Water

 
 
Två bilder från igår. Anslutningen laggar så orkar inte skriva mycket mer nu. Men översta bilden så ser man iaf teneriffa, vulkanen som sticker upp mellan molnen.
Sen igår så hoppade vi på studsmattor. Tror det glömde oss för vi fick hoppa i en timme och en kvart... Tröttnade tillslut, men gjorde inte så mycket att vi fick extra tid, dubbelt så långt än alla andra ^^

Godmorgon



Riktigt varmt idag även fast det är molnigt. Tänkte ta det lugnt på förmiddagen och sitta vid datorn och sen blir det nog en promenad till Puerto Rico och minigolf ^^.

Outfit

 
 
Linne från Thailand, shorts h&m.s barnavdelning, flipflops från Rhodos
 
 

Sand så långt ögat kan nå

 
Lite bilder från dagen. Var ju i öknen, riktigt cool känsla men man blev rejält sandigt. Vi höll på att hoppa men de bilderna kommer nog när jag är hemma... På den översta bilden såg man även att molnen låg extremt lågt idag.
 

Lördag

 
Igår så slappa vi vid poolen på förmiddagen. Lagade pannkakor hemma i lägenheten och sen så gick vi en promenad till Puerto Rico. Tog ca 50 min, men var inte särkilt jobbigt med tanke på att det bara var nerförsbacke hela vägen :). Väl där så kolla vi in stranden, den vi varit på tidigare är mycket bättre men bra om man vill variera sig.
Sen så gick vi in till en shopping gata. Köpte glass och kollade på väskor. De hade faktiskt Mango så var in där och kika men var nästan dyrare än i Sverige :(.
Tog bussen hem vid åtta och sen så blev det somsagt sen middag på vår favorit resturang. Åt lasange och tog citron sorbet glassen till efterrätt ^^.

Maspalomas

Är helt sandig. Har varit i en öken hela förmiddagen. Var lite molnigt idag så passade på. Var riktigt coolt att det enda man såg var sand. Nu blir det Hawaii pizza :).




hungrig



sitter och väntar på att resten av familjen ska showa upp. klockan är över bnio och har inte gått från hotellet än. ganska hungrig!

lördag




varmt

Idag är det nog den varmaste dagen hittills! Så har stannat vid poolen. Har läst ut hunger games nu så är uppe och köper ingredienser till pannkakor ^^. Senare ska vi åka till Puerto Rico för att kolla deras strand.

The hotel pool by night

 
 

Blandade bilder från de 2 senaste dagarna

Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna. Texten ligger under eftersom jag la ihop dem till collage för att det går snabbare att ladda upp alla bilder då :).
 
 
Högst upp är vår strand där vi varit den mesta av tiden. Köpte en dubbel badring idag, jätte härligt att ligga och guppa på :). Om ni kollar på bilden näst högst upp så ser man att det är svart i vattnet. Är fiskar :). De simmar i stimm och är inte särkilt rädda av sig. Står man mitt ibland dem blir det som en ring runt dig där du ser sanden.
 
Sen så har vi ätit en hel del glass! de 3 igår och en idag (än så länge). Kolla inlägget under så ser ni de andra.
 
Var en riktigt fin solnedgång igår. Var lite synd att jag inte såg själva solen. Hann aldrig springa upp för alla trappor, från nollan till sexan innan den han gå ner och försvinna. Men det blir antagligen fler!
 

Tomtebloss

 
Igår efter att jag skrev så gick vi till en resturang 5 minuters promenad här ifrån :) Åt riktigt god pizza och sen blev det lemon sorbet till efterrätt. Har inte riktigt kommit in i tiden än och därför var vi extremt trötta vid halv 12. Var ju halv 1 i Sverige och man blir rätt sliten av att bada och vara ute hela dagarna...
 
Just nu sitter jag och redigerar lite bilder så kommer nog dyka upp lite inlägg under kvällen. Hope you like it ;)
 
 
 
 
 

För en stund sen

Hade det ganska mysigt på balkongen :). Hungergames, musik, sol och lakrits ♥
 

man blir trött av att bada...

Hejsan är tillbaka på hotellet efter ännu en dag på stranden. Känner mig ganska salt eftersom vi badat en hel del. Nu ska jag snart åka ner och duscha och sen blir det glass på balkongen. Får se om jag kan övertala resten att få använda datorn så jag kan ladda upp lite bilder!

Kollat instagram och alla mina fina vänner var riktigt coola, då man fick klä ut sig idag ^^. Njuter till fullo av mitt höstlov!!! Kramar <3

Ingen snö här inte!



hej! äntligen fick jag upp bilden! Tog 5 min att ladda så trodde att hela mobilen hade laggat... Ingen dator idag då pappa tyckte att jag skulle ta semester från datorn också.

Men idag tog vi bussen till stranden där vi varit i stort sett hela dagen.
bor vid havet men uppe på ett berg så tar ett tag att komma till stranden om man ska gå.
Hade med oss cyklop och låg och kolla på fiskar. Fanns en hel del och de låg som i stimm så vattnet var alldeles svart där de var ^^.

Idag ska vi leta reda på en annan Resturang utanför hotellet. Får se hur det går.
Tänkte bara passa på att säga att vi ligger en timme efter tiden i Sverige. Alltså är klockan bara kvart över 8 här :).

hoppas ni har det bra där hemma, hörde att det snöa ;). Håll ut! en dag kvar och sen blir det höstlov! <3

9 Bekännelser

Tycker att Nina dobrev är sjukt cool!
Min favoriträtt är nog tråkigt nog tacos, inte särkilt unikt men det bevisar att jag inte är ensam om att tycka det.
Lyssnar på allt som man kan dansa, sjunga eller blunda till! ^^
Ser inte mitt hår okej ut så blir jag typ sur över allt. Särkilt om jag inte kan göra något åt det
 Älskar när allt funkar precis som man vill att det ska!
Aldrig käkat på Subway. Bara smakat deras chokladkakor, vilket kommer bli anledningen att jag en dag går dit ^^.
Börjat använda ^^ aldeles för ofta. ^^
 Har hållit på med de här bekännelserna i 2 veckor :P
 JUST NU ÄR JAG PÅ GRAN CANARIA! :D
 

Gran Canaria dag1

Heeej! Jag är framme nu och har det super! Finns gratis internet i receptionen så det är här jag sitter just nu!
 
Steg upp tidigt imorse för att ta oss till Arlanda. Inga konstigheter, käka frukost på flygplatsen och sen tog det 6 timmar att komma hit ^^.
Det första vi gjorde var att byta till bikini och hoppa i poolen. Har varit cirka 27 grader här idag. Superskönt att slippa kylan. Har inte hunnit med så mycket mer idag. Låg och solade och badade vid poolen från halv 5 till halv 7. Helt sjukt att man fortfarande kunde sola halv 7!!! Efter så gick vi och duscha och bytte kläder och nu ska vi snart äta middag på hotellresturangen. Orkar inte gå någon annan stanns ikväll. Bjuder på lite bilder också :)
 
 
 
 
 
 
 
Ni får nöja er med dessa bilder, uppladdningen är sjukt seg!

Arlanda



Har ätit en riktigt god frukost på Arlanda och nu lämnar vi snart Sverige :D <3 Hej då!

Sista kvällen i Sverige

Borde egentligen gå och lägga mig. Ska åka mot flygplatsen kvart över 5 på morgonen imorgon. Är dessutom riktigt trött efter dagens simning, men känns inte rätt att lägga sig 9 :P. Vet inte riktigt varför men jag vill hålla mig vaken en liten stund till ^^. Kanske lägger mig och lyssnar på musik, mitt spotify är ändå slut, är en av de som inte orkar betala för musik :P, så kan lika gärna stänga av datorn. Kramar♥
 

 
Gamal klänning som tyvärr inte fick plats i packningen :(

♥ Candy bracelets ♥

 
 
 
Pappa hade med sig massa godisarmband från Irland när han kom hem för någon vecka sen. Själv äter jag inte godisarmband, inte dessa i allafall. De luktar lite mysko. Men är fina accesoarer ^^ ♥

♥ En fantastisk tjej! ♥

Hej Har precis hjälpt Alva med en Design till hennes blogg. Blev hur snyggt som helst. Haha, får säga så bara för att jag var inte den som gjorde den utan satte bara in alla kod och stilmallar ^^. ♥Men tycker att ni ska kolla in hennes nya fräscha blogg! :D Alvsan.blogg.se
 
 
♥♥♥♥♥Kommer sakna min älskling! ♥♥♥♥♥

Happiness

sitter just nu på tunnelbanan på väg till mamma. Ganska glad just nu! Dels beror det på att jag just hitta min favorit låt, Ladi Dadi, nerladdad på mobilen :p . lite fail att jag inte vet vad jag har för musik efter 2 månader...
hade bad idag med skolan så efter så drog jag till pappa för att slappa framför tv:n och packa det sista. Nu är jag äntligen klar!! Skriver mer sen kram<3






Packing

Känns som om det ända jag gör nu för tiden är att packa och lyssna på musik. Musiken är ju skön men packandet har börjat bli ångestfyllt och långtråkigt. Fattar inte hur väskan kan vara så liten, men ändå så stor!
 

Galaxynails

 
Fixade naglarna igår. Var meningen att det skulle bli som någon himmel/galax-aktigt. Men blev mest kladd... Nöjd ändå, glittret tog åtminstode slut :P. Blev det snyggt? Vad tycker ni?♥
 

Bild projekt

Tänkte visa de två bilderna jag lämna in på bilden. Vår lärare tyckte nog bäst om den översta bilden, men hade inget direkt budskap på den. Var bara cool.
 
 
Andra bilden är på Emma från i vintras när vi var ute på promenad. Hade iaf ett budskap på den att vänskapen är frusen, det finns en sköld eller något emellan oss. Vi är på varsin sida och har svårt att kommunicera. Är bara ett budskap, inget som är påriktigt mellan mig och Emma ^^. Går ju att vara hur långsökt som helst egentligen :P
 
 

Lååång dag

Dagen har varit bra förutom att jag flängt runt som en galning. Men löste sig tillslut! Nu är jag  äntligen hemma. Ensam dessutom. Riktigt skönt, då jag kan dunka musik och äta kakor :). Lyx. 
 
Var ju hem efter lunch och fixade bilder och hämtade kameran för att sedan dra tillbaka till skolan. Sen så stanna jag, Frida och Stephanie kvar för att hjälpa Emma med hennes bild. Var lite modeller och så. Efter det fick jag så jävla brottom eftersom jag skulle vaccinera mig i Skarpnäck så hade en halv timme att ta mig dit från Sockenplan...
 
Skulle hinna precis om vi tog bussen till blåsut och därifrån byta till en annan. Men så blir bussen 4 minuter sen. Men vi hoppar iaf på. Väl framme i blåsut ser vi att bussen är bakom oss och vi bara Yes! Men sen stannar vår buss medans den vi ska byta till kör förbi. Så jävla dåligt! Var en till som också skulle byta.
Fortsatte iaf med bussen till kärrtorp bytte till tub och sprang till vårdcentralen.
Hann precis! Men nu har jag jävligt ont i armen bara, obehagligt när man känner att det sprutas in vätska under huden.
 
Blev värsta novellen... Jaja nu ska jag bara ta det lugnt!
 
 
 
 
på bilden
 
 
Fina Emma och Stephanie♥
 

och så var vi på väg tillbaka




bildlektion

just nu står jag och väntar på bussen i Bandhagen. ska frysa 6 min till innan den kommer. Men anledningen till att jag är här då, halv 1? Har ju egentligen bild, vilket jag inte hade en aning om, men vår bildlärare så att bilden (som är ett foto) ska vara klar idag så om vi inte hade något för oss så skulle alla hem och hämta en... och sen ska jag tillbaka.

jaja är iaf på väg nu och kan dessutom ta en frukt hemma eftersom skolmaten inte var god idag. see you.




It's over!

Åhhh nu är det slut! Var så sjukt bra!  Aa maj gaadh . haha, :P . Men ska inte skriva mer, vill inte spoila för någon. Men nu ska jag shuta ner datorn hörs imorgon. Ska upp tidigt och duscha. Kramisar.
 
 
två fina webbcam bilder :)

Avsnitt 22

Ska sätta mig och kolla på säsongsfinalen av pretty little liars nu! Gaash vad fort det tog slut! :( Lite synd, men som tur är finns det ju redan flera säsonger så är bara att börja på 2:an sen efter höstlovet :).  
 
 
Slänger in en bild på tjejerna i min favorit pose :P haha

Segdag

Godmorgon. Söndag idag, ganska segt. Sitter fortfarande i pyjamas och har endast käkat frukost, chattat, klippt naglarna och spelat wii idag.
Olivia har pluggat så har inte haft någon att hitta på något med heller. Men mamma har fixat äppelkaka så tänkte äta den nu. Sen får vi se vad som händer. kram

Skön låt!


Godis

Nu blir det lördagsmys med tv, pringles och GODIS
 

Stor shopping

 
 Blev en ordentlig shopping idag! Har inte köpt något sen i sommras så då får man det :). Haha inte världens bästa anledning men den duger bra.
Eftersom mormor och morfar är här på besök så behövde jag bara betala blusen på JC och sen så kunde jag låna morfars blixt, fjärrkontroll och stativ när jag fotade :).
 
 
 Hittade denna fina blus på JC:s utförsäljning, 75% REA på 250kr, det gillar vi!
 
 
Blus från Indiska 250kr
 

Blus från Hollister 209
 
Topp Hollister 209kr
 
 
 
 

Ny favorit!

Hitta den här sjukt snygga blusen på Indiska. Första tanken var att jag inte går ut ur affären utan den! Tur att man har en så snäll mormor som gillar att skämma bort oss barnbarn! Ni kommer säkert se mycket utav den ;), har packat ner den i resväskan till gran canaria. Passar bra till både jeans och shorts!
 
 

Tapas

Det tog verkligen på krafterna att shoppa i högklackat en hel dag! Regnade ju dessutom så var inte särkilt kul att vara utomhus. Men nu är vi hemma iaf. Har prövat och fotat det vi köpte. Men först blir det middag.
 
 
Igår blev det tapas, var riktigt gott. Lägger in bilder på det eftersom jag inte orkar fota dagens middag :P

bellmans

Har vart runt i hela stan idag, känns som det åtminstone. Blev en del shopping :D. 4 toppar/blusar samanlagt. Länge sen jag var i stan och får passa på när mormor är med :). Just nu sitter vi på bellmans café och fikar. Delar brownie och blåbärspaj tillsammans med mamma. Ska snart dra hemmåt tror jag, lägger in bilder på det jag köpt när jag kommer hem ^^. kramar







mobilblogg

är inne i stan och shoppar lite. Hamna på jc:s utförsäljning, vi får se om jag hittar något :).




Dream forest


Veckans bästa dag

Fredag idag! Så grymt skönt! Åkte hem direkt efter skolan för att baka ciabatta till ikväll. Sen var jag otroligt teknisk och fixade internet till Olivias dator :). Allt för att få ha den andra datorn för mig själv.
Mormor och morfar kommer snart hem till oss så ska nog städa lite. Ha en bra fredagskväll!♥
 

Forever 21

 
Är nästan klar med min packning nu! Ska bara hämta resten hos mamma så är jag redo att åka :). satt och kolla outfits på nätet och försökte planera packningen. Kan väl inte säga att det gick så bra... Kommer ändå behöva pressa igen väskan. Men blir nog lättare att sortera ut när man har alla kläder på ett ställe!
Hittade iaf sjukt många snygga saker på forever 21!  Hade inte suttit helt fel med lite nya sommarkläder just nu :P. Ska önska mig ett presentkort där i julklapp. Nää nu blir det sänggång är helt slut efter box:en. Även om jag hade räknat med mer träningsvärk så blir man ju fortfarande trött. Kramar♥

Ladi dadi

Sitter och lyssnar på denna grymma låt. Stina var här ett tag och vi tjocka oss innan träningen. Ska köra Box tillsammans idag, aldrig prövat det så blir kul!  Men kommer antagligen inte kunna lyfta armarna imorgon... Nej nu ska jag sova 20 min innan det är dax att dra. Kramar♥
 
 

Har tråkigt

Sitter med en Svenska uppgift och skulle kolla ett namns betydelse och kom på att jag ska söka efter mitt eget namn eftersom jag inte har något roligare för mig.
 
 
Verksam stämmer nog ganska bra på mig :P. Visste ju att jag inte har någon namnsdag men att jag hade en som de tog bort 2001 hade jag inte någon aning om. Lite väl fräckt! Bara för att lämna plats till nya namn...
Som sagt har väldigt tråkigt just nu och kände ett stort behov av att dela med mig av den här fantastiska informationen! Kram
 

Breaking dawn part 2

Drog till Medborgarplatsen efter skolan tillsammans med Julia, Frida och Carro och fixade biljetter till Breaking dawn part 2! Släpptes idag så var tvugna att åka dit. Så nu ska vi gå på premiären 21 November :D . Tror faktiskt att filmen kommer vara väldigt bra med tanke på att det är sista boken i twilight serien som är absolut bäst! Någon mer som ska se filmen?
 

Fotoprao

Hej! Hade temadag i skolan idag. Så alla i min basgrupp hade samma shema vilket är otroligt tråkigt eftersom dagen aldrig tar slut... :P. Är dessutom väldigt kallt i skolan, så har gått runt och frysit hela dagen också. När dagen äntligen tog slut så drog jag hem för att ta det lugnt och käka mellis. Mötte upp Stina halv 4 och åkte till gymmet tillsammans där vi sprang en halv mil!! Tror jag aldrig har varit så äcklig tidigare. Usch ville bara hoppa i poolen som man är tvungen att titta på samtidigt som man svettas...
Körde ett core pass efter det också. Olivia hade fixat hemmagjorda hamburgare när jag kom hem också. Versta lyxen! Nu är jag både mätt helt slut och så tänkte lägga mig i sängen och lyssna på musik. Ska bli sååå skönt!
 
 
 Vill btw bjuda på lite bilder. Är inte jag som tagit dem utan My (min bonus syrra) som gjort det. Hon har praovecka och praoar hos samma fotograf som jag gjorde i 8:an. Det är iallafall jag som redigerat bilderna :) men visst var de fina?

Måndag

Måndag idag. Hände inte särkilt mycket, hade typ inget att göra eftersom jag ska göra svenskan och engelskan hemma... Stannade till 3 och hade PH och sen drog jag till gymmet där jag mötte Hedda och Julia. Var meningen att jag skulle köra kondition och magstyrka, men blev nog mest ben och rumpstyrka.... Har iaf träningsvärk där!
 
Nej nu ska jag käka, grymt hungrig!
 

Done

Gaderoben är äntligen färdig och har hunnit hänga in lite saker. Blev riktigt snyggt faktiskt! Rummet känns mycket större. Antagligen för att jag slängt ut min fotölj :P.
 
Just nu står min gamla byrå mittemot med resten av kläderna, dem kommer jag att lägga över under veckan.
 
Måste packa en del till gran canaria också, så det blir perfekt när jag ska gå igenom lådorna. Blir sjukt sugen på att åka när jag ser alla klänningar (som inte är med på bilden dock). Är bara 10 dagar kvar tills vi åker! Längtar så otroligt mycket!
Nu blir det franska plugg, ska försöka redovisa steget imorgon så ska nog träna på glosorna.
 
 

Bekännelser

 

Om jag skulle skaffa en tatuering skulle den vara i stil med den ovan
Jag tycker naturfilmerna planet earth är skitcoola! Vill bara ut och resa och fota när jag ser dem!
När jag blir äldre vill jag helst lägga pengar på resor
Jag och Julia har bestämt att vi bo tillsammans när vi flyttar hemmifrån när vi gick i 4.
Brukar inte sminka mig så mycket, mest för att jag inte har tid
Tycker att det är kul att träna! Även om det är jobbigt så mår man bra av det efteråt.
Äter alldeles för mycket sötsaker, kan inte låta bli!
Mår dåligt av att ha smuttsigt hår och gå runt i gamla fula kläder. Tillhör inte dem som tycker det är skönt att slippa bry sig.
Måste fixa en rolig video snart, ska bara bestämma vad jag ska filma...
Vill bli bättre på att göra porträtt-fotograferingar oftare
Skulle ha extremt tråkigt om jag inte hade bloggen! Vad skulle jag göra av all fritid, tankar och bilder om jag inte hade den?!
 
Är inte ofta jag skriver bekännelser så tänkte passa på nu. Är kul att kunna läsa i framtiden vad jag tyckte och hur jag tänkte :).

Gaderob fixande

Håller på att skruva ihop en gaderob i mitt rum. Än så länge har vi fått ihop en stomme och ställt den upp, så nu ska vi fixa fast den i väggen och sen sätta upp hyllor och dörrar. Har även gäster här så tog nyligen en paus för äppelkake ätande som jag och My bakade i morse. Ni får nöja er med mobilbilder eftersom jag inte har orkat hämta kamera laddaren. Olivia gör nog det imorgon. Nej nu ska vi fortsätta på gaderoben så den blir klar idag. Hörs sen!♥
 
 
 

Outfit

 
Skitcool topp! Om den kommer på REA, då ni! Skulle gärna vilja att den hängde i min gaderob! Ska by the way montera upp min nya gaderob idag. Vi får se om hela hinner bli ihopskruvad men hoppas verkligen på det! Är även i stort behov av jeans som sitter snyggt, känns inte som om gina tricots Silvia är riktiga jeans längre :(. Tyvärr har jag 3 par i olika färger så måste vänta till alla slits ut ordentligt innan jag kan köpa nya jeans. Dumt gjort att köpa budgetjeans!
 

födelsedagsfirande




överraskningsfest

sitter just nu på tunnelbanan hem från gamla stan. Har haft en överraskningsfest för Emily tillsammans med mina tjejer från gympan. Var hur kul som helst att träffa alla! Stackars Emily börja gråta för att hon blev rädd när vi hoppade fram och skrek överraskning. :D. Hon fick lite presenter, snackade en hel del och sen när jag åkte skulle de fixa pizza. hade gärna stannat och sovit över men ska hem och fira My. Vi får göra om det igen när jag kan vara med hela tiden.



en av presenterna :). haha är ett internskämt men den finaste presenten hon någonsin fått.

Sjukttrött

Skulle egentligen bara vilja lägga mig och sova nu men ska fixa lunch och försöka få tag på Alva!! Var iaf kul på gymmet även om det var jobbigt.
 
 
 
Var lite tävlingar på gymmet så man hörde typ inte musiken även om den var på max...

Plans for today!

Godmorgon! Är uppe tidigt idag, dels för att jag och Julia ska träna på förmiddagen och för att jag glömde att dra ner rullgardinen igår så vaknade halv 9 av ljuset.
Blir bara att gymma idag, är någon cup så de har stängt av pass-salarna. Sen ska jag hem och fixa lite. Ska träffa mina tjejer som jag saknat så otroligt mycket! Så det blir kul! ♥ Är lite hemligt men kan berätta mer ikväll. :).  Nu blir det iaf frukost! Ha en bra dag ♥
 
 

12/10-2012

 
Var ju och spelade billjard igår så tänkte bara slänga in lite bilder som jag tog med systemkameran. Tyvärr blev det inte särkilt många eftersom batteriet tog slut :(. Så blir även andra bilder från igår!
 
 
Jaa det här ser ju proffsigt ut :P
 
 
 
 
Här såg vi glada ut? Inte särkilt kelig
 
 
Smartast att köpa bullarna och ta med hem då det bara kostar 18. Fikar man där blir det 25kr för en bulle, ganska stor prisskillnad. Så gjorde egen choklad hemma (som kanske blev lite för söt).
 

fredag









sitter just nu halft och kollar på fotboll i väntan på middag :). Kom nyligen hem från billjard. Var roligare än väntat och jag var sämmre än väntat :p vann bara en av 3 matcher. Hann med en liten fika med bästavän innan! köpte vaniljbullar på bageriet och fixade choklad här hemma. behövdes efter en stressig skoldag! Skriver mer ikväll då jag har kamerabilder ;)








pannkakor på g

Jobbade kvar i skolan i dag i 2 timmar. Hade bara tänkt att stanna en timme men sen så efter en halv så kommer min lärare och säger att vi har bild imorgon så vi kommer inte hinna jobba så mycket med No:n och So:n som ska vara klara imorgon. TACK DÅ! så därför stanna jag till 4. Nu ska jag fixa pannkakor, är fett sugen på det! Skriver nog mer ikväll kramar♥
 
 
 
 
Liten katt! Nillis när hon var 10 veckor

Kollat för länge på tv

 
Haha Olivia har fått fyrkantiga ögon efter allt tv tittande :D
Dålig humor man har... Jag och Olivia har suttit och kollat på massa klipp samtidigt som vi kolla på oss själva i Webbkameran. Normalt? Vi vet! Nä nu ska jag stänga av datorn, Godnatt!♥

Solglimtar

 
 
 
 
Värmen kommer om 2 veckor!

Miss U all

 
 
Italien måste ha varit mitt time of my life! Saknar det så! Värmen, gymnastiken, framförallt tjejerna och vår fina humor. Till och med vårt sunkiga varma hotellrum! Allt för att få komma tillbaka dit igen. Love U girls♥

Glada miner var det här...

Tog ett tag att få fram en någolunda bra bild...
 
 
Om ni ser den här bilden och tänker "oj?" så kan jag säga att resten var ännu värre. Tyvärr var bara hälften som var meningen att bli dåliga också. Har ett antal där jag försöker prata med Olivia och hon bara knäpper värsta bildserien. Men dem får ni inte se! Så kul ska vi inte ha ;)
 
 
Tröjan har jag inte använt så mycket men köptes i sommras på vero moda :)
 

De två bästa låtarna som gjorts

 

Måste vara de 2 bästa låtarna som gjorts! Enligt mig då ;)


onsdag

riktigt mycket att göra i so och no denna vecka och allt ska tydligen lämnas in på fredag. Känns som man jobbade fullt ut idag och ändå hann jag inte alla frågor. Så dem för jag väl göra imorgon. Efter skolan åkte jag iaf hem till pappa och vi gick och köpte muffins, en choklad och en blåbär som vi delade på. Sen åkte jag Stina och Olivia somsagt och fixa Prao. Nu ska jag fixa naglarna! riktigt länge sen jag hade tid för det! kram



ytterkläderna är på



voltaire



sitter just nu på caféet jag och Stina ska praoa på efter höstlovet. De håller på att fylla i våra Prao papper som ska lämnas till skolan. skriver mer när ja kommer hem

Kvällsplugg: check √

Klaaaaar. Äntligen. Nu tänkte jag ta och sova men först vill jag bara säga att jag hatar skolans skydrive system! Vad är det för fel på word om jag får fråga?! Nej tydligen ska man skriva i dubbelt så brett format än vad man ändå kommer skriva ut texten på... Så jävla krongligt om man vill fuska och dra i de här "linjerna" så man får med allt på en A4. Avslutar med dom fina meningarna, Godnatt♥
 
 
Fin arkivbild som jag hitta va? Den slänger vi in också...
 

Prao fixad!

Jag och Stina har varit och letat prao. Hittade inget ställe i medborgarplatsen/slussen så då åkte vi till eriksdalsbadet och upptäckte att klockan bara var 3 så låste in väskorna i ett skåp och åkte till farsta för att fråga där. Och de hade plats så nu ska vi dit imorgon igen och skriva på praopapprerna. Känns superskönt att vi har det fixat, kan släppa det och tänka på andra saker.
 
Sen åkte vi tillbaka och körde Core och Step. Stepen gick så mycket bättre idag eftersom jag kunde stegen, så det var kul!
 
Nu har jag kollat på ung och bortskämd och ska snart göra klart No:n som ska in imorgon :).
 
 
SAAAAAAKNAR Italien!♥

idrott

hallåj sitter och väntar på Julia i gullmarsplan. Har idrott och sovmorgon. Regnade förut men nu har det som tur är slutat! Blir tyvärr rugby på idrotten. bajs. men det är väl bara att kötta!

låna en bild av cissis instagram sjukt fin!



Ingenting jag orkar med just nu

Hur det gick med pluggningen? Ja det var ju en bra fråga. Efter inlägget jag skrev om att jag tänkte kötta med No:n började jag kolla på massa andra bloggar och slutade med att jag kolla på 2 avsnitt av pretty little liars också. Så sjukt bra! Men nu tänkte jag seriöst börja skriva! Måste få någonting gjort. Kram♥
 
 

Pluggdag

Idag har jag en riktig pluggdag, men kan inte riktigt säga om den går bra eller dåligt... Det går såklart frammåt, redovisat matte 32 idag och nästan klar med franska 26 men slappade bara efter lunch och har inte orkat göra något sen jag kom hem. Nu ska jag försöka att kötta med No uppgiften man ska lämna in på onsdag. Vi får se hur det går! Kram
 
 
 
Jeans - Gina tricot, Tröja - Lindex, linne - East West, Smycken - Olivias
Ser så sur ut på alla bilder... Men det får vi ta annars blir det ett tråkigt bildlöstinlägg. Svårt att vara glad när man måste plugga...
 

Söndagsmys

Fredagsmys och Lördagsmys har man ju hört talas om men har börjat med söndagsmys också. Har det iallafall hemma hos mamma där det brukar bli så att vi bakar, äter choklad eller fixar efterrätt.
Igår blev det chokladpudding, riktigt smaskigt, i lagom mängd då. Har inte ätit det sen jag Stina och Julia kötta med 16 portionspaket för mer än ett halvår sen... 
 
Jaja men tycker att söndagsmys är en sjukt bra! Det är ju fortfarande helg så då kan man passa på att vara extra onyttig! Vet inte vad som är bäst, allt på samma dag eller sprida ut det över helgen?
 
 
Kunde ju ha sett lite snyggare ut men min syrra misslyckades lite med grädden, All blame on her! haha.
 
 
Serveras alltid med grädde och banan hemma hos oss!

Höstbilder och söndags text

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på lite höstbilder från förra lördagen. Nu var ännu en helg över. Har varit grymt fint väder så har promenerat varje dag. Även fast jag inte brukar gilla det så mycket... Men var ju tvungen att komma ut. Har nyss duschat och ska snart äta middag. Vilket är skönt eftersom jag är hungry as a hunter (ordspråket är en skolgrej min lärare tjatat om att vi ska tänka på och använda...).  Jag och Stina var iväg och tränade körde MRB (Mage, Rumpa, Ben) som var sjuktjobbigt! Klarar inte av att gå nerför trappor nu. Kommer nog gå på passet igen men inte varje vecka! Var och fråga om prao men ska dit på tisdag igen eftersom han inte visste om någon annan hade bokat platsen... Nää nu ska jag käka. kram♥

Söndag, nu igen

Känner mig sjukt äcklig just nu. Skulle behöva tvätta håret och sitter i gamla skrutt kläder som jag aldrig använder... Konstigt att jag inte gör någonting åt detta eftersom jag mår dåligt av det men orkar helt ärligt inte! Är ju ändå söndag.
Ska iväg och träna med Stina vid 4 så nu ska jag sätta mig och plugga lite. Efteråt ska vi kolla prao på ett café och ikväll blir det tv-tittande. B.la. Solsidan som är tillbaka! :)
 

Todays pictures

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

 .
Tog en promenad vid årsta viken, från skanstull till hornstull och tillbaka. Hade världens träningsvärk i min röv efter träningen i torsdags. Trodde jag körde armstyrka? Hamna tillslut på ett jättemysigt café. Så blev lyxfika till lunch. :)
 
 
 
 
Åt en bakelse med choklad rakt igenom. Riktigt god! Har fotat en hel del idag, så dyker väl upp snart. Men först ska jag kolla på Glee.

Olivia är fast...



känns som om vi är o en väldigt säker lekpark just nu... Olivia vägrar komma ner från klätter berget. undrar hur länge vi blir kvar här.

dröm jacka

hej sitter i bilen påväg hem från farsta. var där och kolla lite men köpte inget. hittade därimot en sjukt snygg jacka från Mckinley. 1200kr. Åå vill verkligen ha den!
nu ska vi iaf hämta kameran och sen blir det fika och promenad vid Årsta viken.






Höstbilder

Var helt slut så la mig och lyssna på musik nu på eftermiddagen. Tror jag somna lite där för att helt plötsligt var klockan 5... Fryser alltid när jag varit stilla för länge så gick ut för att fota lite och få igång blod cirkulationen. Resultatet ser ni nedan.
 
 
 
 
 

Hemgjord pizza

Fredagsmys på hög nivå här! :) har bakat hemgjord pizza och sen blir det snacks och film.
 

röd kappa

 
 
Bjuder på 3 bilder på mig. :) fotade dem i lördags. Funderar att ha den översta som header om jag nu kan fixa det vill säga. Nu blir det slapp framför tv:n. Kram♥

Orange flowers

 

Isa

Tog en superfin bild på Isa när vi var ute och fota lite träd och löv, kan bjuda på fler fina bilder och porträtt imorgon ;)
 
 

4/10-12

Hejhej. Idag har jag ätit alldeles för många bullar! Efter skolan åkte jag och Stina hem till henne och åt B&J dessutom :).  Sen drog vi till gymmet och körde lite blandat. Var på ett pass också som var skitjobbigt! Switch. Mina armar är helt döda! Ska bli skönt att få sova. Imorgon är det hemstudiedag men blir nog inte så lång sovmorgon för mig. Ska städa rummet och plugga lite innan jag drar till skolan för att ha syosamtal. Brist på tider så får dra dit på ledig dag... Sen blir det mer träning också :). Hörs imorgon.
 
 
Tre bilder från dagensmiddag. Blåmusslor, baguette och fisk och skaldjursgryta. Riktigt gott!!

3:e

 
Nu  ska jag äta min tredje kanelbulle för idag. Köpte en och sen fick vi även av skolan. Nu blir det hembakad. Kram

Kanelbullens dag

Godmorgon! Tänkte börja dagen med att slänga in en fin bild på Julia och en bulle :). Haha. Tyvärr är det en vaniljbulle (vilket jag inte borde berätta ;) ) men bilden på Julia var så söt. Hoppas på bullar i skolan! Nu måste jag käka frukost. Kram♥
 

a green day

 
 
Hade nästan glömt bort min gröna kofta från H&M som jag köpt, förra året var det va? Hur snygg som helst! Konstigt att jag inte använt den mer. Men idag kände jag för att vara lite grön i allafall :). Har börjat använda spegelbilden lite för mycket på mina foton nu. Förlåt för det men blir snyggast om man vill ha samma bild stående åt två olika håll. Aja, nu ska jag ta och plugga lite. Puss och kram♥

Black and White

Var ju och kollade prao. Fick till några caféer men inget tog emot prao :(. Sen så bestämmde jag mig för att jag ville gå till Hemköp och fråga. Där var det typ kaos och jag hittade inte butikschefen som skulle vara ute i butiken... Sen så ser jag honom sitta i kassan så ska dit imorgon igen när det inte är så mycket folk.
Nu ska jag färga dip dye på syrran :)
 

Prao letande

sitter just nu på en full buss och är propp mätt! Är ute och letar Prao och hängde med Chantal som fixade en åt henne på en musikaffär. Tror jag aldrig sett så många gitarrer på samma gång... Sen gick vi till hennes pappas Resturang och käka, det är därför jag är så mätt.
Chantal var tvungen att åka hem men jag är påväg till skanstull. Vi får se vad jag hittar :)

Step

Körde både core och step idag! Core är skitbra för magen så det här blev 3 passet irad som jag gick på. Stepen var jag däremot på för första gången, och det märktes! Måste vara det svåraste jag gjort i tärningsväg. Har så dåligt kordinations system så hängde inte riktigt med... Gick ju bara sämmre och sämmre ju mer trött jag blev. Ett tag kände jag bara för att lägga mig ner på marken för att jag var så förvirrad. Haha. Håller mig nog till Zumba med Sarah!
 
Nää nu ska jag lägga mig och lyssna på musik och blunda, är helt slut.
 

Tävling

Är med och tävlar om att vinna vampire diaries boxen säsong 3! Har gått och tänkt på att jag ska, eller att jag vill då, beställa den! Perfekt tävling. Någon annan som vill vara med i tävlingen? Klicka på bilden :)
 

Dotts

Den här dagen har gått ganska bra faktiskt! Förutom att jag glömde att min cykel är hos mamma och hade 7 min på mig att ta mig till skolan. Tar 13 minuter att gå, KUL! Men då ska Olivia skjutsa mig på hennes cykel med mig på pakethållaren med benen ovanför marken och klackar på fötterna. Kan säga att jag höll i mig, hårt! Haha gick inte riktigt att slappna av, dessutom är det en nerförsbacke till skolan med fartgupp så flög ju nästan av.
 
Jaja kom precis i tid i allafall! Hade nutidskryss på morgonen som gick rätt så bra och sen redovisade jag franska 25. Är äntligen klar med alla 4 projektstegen i svenska, matte, engelska och franska, skönt!
 
Nää nu ska jag dra till träningen. Hörs senare♥
 
 
Har prickar på naglarna just nu :)

Tisdag

Godmorgon! DN:s nutidsorientering idag, vilket är ganska skönt eftersom vi slipper idrotten. Ikväll blir det träning och plugg om jag orkar. Nu missar jag min tunnelbana så blir väl att gå idag... See you later!
 
 

can't imagine a world without you

  
 
Förlåt för att jag inte sa något! Älskar dig bästa vän!

Work in progress

 
 
Hann äta vaniljyoughurt med frukt och digestivekex och titta på X-factor lite också :)
 
Hej fick lite panik när hela min design bara försvann. Satt med den i en timme och försökte lista ut hur jag kunde få tillbaka den eller hur man gjorde en ny. Tyvärr missade jag då träningen jag tänkt att köra idag... Men blir träning imorgon iallafall.
 
Jaja tillbaka till designen så hittade jag en tjej på internet som gav gratis designs så har satt in en av hennes och lyckats fixa så att jag har brädden 800 istället för 720 som det var från början även menyn och headern är storleksanpassad. Känns som datorn ska sprängas när jag sitter här och prövar mig fram. Ett litet fel-tryck och jag försvinner... Nja kanske inte men det går inte särkilt fort utan jag läser igenom alla tecken skitnoga! Vill ju inte att det ska hända min lilla blogg något!
 
Näpp men blir mer fix och förändringar imorgon! Hoppas jag! Ska försöka lista ut hur man ändrar typsnittet på rubrikerna m.m. Puss och godnatt!

HJÄLP!

Fan! Skulle sätta in en ny design och sen så tänker jag inte på att blogg.se har uppdaterats så prövar såklart designen på den här bloggen istället för min testblogg... D: Följer alla anvisningar som finns men temat vill inte ändra sig :(, någon som vet hur man gör eller har samma problem kommentera!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!