog hem till Julia sen och åt glass, bär, chokladsås och maränger och kolla på titanic tills klockan 3 på natten. Vakna 11 och jag och Julia drog iväg till ica och köpte grejer så vi kunde fixa pannkaks frukost, mums. Var ganska så trött igår, fick ju inte så jätte mycket sömn i helgen heller :).


Gårdagen









Spenderade första maj på grönalund igår. Trodde att det skulle vara ännu mer folk där, så köerna var lagom långa. Försöker att inte tjata ut det innan sommarlovet börjat men ska dit på fredag igen, fast då bara för att kolla konsert.

Tiden räcker inte till

Känns som att bloggen inte riktigt hinner med. Har fotat och gjort enormt mycket saker de senaste dagarna och nästan inte bloggat något alls! Men slänger väl ut något inlägg då och då som samanfattar dessa dagar. Är sjukt trött så tänkte lägga mig och läsa igenom franska glosorna och sedan sova.
IMORGON SKA JAG BLOGGA!
(fast skulle behöva plugga och städa och rensa ut gaderoben och fixa en ny design och träna och träffa alla mina fina vänner och shoppa) hmm, tiden räcker inte riktigt till. Kan inte både skriva om och leva mitt liv samtidigt. I'm not a super woman! Gör nog det jag känner för under de närmsta dagarna!!











Flytta på dig


Hörde denna grymma låt i helgen, var något lag som tävlade till den i Lund. Passar faktiskt riktigt bra att tävla till eftersom vi strömmar och att man måste flytta på sig snabbt innan man blir överkörd :P.

Filmtime

Ska slänga mig på soffan och titta på film nu. ÄR supertrött efter en halvdag på grönan och en natt med lite sömn... Skriver mer ikväll.



Snygg båt vi såg på djurgårn :)

uppdatering: Blev grymt inspirerad av den snygga båten så ska snart jag kan fixa en ny snygg design, tänker ljusblått som skiftar i olika nyanser och en header i trä och bokstäver i guld. :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!