serious pics



Haha blev mycket posering framför kameran. Endel riktigt coola så jag är tvungen att show the rest of the world!

Sunset






Inspiration






Ny design

Glöm inte att trycka f5 ;)


70års kalas




Riktigt mysiga dagar med utomhus disco kl 10, bad, mat och barn överallt. Haha. Firade farmor som fyller 70 i september och var rolig att alla barnbarn träffades för första gången. 12 st är vi om man räknar med My och Isa :)

16 grader varmt (eller kallt)



Har badat ganska mycket med tanke på att det bara var 16 grader i vattnet. Eller badat och badat. Jag har gått ner långsamt på stegen sen doppat mig snabbt som attan och sen upp igen. haha. Hoppade några gånger från vårt hemmasnickrade hopptorn men då kom jag inte upp snabbt nog så blev inte så många gånger.

Gräddö



Lite bilder från vårt landställe som vi var vid lördag till tisdag. Hann fira Isa, äta massor med jordgubbar, skjutit med vattenpistoler och så klart badat. De vuxna har till och med hoppat studsmatta :).

Tomorrowland 2012

Är fortfarande helt inne på tomorrowland. Ibland kan man liksom tröttna på något när det är för långt borta, men kan inte riktigt släppa det. Därför blev jag superglad när jag gick in på youtube och såg att man kan lyssna live på tomorrowland 2012. Så dansar samtidigt som jag packar haha bra kombo :D.

Länk till alla som vill lyssna:
http://www.youtube.com/tomorrowland?feature=inp-lt-tos

Packing for Italy

Har inte riktigt förstått att jag ska till Italien imorgon! Inte så konstigt heller eftersom jag haft så fullt upp och inte har packat klart.
Kom hem från Mora idag och har haft jättekul med alla kusinerna, vart klätterställning, häst och manikyrist. Det sistnämda skyller jag lite på mig själv för. Tog fram det för att måla mina egna naglar och sen ville alla kusiner också ha färgglada naglar. Haha så nu har jag slut på nagelack. Har dessutom ätit hela tiden, så blir nog skönt med en vecka på träningsläger. Märks direkt att jag varit på semester hehe :).
Orkade inte fixa middag idag så vi gick till thairesturangen vid skolan och åt.
Nää nu ska jag återgå till det jag höll på med. Mer uppdatering när jag kommit lite längre med packningen kram <3







Bilder från resturangen. Tog min absoluta favorit kyckling med massamancurry och jordnötter :)

Prästkragar 2#





Den understa bilden är min absoluta favorit! Älskar att det är massa saker i bakrunden :). Vad tycker ni om bilderna? Flerbilder hittar ni längre ner :)

I promise to catch you if you fall!

Översta bilden på mig och Olivia, haha jag dör :D. Riktig glädje!


Tidsinställt



Idag åker vi vidare från landet till Mora. Ska fira farmor imorgon så sover här 2 nätter innan vi åker hem och packar om :). Längtar efter att få träffa alla kusinerna. Lovar en stor fotobomb (somvanligt då ;)) när jag kommer hem. Fast kan bli efter Italien, just so U know ;).

upside down




Info Italien

Ska på träningsläger i Italien i en vecka och det kommer bli så sjukt kul! Längtar otroligt mycket tills jag får träffa alla mina tjejer igen. Och för att inte tala om hur mycket jag saknar att vara utomlans! Blir första gången jag flyger utan mina föräldrar, vilket också är skönt :).
Ska iaf vara på Arlanda 13:30 på Lördag och sen går planet vid 4. Ska mellanlanda i München och är inte i Italien förns 22:20. På vägen hem mellanlandar vi i Frankfurt också så hinner med 2 tyska städer (eller ja, flygplatser). Det enda problemet blir väskan, den är redan överfull och har inte fått ner mina skor och necessären :S. Wish me good luck!




Världens sötaste hund



shit, I'm in love! Tror valpen ovan är den sötaste jag sett! Lea heter hon och henne plockade vi upp på landet. Eller rättare sagt jag skulle velat plocka upp henne och ta med henne hem. Men fick nöja mig med att ta lite foton, vilket inte var så lätt eftersom hon var överallt :).

Nu drar jag då (igen)

Snart drar jag iväg till landet och kommer inte hem föräns på fredag. Ska till Mora för att Fira farmor som fyller 70 på onsdag så då får jag träffa alla mina kusiner (vi är 10 med mig och syrran). Har inte träffat en av dem på 3 år och hon är 4 (tror jag :S) så blir kul :). Sen på fredag ska jag bara packa för om en vecka åker jag till Italien! Woho!


Lackade naglar





Ny fixade naglar :). Failade lite på pekfingret då jag tänkt mig ett annat mönster, men det blev inte så snyggt. Så körde enkla ränder i olikafärger på resten av naglarna.

Veckan som gått



   



Ätit sjukt god mat och efterrätter, spelat kort och kollat på film för att kompensera det dåliga vädret. Veckan gick väldigt fort ändå, vilket måste betyda att jag hade rätt så kul :).


Trying to catch the rainbow







   



Ni skulle ha sett mig när jag satt i bilen och försökte få en bild av regnbågen. Var skit svårt och så fort det perfekta läget kom hade jag lagt ner kameran och var inte snabb nog :(. Men den här sista - de försvann hela tiden också - var riktigt skarp och då var jag snabb med kameran. Haha var som att jag skulle sätta världsrekord i att öppna kameraväskan dra fram kameran, slå på den och ta av linsskyddet. :).


Vad jag gör just nu



Bilderna tagna med Olivias lilla kamera

Just nu sitter jag och kollar igenom lite bilder som jag nyss fört över från kameran. Som vanligt efter en resa alltså :). Har varit så tråkigt väder hela veckan när vi varit i stugan, vilket betyder att bilderna inte heller är så där jätte roliga. Fotar när jag är på humör och är på bra humör när solen skiner...


Efter regn kommer sol



Hello sunshine! Var riktigt oväder när vi var på väg hem, kändes nästan som att sitta i en bilvtvätt, but we made it! Solen tittade fram precis när vi kom till Stockholm. Hade btw väldigt tråkigt i bilen, det kanske syns? :)

Gotland Submit 4#

Glassig-Lördag:
Sista dagen på Gotland så vi checkade ut från vårt rum och drog in till Visby vid tolv. Hittade en glassbar med 160 olika sorters glass så var bara att välja och vraka! Efter en kvart så beslutade jag mig tillsist för hallonsaltlakris, rockyroad och citronsorbet. Vågade mig inte riktigt på de 4 konstiga smakerna under... Haha någon som sett dessa tidigare?






Efter glassbesöket strosade vi bara runt i Visby, kollade i affärer. Blev en del shopping även fast vi sa att vi bara skulle kolla :). Jag köpte ett par wezc lurar och Olivia ett par solbrillor och en "adidaströja", såg ut som en men hade inget märke :p. Sen blev det värsta skyfallet. Tog riktigt coola bilder när regnet sögs ner i en brunn. Blev som ett hål i vattnet. Sen hann vi bara käka pizza och fixa godis till resan innan vi körde ombord på färjan.




Bondgårdsdjur

Bodde somsagt på en bondgård när vi var på Gotland, eller brevid en bondgård. Fanns b.la en hel hög med får som rymmde hela tiden och de stog och bräkte utanför vårt fönster. En supersöt kanin vi döpte till Stampis, tror jag inte sett någon sötare! Endast 2 1/2 månad. Sen fanns det 2 hästar, några hönor, tuppar, kycklingar och ankor. Ja ni fattar. Det var en del djur... Känndes lite sorgligt att skilljas från stampis och alla får. Hade helst viljat ta med hela högen hem! Även om det är skönt att slippa ha någon som bräker utanför fönstret när man ska sova.  








Prästkragar 1#






Gotland Submit 3#

Fredag:
Tog det lugnt på förmiddagen, läste, åt godis och sen var jag och Olivia ute och sprang. Körde massa styrka efteråt så har haft riktig träningsvärk i röven efter alla utfallsteg.
Drog in till Visby på eftermiddagen Kollade i affärer och köpte en supersöt klänning som självklart ska med till Italien! Olivia köpte också en klänning och en Gotlandströja. Åt middag och vandrade sen runt i Visby. Blev ganska många bilder så har varit svårt att välja ut vilka jag skulle lägga upp... Sen tog ju batteriet slut också så fotade några bilder med Olivias kamera.



Gotland Submit 2#

Torsdag:
Riktigt lång dag som startade med god frukost. Tog bilen till Ljugarn där jag fota en hel del! Förutom bilderna nedan så blev det massa bilder på fina hus, men kommer ett inlägg om det senare...
Promenerade runt i hela staden vilket tog 1 och en halv timme. Större än så var den inte haha :) Sen åt vi lunch på Bruna Dörren som tydligen var en känd resturang där, blev pasta carbonara för min del och efter det så blev det faktiskt sol så gick ner till stranden och la oss och sola :).
Middagen blev ett litet kok-ihop bestående av majs, kött, körsbärstomater, baguette, chips och läsk. Mums.





Godmorgon!

Shit vad jag bloggat idag. Och ni ba va? Nää men har gjort massa tidsinställda inlägg med bilder från Gotland så ni kommer få ett varje dag. Sounds good huh? Nää nu ska jag gå ut och sola i det fina vädret. Åker till stugan lite senare idag men blir på eftermiddagen så vi hinner njuta av solen. Kram.



Bjuder på ett snabbt minicollage


Gotland Submit 1#

Har tagit fler än 800 bilder så tar ett tag att gå igenom, välja ut och redigera. Men nu har jag fått ihop ett inlägg med bilder från måndag till onsdag ;) Fler dagar kommer senare ;)

Måndag:
Vakna halv 5 för att hoppa in i bilen och fortsatte sedan att sova på vägen till nynäshamn. När vi kom fram och hade ställt oss i bilkön så blev det en väldigt "mysig" frukost bland alla bilar. Båtreasan gick bra och det var inte så vågigt, skönt! Var ute på däck där det blåste rejält och håret stog rakt upp haha. Väl framme var det strålande väder så drog till Tofta - Gotlands finaste strand och sola hela dagen. Sen åkte vi till bondgården där vi bodde hela veckan och promenerade runt lite :).


Tisdag:
Halv tråkigt väder så drog in till Visby och jag glömde tyvärr kameran :( så har fotat med mobilen. Hitta en godisfabrik där vi köpte massa godis, blev 1 kilo tillsammans... nationalrätten saffranspannkaka med salmbärssylt fick bli dagens lunch. Sen strosa vi runt inne i Visby.
Köpte med oss kött och majskolv som vi grilla, blev riktigt gott! Sen var jag och Olivia duktiga och var ute och sprang. Blev lite mer än 2km tror jag. Som avslutning på dagen kolla vi på tv och mumsade godis.



Onsdag:
Superväder Så körde ner till Tofta igen och låg där hela dagen. Glass till lunch och sen drog vi hem och duscha.
Blev lyx middag på en resort, eftersom ingen av oss var sugna på pizza. Gotlands resturanger kunde iaf ta betalt!




Tagit fler än 800 bilder så tar ett tag att gå igenom, välja ut och redigera. Så kommer flera inlägg ;) men tillsdess så får ni nöja er med dessa bilder.

Closer



Underbar låt och video! Har övertalat Olivia att hon ska lära sig texten. Har haft lite svårt att erkänna det men min syrra är grym på att sjunga! Även fast jag oftast kan texten bättre än henne! :)

Tjuvkik

Kom nyss hem från Farsta där jag kollat i evigheter på skor. Men jag fick inte ett enda par med mig hem... Hittade skorna jag kollat ut men så visar det sig att det endast finns en 38. Så sprang runt i hela butiken och letade. Men den fanns inte där :( . Lämnade namn och telefonnummer så de ska ringa om de hittar den andra skon. Vi får hoppas på det!!



Bjuder på en liten tjuvkik på det jag köpte istället, ynka 99kr för båda på bikbok :).


Blir en sväng till Farsta

Är sjukt varmt så var tvungen att snabb duscha men nu är jag redo att åka mot Farsta! Ska köpa skorna om de finns kvar och har även spanat in ett grönt nagelack från isadora som jag kanske också köper kram

Som jag har längtat!

Can't belive it, men nu är jag äntligen hemma! Hur taggad jag än var på att åka till och vara på Gotland så har jag längtat otroligt mycket hem till min egna säng, mitt badrum, min tv och min gaderob! Fast lyckan bara varar i 2 nätter så är jag ändå nöjd! Kom hem vid 12 igårkväll och åker efter frukost imorgon så idag gäller det att ta vara på tiden hemma i Stockholm.
Haha låter som jag har värsta planen över denna dag men ska bara packa upp, packa nytt, sitta vid datorn, sortera bilder och blogga. Kan hända att det blir en sväng till Farsta för att införskaffa ett par skor som jag såg på rean igår... Nu har jag dessutom mitt presentkort så hittar jag dem får de följa med hem. Är även sugen på att baka, springa, köra Zumba och andra Wii spel. Så kommer inte direkt ha tråkigt. Men håll utkik efter inlägg med bilder från veckan puss o kram!


godmorgon/tröttmorgon

Godmorgon! Antar att ingen är vaken kl 6 idag, eller hoppas för eran del ;) säger godmorgon iallafall. Är skittrött och egentligen för trött för att vara trött... Nää nu ska jag försöka sova lite. Hoppas man får en blunda på båten också. Puss o kram

Haha



Kul grej de har gjort, förut var det bara en tråkig röd skylt men diggar verkligen denna! hoppas att kon hamnar många gånger i kontrollrummet bara för att få se bilden. Blir så glad! :)

Packat



Nu är jag redo att åka till gotland! Fick igen väskan med nöd och näppe. Men vill ha med mig så mycket som möjligt. Helst hela gaderoben :) haha. Men har iaf laddat med 3 böcker så hoppas verkligen på superfint väder hela veckan så jag kan ligga och läsa på stranden! Näpp nu ska jag sova ska upp om 5 timmar. Puss hoppas att det blir någon bloggning under veckan annars får ni ha det så bra ;)

Konfirmationsmässa



Har varit på Stinas konfirmations mässa och nu ska jag snart vidare till en middag hemma hos henne. Kram

Budgetfynd

Var sugen på att köpa ett nytt nagelack och hade kollat ut chanels "holiday" men så hittade jag detta för ynka 10 spänn på Matdax (vivo) Efter två lager sitter det superbra, ett rikitgt budgetfynd! Nästa färg blir väl ett smaragdgrönt!






Vinbärspaj som avslutning på denna träningsförmiddag

Var på ett grymt tränings humör när jag vaknade kl 11 så stack ut på en joggingrunda en halvtimme senare. På nått sätt lyckades jag villa bort mig på denna joggingtur och jag hade ingen aning om jag var i kärrtorp, bagarmossen eller skarpnäck... Men fick ringa mamma och hittade tillsist till Skärpnäcks ip där jag kände igen mig. Haha.
Sen när jag kom hem blev det lite aromics/Zumba på wii körde ca 40 min. och avslutade med massa magstyrka och lång stretch. Känns hur konstigt som helst att stretcha och känna att det verkligen drar! Har alltid varit övervig så är väl ett tecken på att jag borde stretcha oftare! Nu blir det en välförkänt fika, Syrran har bakat vinbärspaj mums :).


lyxdag

Hejsan svejsan. Är sjukt trött så ska alldeles strax bädda ner mig i soffan och titta på film hela kvällen. Tänkte bara uppdatera lite först :).
Fick ju aldrig tag på några biljetter till JB:s konsert :( köa i 2 och 1/2 timme ... Lite drygt. Men jaja. Sen så bestämde jag och Julia oss för att åka in till stan en snabbis. Kollade lite inne på bikbok och bodyshop sen drog vi vidare till bussstationen för att möta upp syrran som kom hem idag :). Hon hoppade av bussen med en stor påse godis mums!
Sen så gick Julia tillbaka mot affärerna och vi tog caben och letade upp en parkering. Hamnade på ett fik som hette muffin bakery där vi köpte varsin hallonsmoothie, chiabatta med kykling tomat och fetaost och en rabarber muffin med vit choklad.
Promenerade lite och köpte jordgubbar på hötorget. Sen fick jag även med mig ett par solbrillor hem. Fler bilder på dem senare. Puss♥












Bieber fever

Godmorgon! Hade ställt väckarklockan på kvart i 9 för att kunna ställa mig i kö till Justin biebers konsert. Min syrra har hela sitt rum tapetserat med afficher med honom så hon kommer säkert bli superglad över biljetterna, som hon inte vet att hon ska få än :)! Men har stått i kö i 30 min och 1/4 vänte sträckan är kvar så är väl 10-15 min kvar. Så vi får hoppas att det finns biljetter kvar.

I found Nemo!

Hängde på kusinerna till djurgården där vi gick på akvaria. Älskar verkligen havet och snorkla är det roligaste jag någonsin gjort så var ett klart lyckat besök! Måste dit igen någon gång och då ska systemkameran också med. Har grönalunds guldkort så kommer in gratis så kommer antagligen gå dit minst 2 gånger till i sommar!


























let it rain over meeee...

Jag cyklade hem till Julia för att möta upp henne och vi sprang sen tillsammans. Blev väl inte så långt men man måste ju börja någonstanns :). Sen tog vi fram vattenslangen och duchade av oss. Var lagom varmt idag, tills voi börja springa, då sken solen. Så typiskt! Nu är vi färdigstretchade och ska snart ta en riktig dusch. Blog U later!

Rastlös!

Nää nu är jag sjukt rastlös vet inte vart jag ska ta vägen. Har inte tränat på jätte länge så ska väl sticka ut på en joggingrunda nu. Har suttit framfördatorn hela dagen så nu måste jag ut. Även fast förkylningen jag haft tilloch från nu i mer än en månad inte vill gå över...


Armband



Fick hem dessa 3 armband för ett tag sen. Beställde dem för 3 månader sen... hade nästan glömt bort dem. Men det var kul att de kom fram tillsist :).

nickstabadet

Varit helt sjukt bra väder idag! Vilket jag kommer plågas av hela natten :). Har bränt mig rejält på ryggen och baksidan av vaderna. Var smart och bara smörjde in mig på framsidan och sen nästan bara sola baksidan... Haha jaa sånt händer. Men hitta en camping med vattenrushkanor så blev några åk. Ser ju så fin ut på bilderna, har en min som är en blanding mellan lycka och rädlsa för att åka ner i det kalla vattnet.















Sen åkte vi till en park för att äta pastasallad









hittade också en minigolf och köpte glass. Så blev en riktigt lyckad dag :)


in the car

Följer med kusinerna till stranden idag. Sitter i bilen mot Nynäshamn nu :)

Dagens låt 3/7


oranga naglar och spetstopp på vift i skogen

Kände att jag var tvungen att göra något idag, inte bara ligga i solen. Så tog cykeln och kameran och cyklade till enskede. Fotade lite men solen försvann så blev ju inte jätte kul. Så cyklade bara runt bland husen :). Älskar verkligen att kolla på villor, får grymt mycket inspiration och börjar längta tills man flyttar hemmifrån. Ävenom jag kanske inte flyttar till en stor villa det första jag gör :).
Men nu är jag hos pappa, ska hämta lite saker och så sen drar jag hem till mamma igen. kram ♥








Dagens låt 2/7


Kusiner på besök

Mina kusiner Elias och Junie (och deras föräldrar) är på besök och våldgästar i mitt rum. Själv har jag flyttat in i Olivias stökiga. Men de stannar tills på torsdag och ska vara lite turister på Stockholm. Hänger med dem på grönan antingen tisdag eller onsdag men imorgon skulle de iväg och bada så får se om jag hittar på något annat.

Idag har jag och mamma vart på flaten och solat. Tog med mackor, saft, bullar och jordgubbar och satt och åt i solen :).


dagens låt 1/7


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!