Min fina syster

 
    
 
 
Satt och kollade igenom massa bilder på datorn och hittade flera jag tänkt publicera som jag helt glömt bort. Så bjuder på tre fina outfitbilder på Olivia från Lanzarote. Saknar henne och familjen så mycket så hade helst åkt hem på direkten, men får vänta 4 timmar till innan planet går hem. Ska sysselsätta mig med att packa det sista och städa lite i lägenheten så det är fint när jag kommer hem igen. Känns som jag har städat typ varje dag den senaste veckan, men ligger ändå kläder lite här och var..♥

Mot Stockholm

 
Slängde ihop en supergod middag här om dagen, med lax, soyabönor och mango bland annat.
 
Hej på er! Vaknade upp med ett leende på läppparna imorse då jag insåg att det var torsdag och jag flyger hem till Stockholm idag♥ Har ett uppehåll med lektioner nu fram tills den 20e, så har nästan en veckas påsklov där jag får ta det lugnt och umgås med vänner och familj. 
 
Landar i eftermiddag och då kommer familjen och hämtar upp mig för att åka direkt till landet. Ska vara där 2-3 nätter och fira påsk och sen har jag 4-5 dagar i Stockholm. Ska bland annat gå på restaurang med Anna och Ella, gå på 2 jobbintervjuer och träffa vänner. Är verkligen supertaggad på lite tid hemma♥

Chiapudding

 
 
 
Testade att göra chiapudding för första gången igår och blev rätt bra. Smakade inte supermycket så får ha i lite mer vaniljpulver nästa gång, men blev riktigt gott med physalis, björnbär och hallon som smakade lite mer. Annars hittade jag inte på så mycket igår. Var ute på en promenad och kollade på gossipgirl hela dagen. Sen på kvällen kände jag att jag måste göra något så då åkte jag och Sofia till McDonald's och åt sen middag.
 
Idag har jag städat och skickat in lite jobbansökningar. Har precis ätit lunch nu och funderar på att ta en promenad, men är inte supertaggad då vädret är riktigt grått och trist idag..♥

Stockholm för en helg

     
 
Fikade med Julia och Ann på Sally Voltaire & systrar i Åhlens city, måste dit igen! Ville typ testa allt på menyn men eftersom jag redan ätit lunch blev det en rawfoodboll och latte bara.
 
     
 
All god mat hemma hos Johanna och en bild på mig och Anna ute när hon var på besök i Luleå (glömde helt bort att fota på kvällen så den får hoppa in istället)
 
Ligger något efter med min uppdatering som vanligt, men förra helgen var jag i Stockholm och hälsade på hemma. Åkte dit för att fira 2 av mina bästa vänner som fyllde 20 och det var bara familjen, Julia, Ella och Johanna som visste att jag skulle komma ner. Anna fyllde år på lördagen och skrev högskoleprovet och jag skulle överraska henne efter detta med Ella. Problemet var bara att Ella oturligt nog vaknade upp med influensan på lördagmorgonen och kunde inte vara med och fira Anna.
 
Så jag åkte på egenhand till Kth där Anna skrev provet. Utan att veta vilket klassrum hon satt i, så gick jag åt det håll flest skrivsalar låg och läste på namnlistorna som satt uppe utanför varje sal och letade efter Annas namn. Sista klassrummet jag kommer till hittar jag turligt nog hennes namn på listan! Hade bara en halvtimme på mig och hon kunde ha suttit i en annan byggnad eller i ett av klassrummen där det inte satt någon namnlista utanför så hade verkligen tur. 
 
Så kul och se Anna så förvånad och förvirrad när hon kommer ut genom dörren för lunchrast och jag stod där. Hade verkligen saknat min bästis och var så kul att få vara med hemma och fira hennes födelsedag! Vi hann åka till systemet och handla och sen äta lunch tillsammans innan hon var tvungen att gå tillbaka till högskoleprovet. Då åkte jag till stan och mötte upp Julia och hennes mamma för fika och lite shopping.
 
På kvällen hade Johanna födelsedagsfest där hon bjöd på massa god plockmat och fick träffa många saknade personer. Efter mat, dans och massa prat så åkte jag och Anna in till stan för att möta upp några av hennes kompisar på Wknd och sen gick vi vidare till Estelle. 
 
Söndagen spenderades med familjen och vi gick på promenad i det nybyggda bostadsområdet i Lilla Sköndal. Superkul och kolla på alla nya hus och hade fantastiskt väder♥ Sen blev det fika hemma och grillade på kvällen. Hade verkligen en av de bästa helgerna på länge! Längtar tillbaka redan, men åker hem över påsk nu redan på torsdag som tur är! ^^

Fredag

 
Bananpannkakor till frukost
 
Godmorgon! Äntligen fredag och solen skiner in genom fönstret. Idag ligger fokus på att städa lägenheten och jobba med lite uppgifter i skissark, men vill även ut på promenad och kanske hitta på nåt kul ikväll. Vi får se vad som händer helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag!♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!