hej svejs

idag var jag med hedda och jullan efter skolan !vi hade jätte kul ! nu sitter jag hemma och ska snart äta bacon sås och pasta mums

Iskolan idag hade vi franska lektion plus matte då jag redovisade min resa man skulle göra till london i två dagar.




ser ut som värsta fjortisen (hedda sminkade mig)


LOVE FROM EMII!!


Kurs dag

idag hade vi kurs dag i skolan . Altså SO & NO ganska kul med so:n vi skulle forsätta jobba med europaresan . Men i No:n skulle vi börja med kroppen fast jag redan gjort typ exakt samma grejer i gammla skolan . Efter skolan stannade jag på PH och kollade igenom vilka steg jag skulle hinna med för målen i sexan denna vecka och så dära . Sen jobbade jag med engelska. Ska snart jobba mer ,jag ligger lite efter i det eller kommer i alla fall göra snart . Idag hade vi träning igen i gullmars där var det mest styrka idag ,Skit jobbigt kommer ha tränings verk över allt i morgon . Haha . Nu ska jag dricka te och se på tv + min tråkiga engelska läxa !

LOVE FROM EMII!!!


orienterings dag

idag hade vi orienterings dag . Det var jätte tråkigt men ändå kul. Jag hedda , frida och chanti orienterade tillsammans men det gick inte så bra så chanti fick ringa sin pojkvän anton som redan klarat en bana så dom hittade alla åt oss . Man var tvungen att göra två banor innan man fick äta så jag och hedda sprang allt var vi kunde och letade efter kontrollerna . När vi äntligen fick mat så var jag skit hungrig så pankakorna jag hade med försvann på en gång haha . Jag hade coca cola till pankakorna inte så bra blandning men vi hade ingen festis hemma . Sen missade halva sexan bussen och jag missade den också så vi fick vänta tio minuter till på nästa som skulle gå mot gullmarsplan . Men nu är jag hemma och ska spela sims 2 så ha det så bra

LOVE FROM EMII


hemma nu!

äntligen hemma . Idag har jag hoppat studsmatta men sen var vi tyvär tvungna att ta ner den så den inte skulle rosta över vintern. Sen har vi kastat vattenbalonger på varandra så vi blev ganska blöta. Imorgon har vi orienterings dag . Ska ha med mig pankakor som matsäck för att jag är väldigt sugen på det. Egentligen har jag inte så mycket att skriva om men igår så grillade vi och såg på film . Den hette snowdogs inte så jätte bra eftersom vi såg den på svenska (den var dubbad) hade nog varit bätre på engelska. Nu ska jag kolla lite på internet sen har jag träning klockan 4 . Snart ska vi ha en tävling i visby. det är om cirka 3 veckor kvar den 16 oktober . Då sover vi över i två nätter + tävlingen som är på lördagen . Ha det så bra nu

PUSS OCH KRAM

LOVE FROM EMII




ska åka nu

skulle bara medela att jag åker om en halvtimme till landet ,längtar faktiskt att hoppa på studsmattan ! har packat allt nu och pappa springer runt och tjatar och frågar om jag har med mig allt som jag har . Idag ser jag ut så här


Har på mig en grå tröja plus jeans till

Ha det så bra skriver mer i morgon efter träningen hur vi haft det och vad vi gjorde på träningen.

LOVE FROM EMII


ska till landet idag :(

hallåj idag ska jag till landet . Egentligen vill jag inte det . Men alla mina kompisar är också bortresta så då spelar det inte så stor roll . Igår hade pappa och jag det jätte mysigt vi köpte pizza och sen såg vi på sagan om ringen . Olivia var på isas kalas så det var skönt annars hade det nog blivit en annan film . Vi har bara sett halva eftersom den är tre timmar lång . Innan Olli skulle bli skutsad till kalaset hade jag lite tråkigt så jag tog lite fotton på mig .


PUSS OCH KRAM EMII!!


lediga igen

Idag är vi lediga igen tre gånger på en vecka !! Det skulle varit lite bättre om man spritt ut dagarna så man var ledig en gång i veckan ! För nu har jag inget att göra ! jullan och hedda är bortresta ,och frida sa att hon skulle plugga . Inte har jag några pengar heller var ju på bio i måndags och filmen kostade 95 kronor ! Så det blir nog mest att jag spelar sims2 idag ! men ska kolla på lite snygga tapeter till mitt rum nu,kanske lägger ut någon om jag hittar någon fin!!

HA DET SÅ BRA PUSS OCH KRAM EMII


var ute och cycklade klockan halv nio på en torsdag!

igår var jag med Matilda och Cecilia till deras gamla skola . Frida och hedda var också med men sen åkte hedda hem och jag och frida följde med Matilda (även kallad Madde ) hem till henne där vi åt middag , Kötfärsås och spageti med hem gjord coca cola med citronsmak från deras soda strem . Sen åkte vi till Maddes träning som låg i nacka , hon går på cherliding . Det var tänkt att vi skulle åka tåg och buss hem men Fridas buss kort gick ut klockan sju och vi hade inga pengar så vi fick ringa Maddes pappa . När vi kom hem till Madde igen så var vi tvungna att vänta på fridas föreldrar för dom skulle hämta henne . Men jag och Madde var tvungna att gå lite innan dom kom för att jag skulle igäntligen vara hemma klockan 20:00 . Eftersom jag inte hittade hem från årsta var hon tvungen att följa med till skolan . För därifrån hittade jag . När jag äntligen kom hem var klockan halv nio så då duchade jag sen gick jag och lade mig . Tills jag vaknade i morse av att Olli sjäng fredagsmys reklamen på högsta volym /hon är som den värsta veckaklockan som finns!!

Se hela bilden

Farsta

som sagt var jag och pappa i farsta .Vi kollade på present till Isa ett spel som vi kan ha själva också när vi flyttar i hop .Och sen en bok till farmor som fyller i övermorgon .Jag skulle köpa en tröja på Gina men när jag sprungit till frisören och vänat på att pappa ska bli klar har någon tagit den ända storleken i S och XS fanns inte heller så jag får väl vänta med att handla den hoppas den är kvar om tre veckor ,då har pappa lovat att shoppa . Vi gick på kina buffe ,men dom brukar ha små vita chips som är jätte goda men dom var slut nu :( Nu ska jag se på repris av serier som jag missat ,Ha det så bra

LOVE FROM EMII!!

ska snart till farsta

idag ska jag till farsta .Pappa ska klippa sig där och då ska jag komma dit.När han är klar med klippningen ska vi äta på någon resturang (hoppas det blir kinaresturangen med buffe!) När jag vaknade i morse och skulle äta frukost var  jag hungrig men typ ändå inte på något som fanns hemma .Så jag gjorde äppel mos typ i micron nu står den i kylskåpet och kallnar ,tror det blir riktigt gott!! sen ska jag ha i lite glass kanske om vi har någon hemma !!När jag och pappa kommer hem från farst ska jag kolla på lite möbler och tapeter till mitt nya rum ,om jag inte hinner kolla lite innan jag åker i väg .Som tur är så är jag helt klar med läxan .
Men ska ändå skriva rent min svenska berättelse för att hinna steg åtta INNAN JUL !det blir nog ganska svårt!!Nu ska jag kolla in min lilla mix på varma äpplen med kanel och socker !

RESEPT TILL ÄPPEL MIX:

1.ta två äpplen och skala med potatiskalare

2.skär sedan äpplerna i små bitar och stoppa sedan i en skål.

3.tillsätt socker och kanel.

4.ställ in skålen i micron i typ 3-4 minuter

5. ta ut skålen och mosa till äplerna med en gaffel.

6.ställ in i kylskåpet för att det ska gå fortare att svalna .

7. när den inte är stekhet längre tar du ut den och kanske har den på gröt
eller blandar i glass eller vaniljvisp

RESULTAT=SUPERGOTT!!    tips:fukar också med rabarber!!

prova gärna hemma!!

kram emii

rösta på årets blogg!!

här kan du rösta på årets blogg du får gärna rösta på min eller någon annans du tycker är bra!!
http://www.veckorevyn.com/blogawards/arets-blogg/index.xml


RÖSTA GÄRNA PÅ MIG !!

PUSS OCH KRAM EMII!!


dagen

Sitter och lysnar på musik ,beyonces sweet dreems jätte bra!!

Idag har jag varit på utväcklingsamtal som var jätte tråkigt (gäspade hela tiden!!)sen åkte jag och mamma till hennes jobb ,hon jobbar på dagis ,där åt vi lunch raggmunk med lingon sylt väldigt gott har inte ätit det på hundra år !!Sen tog jag tåget till tallkrogen där jag skulle möta jullan och hedda men dom missade precis tåget så jag var tvungen att hoppa av och vänta på nästa som gick om nio minuter .När vi väl kom till hötorget så gick vi först och hämtade ut biljeter till bion sommaren med göran sen gick vi in på GINA och prövade randiga tröjor ,jätte fina ska fråga pappa om vi kan åka och shoppa saker (har typ växt ut alla mina byxor och så behöver man frächa upp gaderoben med nya tröjor också nu när jag flyttar !!)Bion var ganskar bra fast det var mest vuxen skämt . Nu sitter jag vid datorn men måste sluta ska laga mat och sen städa och plugga :( hoppas i alla fall att ni får en roligare kväll !!

LOVE FROM EMII


bilder

just nu ser jag ut så här!!





det är jag som gjort rosetten i jullans hår!!

ha det så bra LOVE FROM EMII


hej igen

hej nu är jag hemma från paris jag hade det jätte skönt och så .Andledningen att jag inte skrivit så mycket är att mitt internet är paj hemma hos pappa ,vi ska kolla på det men jag vet inte när det kommer att fungera ingen .Nu är jag hos jullan och skriver jullan gör en frisyr på mig och jag ser jätte konstig ut /ni kanske får se det beror på hur sjuk jag ser ut!!haha . Lite mer i detalj om paris kanske jag skriver mer när jag är hemma !! men det blir nog snart hoppas jag!!Ikväll ska MY och 'Isa sova hos oss så då får jag antagligen inte skriva på bloggen .

ha det så bra
LOVE FROM EMII

hej!

jag glömde skriva igår för att jag åkte diräckt till gympan och när jag kom hem duchade och så .

idag har jag i alla fall haft so och no det var ganska kul med no men i morgon har jag prov på europa eller test så kallat men efter skolan tror jag att jag ska vara med hedda och jullan sen går planet till paris klockan halv åtta men man måste vara där i god tid och så ska vi äta på flygplatsen.
PARIS NU KOMMER JAG ,ÄNTLIGEN!!! åå vad jag längtar ,men nu kanske inte jag ska skryta om att jag slipper skolan precis .Jag kommer ju få engelska med mera med mig och på planet ska jag plugga franska fraser som jag hittade på internet!! jag ska kolla ut lite fler nu och kolla det sista så allt är med ha det så bra jag kommer antagligen inte skriva fören på mondag men kanske kanske att jag hinner med något i morgon efter skolan ,anars finns det säkert täckning på hotellet och pappa tar nog med sin dator så om jag har tur får jag låna den och skriva vad ´jag har gjort!! HA DET SÅ GOTT PUSS OCH MÅNGA KRAMAR EMII!!


notre dame

inget specielt

idag har jag inte gjort något specielt jag har läst lite och försökt sälja jul tidningar men våga inte ringa på någon och fråga,det är jätte pinsamt !!
imorgon ska mamma ta med listan till jobbet och höra om någon vill köpa ! hoppas jag får i hop 1000 ungefär då får jag i alla fall något som är ganska bra 1,7 kg godis haha men jag hoppas i alla fall att det blir lite mera !! Mamma och jag har cycklat till skarpnäck och kollat på någon visning på rad hus /dom var väldigt fina!! +jag får det största rummet i så fall!! nu ska jag snart äta en sen lunch men jag är ändå inte så hungrig (man fick ta klubba och godishalsband på visningen så jag har ätit upp halsbandet ,men klubban spar jag !).Men lite kötfärsås och spagetti får jag nog i mig!Jag har träning klockan 4 så jag ska åka dit efter lunchen ungefär 

HA DET SÅ BRA PUSS OCH KRAM EMII 

1,7 kilo godis är en av förkänsterna man kan få för att sälja jul tidningar!!

grönalund

i morse hade jag gympa träning men några andra hade också bokat den så vi hade bara en timme och en kvarts träning istället för 3 timmar .När jag kom hem duchade jag och sen åkte vi till grönan och åkte karuseller .Vi köpte remmar som vi åt i kön till insane nu har jag och olli en varisn kvar till lördagsgodis med vattenmelons smak . Jag ska snart äta nu så jag hinner inte skriva så mycket ,jag tror det blir kött ,potatis och kantarellsås mumsigt! hoppas ni också har haft en jätte bra dag och vet ni vad om 5 dagar står jag på flygplatsen och ska snart åka i väg till paris!! längtar sååå dit!! och när vi kommer hem flyttar jag till gamla enskede!! Ha en bra lördag kväll nu och ät mycket godis (det ska jag göra haha) bye

LOVE FROM EMII

igår och idag

jag var på grönan i går och åkte insane ,extrem,jetline och vilda musen med flera . efter åkte vi hem och åt oboy och mackor som kvälsmat .Jag fixade lite med läxan och var inne på msn och då blinkade ljuset till och internet fungerade inte längre så jag kunde inte skriva något inlägg .

Dagen : jag skulle cyckla till hedda för att möta henne och jullan men jag fick punka på vägen och var tvungen att gå till mamma med cycklen .Som tur var var mamma hemma så hon kunde skutsa mig .Vi gick in på konsum och köpte chips till knyt grejen .Jag kom på steg 5 i matte (är ganska stolt)så jag jobbade lite med det och sv sen var det friends övningar .På sista lektionen hade vi knytkalas det var en till som hade med sig souer creme chips men det var ganska tur för dom var mäst poppis !! nu är jag jätte mätt och vet inte om jag kommer orka äta någon kvällsmat .Nu är jag hos jullan och vi håller på att fixa varandra .




så här ser jag ut nu!!

PUSS OCH KRAM LOVE FROM EMII

dagen

idag var jullan frisk :) vi hade en promenad med deras grupp till racket hallen som sista lektion .Till mat var det fisk paella jätte god hoppas vi får det flera gånger !!vi hade franska idag och fick läxa till i morgon att kunna presentera oss så jag ska öva lite !! efter skolan satt jag kvar och skulle skriva dag bok jag hade tänkt att det skulle ta typ en kvart att skriva två dagar men jag pratade så mycket med en tjej från julias och heddas grupp så jag hann bara en dag på en  timme så jag får fortsätta i morgon !! efter skolan köpte jag och jullan en piggelin och gick hem när vi kom till tallkrogen så åkte jag tunnelbanan sista biten !! nu när jag kom hem satt jag mig vid datorn så nu ska jag spela sims 2 !!

LOVE FROM EMII

love paella!!

mycket ledsen

på förra höst lovet var jag i egyptien med en av pappas jobba kompis och hans barn .Nu har den äldsta en influensa och dom tror det kan vara svininfluensan :( jag hoppas värkligen att hon inte har det !!! och att den går över !!

MINNEN FRÅN EGYPTIEN

jag komihåg när vi dansade runt poolen



bad i solnedgång,eller efter!!


PUSS OCH KRAM EMII

hann inte

jag hann inte skriva så mycket igår men jag såg en jätte rolig grej igår på tunnelbanan det var en bebis som typ var 9 månader eller ett år som satt i sin mammas knä och hon körde alla konstiga barn ramsor men bebisen satt och stirrade på en gubbe som läste tidningen . Efter ett tag började bebisen rycka i tidningen så mannen inte kunde läsa .Mamma som var rätt så ung tyckte det var jätte pinsamt så hon drog bort händerna för babyn hela tiden ,men bebisen slutade inte så hon var tvungen att sätta babyn i vagnen ,Bebisen var nog väldigt desperat för att få läsa den tidningen!!! haha

LOVE FROM EMII



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!