Todays (new) outfit

 
Tre nya saker hade jag idag, t-shirt MQ, jeans gina och bh Twilfit
Glömde inte att klippa av prislapparna woho! :P (det hände nämligen igår...)

Step up 3

 
 
Så sjukt bra film, älskar dansfilmer där man faktiskt tänkt till och alla inte bara börjar dansa samma dans helt plötsligt! Riktig heting är också med, och då snackar jag inte om han i lockiga håret, utan Rick Malambri! ;) haha, dör lite. Helt klart sevärd!
 
Fick hyra filmen i 3 dagar, så kommer garanterat se på den en gång till! :)
 
 

Adrenalin

har precis tittat på step up 3, jäklar vilken inspiration! Nu kör vi, haha, vet inte var ifrån jag får all min energi... Skit bra film iaf :).
 
 
 
 

Hemmagjord latte

Blev rejält blöt när vi var i stan. Var tvungna att promenera längs hela drottninggatan med ett halv trasigt paraply och sen skulle Olivia vidare till en kompis och tog med sig paraplyet. Så fick springa från tunnelbanan och hem i jeansjacka (utan luva). Så belönar nu mig själv med en varm hemmagjord vanilj och oboylatte :).
 
 
Latte:
kaffe
varm skummad mjölk
ca 2 teskedar vaniljsocker
Oboy
 
 
Slänger in lite outfitbilder senare :).

Thank god it's friday!

Hejhej! Låg uppdatering jag vet, inte så mycket att göra åt det. Den kommer antagligen gå lite upp och ner, det blir nog mest inlägg på helgerna då jag faktiskt gör något kul :). Tråkigt att skriva när man bara sitter i skolan hela dagarna.
 
Idag var det iaf skolfoto, vilket var lite kul, även fast jag antagligen gör värsta grimarsen på gruppbilden... Ingen köper katalogen okej? Nää men blir oftast inte så nöjd med skolfotona eftersom det är så stelt och typ 5 bilder sen är det över...
 
Sen så avslutade vi dagen med glass, fick en cornetto men gav min till Olivia som suttit och väntat på mig i en timme stackarn! Vi åkte sen tillsammns in till stan och köpte blå toning så hon kan färga dip dye. Får se om jag också hänger på? Ska färga på söndag i sånna fall.
Nu ska jag bara slappa puss och kram♥
 
 
Fina tussie!
 

4 kilometer

Hej,Blev så jävla arg idag. Var lite stressad och skulle hem och mata katterna och då upptäcker jag typ världens längsta bajskorv på min matta. MYSIGT! Katterna har varit där, antagligen som en protest att jag kom sent.
Sen orkade jag inte ta bussen till mamma eller släpa cykeln fram och tillbaka så bestämmde mig för att springa. Gick fortare än vad jag trott. 4km på ca 25-30 min. Fast som vanligt håller jag ett för högt tempo...
Näpp nu ska jag köra lite styrka och sen blir det en lååång stretch. Puss och kram

Funnen



letat efter denna låt i en evighet! Eller ja 3 dagar :). Skitbra! Men trodde först att det var Rihanna som sjöng, var därför jag inte kunde hitta den bland hennes låtar. Visste att den hette något med Love, men hur många låtar heter inte det...

stressad, måste hinna ta det lugnt

Hej kom precis hem från Johanna där jag och Emma sov i natt. Kollade b.la. på film och körde just dance.
Nu är jag tvungen att städa och packa. Ska till mitt landställe i borlänge över helgen och åker vid 2, så är lite stressad. Vill även hinna med att duscha och sen bara ta det lungt ett tag. Haha låter lite konstigt att jag stressar för att kunna ta det lugnt :)...




















Superfin bild på min syrra!

ghoast





Bilderna blev riktigt coola i svartvitt! Tycker att det blev som spökporträtt, snyggast i färg eller svartvitt, vad tycker ni?
Tryck här för att komma till färgvarianten :) →    http://emiisliv.blogg.se/2012/august/eyes-eyes-baby.html#comment

Toscakokoskladdkaka

 

Håller på att baka med Linnea, får se om vår kaka blir lika god som den på bilden ser ut att vara. Just nu ser den ut att vara väldigt långt ifrån bilden på receptet...


eyes, eyes baby

(ice, ice baby...) haha Kändes som eyes passade bättre till det här inlägget :).




Är mina ögon bruna eller gröna?

Älskar att fota mackrobilder när ljuset är perfekt, precis som det var idag, på dagen fast ändå halvmolnigt är bäst. Annars måste man kisa om man fotar ögon :).

Populära sneakers


Månskor?

 

Flera modebloggare och fashionistors har lagt till de högklackade sneakerserna på sina Wishlists. De har syns riktigt mycket på bloggar och on the street. Nu finns wedge trainers även som budget alternativ på Din sko, endast 399kr.

Marc jacobs egen design längst ner till höger

Hiss eller diss?


Todays outfit



Linne - Zara, shorts - BikBok, Jeansjacka - fått av släkting




Missing



Saaaaaaknar Italien!! Är den roligaste resan jag gjort!

Första dagen avklarad

Första dagen i skolan idag. Gick väl bra, var bara där i 45 min och sen drog jag och Emma hem till Linnea en kortis. Var sen tvungen att gå tillbaka till skolan sen för jag skulle ha utvecklingssamtal. Snackade mest gymnasium och blev sjukt taggad att börja på det istället för nian... Men men, ett år till klarar man väl :).

Åkte sen till Farsta med Linnea för att kolla lite. Köpte bh:n jag tidigare kollat på. Mycket mer har jag inte hunnit. Men känner att jag är trött efter bara en dag i skolan, som bara var 1,5h... Skönt med 2 stycken studiedagar nu! Får väl repetera lite franska, mer tänker jag inte göra!



Slut på sommaren 2012



Känns helt overkligt att sommaren är slut. Nar den började kändes det som det var en evighet kvar. Gick lite för fort tycker jag.
Jaja är väl bara att köra igång med tidiga mornar och sånnt. Börjar ju nian! sista året i grundskola. Shit vad stor man är då. Haha kommer ihåg att jag själv tyckte dom på mellanstadiet var läskiga när jag gick i ettan, hur stora är inte då niorna. Fast egentligen är det ju bara högstadiet på min skola så får tyvärr inte träffa några ettor :P.
Börjar iaf tolv så kan ta det lungt.

bekännelser

hoppar alltid till när brevbäraren lägger post i vår brevlåda, blir skiträdd och tror att det är en inbrottstjuv
Jag är nog på gränsen till att bli träningsnarkoman :S
Mitt hår är alltid snyggast när jag ska gå och lägga mig, sjukt irriterande!
Hatar när det är stökigt, men ligger alltid kläder överallt i mina rum :P.
Gillar inte broccoli!
Tycker det roligaste man kan göra är att resa!

Not without my music!

Nu är jag tillbaka från joggingen. Fan vad jobbigt det var!!! Usch, trodde jag aldrig skulle komma hem! But I made it. Känner att jag är riktigt envis när jag väl bestämt mig för att träna.
Var ute i över en timme, men stannade på vägen hem och satte mig i gräset och stretcha. Sprang iaf från Sandsborg, till Skarpnäcks IP där jag körde ett varv i motionsspåret som är 2,5km och sen hem igen. Näpp nu ska jag träna rumpan och armarna, sen blir det en lång dusch! puss





Skulle aldrig ha klarat det utan musik! Kör på Ipoden nu när jag inte har någon mobil...



Bästa låten :) !

ready for running

tänkte dra iväg på en joggingrunda nu :). får se hur långt jag kommer med tanke på att det hänger regn i luften. Hoppas jag klarar mig från att bli blöt! När jag kommer tillbaka blir det lite styrka med inpiration från dessa videos →  http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/mode/sofismode/article12100030.ab  ← skrolla ner för att hitta fler träningsvideos! puss♥




Augusti, September och Oktober




Kläder ifrån, Topshop, cubus, ginatricot, lindex, din sko, converse och JC

Augusti, September och Oktober är månaderna där Sommar övergår till höst. Känns lite svårt nu att bestämma om man ska ha höst eller sommarkläder. Men snyggast blir det om man mixar! Sätt på dig en sommar outfit och kompletera med varmare plagg och/eller plagg i höstens färger (Brunt, grått, svart, creme alla mörkare och klarare nyanser av rött och grönt + ett och annat blåttplagg.).

Ljusa shorts med mörkare tröja eller tvärtom med en lång stickad kofta. Känns outfiten för sommrig så tar du höstigare skor, väska och smycken (metallic, guld, silver).

Tycker du att det blir för varmt med höstiga tröjor/ jeans så gör nitar också din outfit mer cool och höstig.

Sommarkläningen fungerar utmärkt tillsammans med en skinnjacka eller en jeansjacka. Mörk klänning med ljus jacka och tvärtom :).

Skaffa en snygg kofta, kängor och coola t-shirts så har du nykelplaggen :).


Inspiration på hög nivå!

Sen jag läste Sofi Farhmans triologi om Elsa så har jag varit helt fast. Tycker att den kvinnan är inspiration på hög nivå! Efter att ha läst böckerna och om Sofi på nätet känner jag mig jätte motiverad till att sätta ihop outfits,
göra roligare bloggning (inte bara skriva om det jag gör utan lägga upp fler foton, collage och andra saker jag gillar.), 
träna, såg några superbra klipp om hemma träning på aftonbladet som Sofi gjort.
Resa, vill sååå gärna åka till Usa!!!!
jobb? Skulle gärna vilja skaffa mig ett jobb på tillexempel ett café, eller som typ tränare (gymnastik) eller barnvakt. Så om någon vet vart man kan söka är det bara att lämna en komentar under! ;D.

Kommer snart upp ett mega collage ;)

Last days of vacances

Känns helt overkligt att skolan börjar igen om 2 dagar. Endast två dagar kvar av sommarlovet!! Så nu är det bara att njuta och ha kul de sista dagarna. Idag tänkte jag och mina syrror (My, Olivia och Isa) åka till grönan. Sen på hemvägen kanske vi springer förbi gallerian. sen på kvällen ska jag till grönan igen, då med några kompisar för att se Norlie och KKV. :).
Inga planer inför morgondagen än, men det kommer.


Lördag hela veckan

Heej. Pappa och Anna är på Kent-konsert och eftersom ingen var hemma igår så kör vi lördag idag istället. Har hyrt film, laddat med godis och ätit hemmagjord sesarsallad :).






Outfit



linne hm, shorts bikbok, trosor..., okej, to much information....

Shopping



Åkte in till Farsta med pappa och Olivia och mötte även Julia där. Skulle kolla på ett par jeans och en bh, men som vanligt får man med sig mer än vad man tänkt sig :). Hittade inte heller bh:n jag tidigare kollat ut i rätt storlek så den får jag leta rätt på i veckan. Pappa bjussade på jättegod glass också, brownie och hallon. Tröttnat lite på sorbet-glass så var glad att det fanns vanlig hallonglass!



jeans-gina tricot 199kr,    tröja - MQ 199kr,    trosor - kappahl 15kr

Bajs

Är sjukt sur, eller iaf otroligt trött. Var på the voice open air igår. Var fullt med folk men hade grymtkul. Sen så stog vi inte ut längre så jag Carro och Julia gick för att köpa något att dricka och då var min mobil borta. :(. Vet inte om den är stulen eller om jag bara tappat den... Förstår inte hur det kunde gå till igentligen, klart att det var mycket folk och alla hoppar på varandra, men hade mobilen i väskan och så hade jag hängt över min jeansjacka så höll i båda samtidigt som jag hoppade. Mobilen var urladddad så tog inte upp den under hela konserten.
Näpp är väl bara att hålla koll på blocket då...

midnattsloppet

Har precis kollat in syrrorna som sprungit lilla midnattsloppet. Nu drar jag snart vidare till kungsträdgården för att möta upp några kompisar :).

Amelia

Tog 3 riktigt härliga bilder på min kusin Amelia i sommras när vi var på 70års fest hos farmor :).
Favoriten är bilden högst upp! Vilken är eran?






Träningsdiet...

Blev att jag sprang 3 kilometer och sen gav jag upp :P. Kom hem och det första man gör är att tjocka i sig varmkorv, friterade potatisbollar och massa ketchup och dressing. Nu ska jag göra kladdkaka... Kör lite träningsdiet. Or not. Bye.

Träningsbild från arkivet

running

Har precis varit och handlat lite och nu ska jag åka till kärrtorp för att jogga. Haha vet att det är konstigt att jag åker till ett ställe för att springa när jag likagärna kan springa här i närheten. Men försöker hitta motivationen och finns ett spår där på 2,5 km så då är jag så illa tvungen att springa minst det. Får se om det blir 1 eller 2 varv :). Sattsar såklart på två ;).


skymning



Nattporträtt

Tänkte bjuda på lite fler bilder från Italien :). Var vid stranden 1 kväll och fotade en hel del porträtt. En del blev riktigt snygga men är lite besviken på min kamera. Har märkt att den hittar inte riktigt rätt fokus när det är mörkt ute och man måste vara riktigt nära den/det man ska fota. Lite tråkigt, men fotar ju ändå mest på dagen så klarar mig nog.




ung 08




Hade en superkul dag igår med Alva. Tog tunnelbanan in till Kungsträdgården för att kolla in tälten på ung08. Haha kände oss lite bortkommna i början och satt på trappan och åt gratis glass (sjuktgod!). Men sen var vi med i några tävlingar, fixade 2 tygkassar osv.  :). Sen blev det ösregn men hade tur som satt i ett tält och målade på en tygkasse, så blev inte det minsta blöt. Köpte glass på donken för att få tag på vatten och sen mötte vi upp Olivia. Fick ännu en gratis glass, var ju proppmätt men var ju tvungen att pröva smaken creme brulee (som inte alls var god, smakade bara bränt socker...).



God glass!

Gårdagens outfit
Linne-bikbok, shorts-JC (Olivias), skor-Converse, väska-present.



Sen blev det cabtur till mamma för att hämta lite saker därifrån

Abduction

Kollade på en grym film igår. "Abduction" med Taylor Lautner och Lily Collins i huvudrollerna. Påminner faktiskt om "I am number four" men tycker nästan denna var lite bättre. Lily Collins är dessutom otroligt fin i filmen. Check it out!



När Nathan hittar en bild på sig själv på en sajt för försvunna barn blir han medveten om att han är adopterad. Han skriver till hemsidan för att få mer information om sina riktiga föräldrar och några agenter spårar honom eftersom de vill ha hämd på hans biologiska pappa. De dödar Nathans fosterföräldrar och Nathan och hans granne/barndomsvän Karen, som också bevittnade morden, är nu tvugna att fly och kan inte lita på någon annan än varandra.

BBQ



Godmorgon. Vaknade tidigt idag bara för att jag ville sova länge. Och nu sitter jag ändå här framför datorn och är trött...
Tänkte bara bjussa på lite bilder från gårdagens grillning. Badade, snackade, grillade och lyssnade på musik. :).

Torsdag

Godmorgon. Kände av gårdagens jogging imorse när jag vaknade, blev 2,5 km. Inte för att det var långt men sprang nog lite väl snabbt...
Idag ska jag fixa lite presenter och sen blir det grillning ikväll. Ska försöka hinna att fixa naglarna också, har varit ganska dålig på det under den närmsta tiden och i stugan gick jag runt med konstanta blå fingrar från alla blåbär. Hehe, kanske håller på att förvandlas till en björn? Vem vet. Men vi får se om jag orkar måla dem. kram.

 


porträtt






Nu sticker jag ut och springer. Hänger på syrran som ska träna till lilla midnattsloppet :).


Food



Något jag inte saknar med Italien var nog maten. Vet att landet är känt för sin goda mat men blev för mycket med pasta 2 gånger om dagen i en hel vecka. Varje måltid bestod av 3-4 delar.
1.pasta
2.kött/kyckling/skinka & melon/ mozzarella-tomat
3. b.la. pommes frites
4. glass/vattenmelon/slush
mysko, upplägg att man först äter pasta och sen får in kötträtten...
Frukosten var väldigt god men man saknade mörka mackor, riktigt pålägg och god juice efter några dagar. Dessutom blev humöret lite instabilt när man startade dagen med nutella croissonter.

Happy birthday!



Vill önska min fina vän Emma grattis på födelsedagen! Saknar dig ♥


2 från idag

  

   

Bilder från idag. haha. Syns på mig att det var kallt i vattnet :)


Ma chérie



grym låt! :)


Kattmys

Hmm tror den tjejen behöver en dusch efter allt cyklande...


Hej passar på att slänga in ett litet inlägg här. Är Hos pappa för att hämta lite grejer och ska snart cykla vidare till mamma för att käka middag.
Har haft en jätte mysig dag med Johanna. Bestämmde oss för att cykla till Hökarängsbadet där jag inte varit på flera år. Blev faktiskt förvånad över att jag hittade! Var lite osäker på vägen, but we made it :). Badade lite fast det var äckligt vatten. Hade ju bestämt mig för att bada (tror jag gått och blivit badkruka, iaf näst intill :S) så var tvungen.
Solade, snackade och cyklade sedan hem för att fixa lunch. Hann även hoppa lite på hennes studsmatta och sola innan jag cykla hit.

Nu ska jag mysa med min kattis!

Bikini



Fick en fråga om vart jag köpt min bikini och kan berätta att jag hittade den på en marknad i Italien. Kärlek vid första ögonkastet säger jag bara!
Den visade sig bara vara lite stor hehe. storlek 42? Är ju Italienska storlekar men var en aning stor så fick sprätta upp spännena och sy fast dem igen längre in. Lite snyggt sådär :). Blir iaf bättre än att knyta.

Beslutsångest

Har sjuk ångest över vad jag ska göra på lördag. Typiskt att två saker (från början var det tre...) prickar in samma dag :(. Midnattsloppet ca 19 där mina syrror (Olivia, Isa och My) ska vara med i. och själv vill jag också vara med, och efteråt skulle vi kanske äta ute... Eller hänga med kompisarna till the voice konserten/open air.

Är inte så jätte intereserad av konserten utan det roliga är att vi är ett gäng som går tillsammans. Blää. Nej nu får jag klura ut hur jag ska göra. Har dessutom fått en vattenblåsa på hälen av ett par skor jag låna från mamma så vet ju inte om jag kan ta på mig ett par gympadojor på lördag och springa mer dryga 2 kilometer.

Open Air DJ Bash


Bärfrossa



Plockade extremt mycket bär när vi var i stugan. Så har frossat i bär under de senaste dagarna. Bär och pannkakor, bär och glass, bär och youghurt, bär och bär :).
Hittade också lite svamp och några få hjortron som blev sylt till pannkisarna. Nää nu ska vi äta upp kladdkakan jag, Olivia och hennes kompis bakat. Tillsammans med grädde och bär, självfallet! :).


Vitkladdkaka:
2 ägg
100g smör
100g vit choklad
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker


Jag hade tråkigt...

Hade extremt tråkigt och då blir jag tyvärr väldigt kreativ när jag väl gör något. Idén var att ficka mellis och det fick gärna ta lite längre tid än vanligt. Bara för att ta tiden att gå. Ja ville bara visa hur det slutade. hehe. ciao.



lite jordgubbs youghurt, valnötter, blåbär och cocos. Voila!


I wip my hair...



Idag var jag duktig och var ute och sprang i 20 minuter och när jag är hemma belönas jag med magont. Känns som det är en muskel som drar i hop sig i magen och inte går att stretcha ut. Men har avtagit mer och mer, sitter med datorn i knäet så den har nog hjälpt eftersom den är så varm :). Näpp men ska ta och åka förbi pappa en sväng nu. Pröva om sl kortet fungerar, tjadå.


Mirabilandia beach



                          Favoriterna från mirabilandia, fast åkte aldrig divertical eftersom den hade tekniskt fel...

När vi var italien så var det inte bara träning som stog på schemat. Var en hel dag på tivolit mirabilandia beach. Kan säga att det var det roligaste nöjesfältet jag varit på! Fanns 3 riktigt coola bergochdalbanor och ett antal karuseller där man blev riktigt blöt. Hade tyvärr inte med mig kameran eftersom vi åkte dit och trodde att det bara skulle vara en vattenpark. Så inga värdesaker fick hänga med.

Har tidigare varit på disneyland paris men det är mer ett sagoland och har endast 3 riktiga bergochdalbanor som är väldigt familjeanpassade.
Är helt kär i bergochdalbanor och kan inte riktigt få nog! Listan nedan är mina top 7 roligaste parker.

Mirabilandia beach 2012
Disneyland 2006, 2007, 2008, 2010 (samanlagt har jag varit där 5 gånger, 2 år 2007)
Legoland (bara för att jag älskar lego och för att det är sjukt coolt att de byggt en hel stad av lego!) kan jag ha varit 7?
Liseberg 2011
Grönalund
leksandsommarland (lääänge sedan)
skara 2011

övriga som inte får vara med på listan:
kneipbynvattenland
Kneipbynsommarland
lådbilslandet
kolmården
sommarland i karlskrona...


fyrverkeri show

Godmorgon! Blev rätt sent igår, satt och kolla på missionimpossible 3 (som jag redan sett typ 8 gånger, men ändå inte kunde slita mig ifrån) och efteråt kolla jag på OS avslutningen. Är ju inte så mycket för att titta på sport men hade gärna varit där. Fast inte för kolla på spelen, bara invigningen och avslutningen. Fast man ser mycket bättre på tv så är det säkert en jätte upplevelse att vara där i publiken!





Älskar fyrverkerier


new dress



Tog på mig långklänningen jag fick av pappa från kiev och tvingade med Olivia ut för att fota. Har ju inte hunnit något idag så var ju tvungen att gå ut lite. Även om det bara var en kortis :).

PS: Skulle bli superglad om ni röstade på min bild i en fototävling i sammarbete med libresse där man kan vinna 1000kr på nelly.com :) puss och kram ♥ ↓

 → https://libressecampaigns.com/photo-challenge/se/redirect?url=https://libressecampaigns.com/photo-challenge/se/photos/256469314940270268_47894956/  ←

gymnasietankar



Är lite svag för hus och på gotland var det snygga hus överallt :). Vet inte riktigt varför jag gillar hus så mycket. Men tycker dem är coola, så kommer antagligen välja tekniklinje till gymnasiet. Är jätte svårt att veta nu men vill gärna bli designer, arkitekt eller byggnadsingenjör i framtiden. Man ska ju ta något som är roligt och vill inte plugga ihjäl mig heller...

Söndag

Har inte gjort någonting idag och ändå är klockan 6 :S vart tog dagen vägen? Har bara städat lite och laddat sl-kortet. Funderar på att cykla förbi pappa och hämta lite saker, vi får se om jag orkar...



Är på fotohumör just nu men vet inte riktigt vad jag ska fota.


Stockholm i mitt hjärta



Hallåj nu är jag tillbaka i stockholm. Hann ta en joggingtur på 15 min och duscha innan jag satte mig i soffan. Nu ska jag kolla på sommarkrysset :). bjussar på en video från italien. kolla 2:25 ;) kram

dubbelt upp

Kamoflagejackan har äntligen kommit till budgetbutikerna som lagt till en egen liten touch. Små silver nitar är placerade över fickor, axlar och krage. Snyggt med två trender i en! Jackan hittar du på Only. Själv önska jag att jag inte hade haft så många jackor och gärna 500kr .

godmorgon

Tisdag idag, har inte roligt koll på veckodagarna så var tvungen att kika på mobilen :). Åker till stugan idag och kommer hem senast lördag. Men sen ska jag bara vara hemma 1 1/2 vecka som är kvar innan skolan börjar igen. Anledningen till att jag är uppe så tidigt är för att jag ska hinna åka till eriksdal med Julia innan vi drar till stugan. Hurtiga tjejer som planerar att simma :).

Italy

Lite fler bilder från italien. Känner redan att jag längtar tillbaka! 


italiensk sommarplåga



Denna låt spelades överallt när vi var i Italien. Eller det känndes så iaf. Fick den direkt på huvudet första gången jag hörde den så har gått runt och sjungit på den konstant i huvudet :).

8 från Italien




haft en sjukt kul vecka i Italien tillsammans med bästa tjejerna! :D Skulle mer än gärna stanna där en vecka till. Utöver allt tränande så har vi varit på marknad, tivoli, badat och solat. Varit sjukt varmt också, 30+ varje dag så har varit en del klagande på värmen. Vi bodde 8 stycken i mitt rum och hade ingen aircondition, så var jäkligt varmt när man skulle sova.



Fanns 3 hallar varav en låg på baksidan av hotellet, precis brevid poolen. Så var bara att slänga sig i poolen när träningen var över :).



Hittade grymt fina saker på marknaden. Ett par shorts, ett par skor, nagellack och en bikni (den rosa på bilden nedan).








Ska helt klart åka till Italien någon mer gång. Tror jag aldrig varit med om en vecka med konstant sol och molnfri himmel!

saknat!



Har saknat datorn! Håller på att kolla igenom alla bilderna från italien. Blev dryga 1100 så finns en del att kolla på...

I'm back



hemma från italien nu! kom hem mitt i natten och har än så länge bara hunnit slänga kläder i tvätten och solat lite på flaten. Håller på att ladda över massor med bilder och ska snart blogga massa, men bjussar på en sjukt bra låt så länge ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!