3 från idag

Har tillbringat kvällen framför datorn. Pluggat, kollat bloggar och tankat låtar till mobilen :). Kollade även på X-factor, synd att Axwell är imorgon! Vet inte om jag hinner kolla då :S.
Imorgon blir det Sh'bam, skola, plugg och ska börja fixa på en ny design till bloggen! Får även hem min gaderob jag beställde från Ikea! Även om den nog inte blir monterad förens på onsdag...
 
Tre bilder från dagen. Jag och Julia pyntade hennes mobilskal, hon måla och jag fixa designen :)

Crazy Zumba

Gick upp tidigt i morse idag igen, lite dumt med tanke på att jag sagt att jag skulle sova den här helgen... Nää men åkte och körde Zumba med Julia, Felicia och Stina :). Var mycket roligare den här gången än i torsdags! Var en annan instruktör idag som vikarierade och hon var helt crazy! Haha har aldrig träffat en person med en så galen personlighet. Hon körde massa konstiga rörelser och typ sjöng med i låtarna samtidigt som hon gjorde grimarser och miner... Körde även gangnam style, haha var skitroliga rörelser kände mig ju som en pingvin som sprang fram och tillbaka.
Instruktören kör i vanliga fall på forsgrénska så vi får gå dit och köra någon gång! Sen efter träningen gick vi till muffins fabriken. Har tjatat lite väl länge om det cafét så slutade med att jag och Julia köpte varsin och åkte hem till henne för att äta :). Har bokat lite träning, fikat, slöat och nu ska vi fixa hennes mobilskal. Vi fick ju versta superidén här!!!
 
(Blir ett bildlöst inlägg eftersom mitt internet på mobilen tagit slut) Blev extra mycket text istället ;)

Fotoblogg?

Bestämt mig för att skaffa mig en fotoblogg! Denna blogg kommer inte försvinna men tanken är att jag bara fokuserar på foton och bilder jag själv tagit på den nya. Självklart kommer det inte bli mindre bilder här såklart! Bara ännu fler på fotobloggen. Ska pröva det här och sen så ser vi hur det går :). Kommer ut med länk när jag fixat design och laddat med lite bilder!
Ni får jättegärna komma med respons om saker ni vill att jag ska fota!!! t.ex. Mat? Porträtt? Landskap? Blir super glad för förslag!!

Kvällen

Kvällen kommer spenderas med Mys 2 klasskompisar och deras familjer. Allt som allt är vi 15 stycken och har bokat in oss på enskede matbod. Ska bli riktigt gott! Hinner inte skriva mycket mer nu men sen efteråt så ska vi upp hit för att äta godis och ha kul :).
 

Höstpromenad

Tog en sväng till Bea för att köpa godis och grenadine. Blev en del foton också men de hinner jag inte fixa nu bjuder bara på 5 st tills vidare ;). Älskar hösten nu när den inte hunnit bli så grå och trist!! Så passar på att fota :). Blen en dagens outfit också röd kappa från cubus (2 år gamal), halsduk - vet ej (också gamal) Jeans och skor vet ni ;)
 
 

Sjukt bra tränings låt!

Körde inget pass på gymmet, bokade in mig på Zumba men hann inte dit i tid så fick avboka. Men blev 5 km på löpbandet istället :). Är så fuktigt i luften där och körde ganska hårt så kände mig jätteäcklig på tunnelbanan. Usch tror det är bland det värsta jag vet att vara svettig och äcklig! Sen ska man dessutom behöva gå runt och träffa massa människor på vägen hem/ till duschen.
Men nu har jag iaf duschat och ska äta lunch, omelett tror jag att det blir. Lätt lunch med tanke på att vi ska på resturang ikväll :). Kram♥
 
 
 
Älskar låten! Blir så jäkla taggad när jag tränar! :)

Todays breakfast

Godmorgon. Vaknade tyvärr alldeles för tidigt idag. Är alltid så att när jag väl får sova så kan jag inte. Är sjukt ljuskännslig och vaknar oftast av att det lyser. Gick iaf upp kvart över åtta och kollade på pretty little liars och sen blev det god frukost. Fruktsallad med russin, kokos och vaniljyoughurt :). Nu tänkte jag ta och åka till gymmet. Får se om jag kör något pass eller om det bara blir löpning. Kram.
 
 
Två bilder från gårdagens mellis och två från dagens frukost. Har så mycket frukt hemma så är bara passa på att äta när den är som godast :).

Hall of fame

 
 
Kul med lite nya låtar på radion! Inte bara sommarplågorna man hört i snart ett halvår nu!m

fredagstrött och fruktsallad

skulle hem och hämta badkläder och möta upp Olivia. Syrran var lite sen så bestämde mig för att fixa fruktsallad med kiwi, banan, äpple och vindruvor. Satte mig vid tv:n och när Olivia kom hem så satte hon sig brevid mig. Sen orkade vi inte gå upp så det blev inget badhus för oss. Är verkligen helt slut efter den här veckan med massa träning och plugg.




Zumba

 Hann inte skriva något igår, men jag åkte hem till Julia efter att ha stannat kvar och jobbat No i skolan. Vi fixade wok, snackade och sen drog vi iväg till eriksdalsbadet för att testa på Zumba. Kan säga att det var sjukt svårt! Versta salsa kursen. Märktes att vi inte hade varit där förut, kunde inte ens skaka på axlarna (inte utan att flaxa med resten av kroppen...). Men kul var det! Och kändes som en bra träning så kommer nog släpa mig dit igen även fast jag bara skämmer ut mig.

Bild lånad från Julias blogg, hemma hos henne innan träningen :)


klar för dagen

sitter i skolan och chillar :). blev precis klar med dagens no uppgifter och har även haft bild på förmiddagen. nu är det bara 25 min kvar till samling och sen ska jag och Olivia dra till eriksdalsbadet.
vet inte riktigt vad jag ska göra de här sista minuterna av skolveckan. Matte häftet ligger i skåpet så det orkar jag inte hämta... Blir väl bara att lyssna på musik. hörs mer ikväll! kramar


In the rain

Jag och Olivia tog ett varsitt paraply och gav oss ut i regnet för att fota lite. Tyvärr hann det bli lite för sent och mörkt. Så ber om ursäkt för bildkvaliten! Höjde ljusstyrkan för att man skulle se något över huvudtaget ;). Nej men gillar verkligen ljuset när det regnar, det kommer liksom från alla håll. När solen skiner blir det mer skuggor vilket kan bli jobbigt ibland... Ifs blev det skuggor nu också eftersom vi använde paraply. Har kollat på pretty little liars men nu ska jag stänga av datorn. Hörs imorgon!♥

Skola som vanligt

Hallåj! Hade So seminarie idag och var skitnervös eftersom jag inte gillar att prata inför folk. Men gick rätt så bra endå eftersom jag skrivit upp vad jag skulle säga. Sen efter skolan så var vi ett gäng som stannade kvar och kollade på en film så kom inte därifrån förens halv 5.
Har hunnit käka lite korvstroganoff och tagit några paraply bilder med Olivia. Nu blir det mys i soffan kram♥
 

Pluggaaaa

Hej kom nyss hem från gymmet och har än så länge bara hunnit duscha. Jag och Julia sprang i typ 45 min, tror det blev 4,5 km fö min del och så gick jag efter. Sen kom Stina och Felicia och vi körde core som kändes tuffare idag än förra tisdagen. Sen på vägen hem var det någon tant som ville ha hjälp att skriva på sin mobil... Lite konstigt men hinner inte ta det nu! Har seminarium imorgon 9:40 så måste plugga till det nu och skriva klart uppdraget! Får se om jag skriver mer ikväll. Hinner antagligen inte. Kommer bli en kul kväll... Kramar♥
 
 

pretty little liars



imorgon så ska mina nya skor få hänga med till skolan :). Är rigtigt glad att jag köpte dem! Blev dessutom en väldigt bra bild för att vara mobilkamera tummen upp för det. kul att något den här dagen blir bra.
nej nu ska jag fixa mellis och kolla avsnitt 5 av pretty little liars. Rätt så bra serie, stör mig bara på sluten då alla fyra tjejerna står helt paralyserade och sväljer. Lite överdrivet att stå så i 20 sek... jaja hoppas alla har haft en bra dag :)

Listor

Idag har jag:
  • Ätit gröt till frukost
  • missat bussen
  • glömt hörlurar och vattenflaska
  • Tränat i 1 och en halvtimme
  • duschat och tvättat håret
  • Åkt till stan och letat i en timme efter sergelgången (som jag nu vet är under fontänen)
  • Köpt ett par nya höst-skor
  • Nästan somnat på tunnelbanan
  • Fikat
  • pluggat
  • lyssnat på musik
  • städat mitt rum
och nu ska jag:
  • Äta middag
  • sen, titta på Williamslista på svt.se/humor
  • sen, titta på tv
  • sen, slappa
  • och tillsist sova

New in

 
Dagens köp från NewYorker. Halsband 99kr och blus 35kr. Nu blir det Lördagsgodis och hungergames!

Sep. 22, 2012






hejhej sitter i sickla och äter glass :) har varit en lång shopping dag, valde dessutom mina kilklackar idag så har ont i fötterna också. Har kollat på nya skor både i nacka forum och här. Men tror det lutar åt de bruna med nitar även om klacken är ganska hög.
Var även på newyorker och fyndade en tröja för 35kr :) och ett kraghalsband för 99kr. Var även inne på att köpa en stickad tröja för 199 men ska vänta med den.

bortappad plånbok

Hej kan säga att jag är helt slut efter dagens orientering! Gick ganska bra faktiskt, klara A banan på 44 min. Så hoppas verkligen på ett A nu då. Sen när vi skulle åka var min plånbok med b.la. sl kort och kontokortet i borta. Får ju typ panik och är säker på att någon snott den men så ringer mamma och säger att de hittat plånboken på en buss. Så nu har jag åkt till nån håla 48km från Stockholm för att hämta den. ser att jag har 100kr, sfkort på 350kr, presentkort på skopunkten 250kr, guldkort på grönan och bibliotekskort, utöver sl och kontokortet så var riktigt tur att jag fick tillbaka den.

orienteringsdag





Godmorgon. Just nu håller jag på att städa mitt rum vilket kanske inte går så bra. Har orienteringsdag idag så ska gå om 20-25 min. Fixat baguett som ska med också så allt är i stortsätt klart :). Fint väder är det också för ovanlighetens skull. tur det!
lockarna sitter fortfarande, måste ha bränt håret rejält! :S . jaja ska ju ändå duscha när jag kommer hem. hörs senare. kram

T.G.I. - Torsdag

 
Som jag kunnat förväntat mig så är jag jävligtmätt just nu! Men har ätit världens godaste quesedillas, som jag inte heller kan uttala, fyllda med massa ost, tomat och bacon. Var säkert mer i men det smakade så. Blev även en mini förrätt som alla delade på och en jordgubb och banan milkshake till efterrätt. Kommer antagligen rulla fram på orienteringen imorgon! Men ska ha mitt A så kommer göra vad som krävs!
 Men nu ska jag sova, är i matkoma så kan inte hålla ögonen öppna länge till. Godnatt sötnosar.♥
 
 
 
 

ingen laddare

sitter just nu på tunnelbanan. fick panik förut när jag kom på att kameraladdaren är hemma hos mamma. väldigt klantigt! så har lånat Mys kamera. Den är inte riktigt lika bra men bättre än mobilen iaf :). hörs mer ikväll kramar



Debatt och höst feelings

Är så grymt lättad! Min debatt jag höll i svenskan gick superbra. Var emot betyg från årskurssex vilket jag också är och min lärare agerade lite program ledare och var verkligen jätte schysst och ställde rätt frågor även om det var en jag inte riktigt förstog. :). Men kan iaf släppa den här ångesten jag haft! Mitt tal jag höll för en vecka sen gick ju inte alls bra så var riktigt nervös.
Sen körde jag och Linnea förbi bea och fixade baguett till orienteringsdagen imorgon. Nu är jag hemma och funderar på om jag ska käka mellis eller inte eftersom vi äter ute ikväll för att fira Isa, som fyllde i Augusti... Haha bättre sent än aldrig! Men är ju typ höst nu, känns så i luften. Var uppe på vår minibalkong och fotade lite :), tur det för batteriet tog slut nästan direkt så nu måste jag ladda kameran tills ikväll! puss♥
 

Curly hair

 
Vitt linne (under) - Ellos, Vitt linne med silverglitter (över) - Jennyfer (från Kiev), Jeans - som vanligt då gina tricot.

Happy

 

 

 
 
 
Hej alla sötnosar! Har ni sett mitt hår?! Älskar det verkligen! Fick en kommentar av syrran att jag borde permenenta håret så det alltid var lockigt eftersom jag var mycket snyggare så. Vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt...
Var Linnea som fixade de snygga lockarna på mig, och jag har typ bokat in henne till balen haha :). Cyklade nyligen hem från henne och det första jag tänkte göra var att fota med systemkameran men så kom det en störtskur (tur att jag inte var ute!!) så ska göra det nu eftersom det lugnat ner sig. Bilder kommer nog under kvällen :). kram♥
 
 
regnbågen utanför mitt fönster alldeles nyss.

3 från instagram

 
 
 
Perfekt nu går det att ta bilder direkt från instagram till blogg.se :D
Bjuder på 3 bilder från idag, fixade håret efter skolan, mer bilder på det sen det kan jag lova ;), skulle haft debatt men hann inte göra det idag eftersom vi hade för lite tid, och fick se mitt skolfoto idag... Inte så nöjd precis.
 

Sol om 36 dagar!

 

Längtar så sjukt mycket efter att få sola, bada och slappa. Kommer njuta av värmen varenda sekund. Bjuder på lite bilder från 2 tidigare resor till Thailand :). ♥
 

Music


four of me

 
Slänger 4 bilder på hur jag såg ut idag. Nu drar jag till gymmet kramar ♥

At the moment

Hallåj tänkte bara göra en snabb uppdatering eftersom jag är vrålhungrig, igen! Idrotten gick bra idag, jag och Felicia körde tillsammans och sprang ifrån killarna som tog fel väg haha :). Är nog lite av en tävlingsmänniska :P. Men det känns iallafall som om orienteringsdagen på fredag kommer gå riktigt bra. Näpp nu ska jag äta, plugga, slappa och sen drar jag till gymmet. Kram.
 
 
Tävlingsmänniska? ja det kanske jag är ibland...

Idrott på G

Godmorgon. Känner mig inte särskilt pigg idag. Hade gärna krypit ner i sängen igen om jag får bestämma.
Har idrott som första pass vilket är riktigt skönt eftersom man får 40 minuter sovmorgon då.
Efter skolan drar jag till gymmet och kör core, blir nog sista träningen den här veckan. Kanske en kortis imorgon har ju inga andra planer så vi får se. Näpp nu ska jag packa det sista, ha en bra dag!



Ännu en lång dag...

 Godmorgon, godmiddag, godkväll. Blir dagens första och sista inlägg här så kompenserar med att slänga in lite olika hälsnings ord ;).
Dagen har varit bra men lång. Känns som jag fått jätte mycket gjort i skolan och So uppdraget sköts upp så nu känns det som jag har skit mycket tid att lägga ner på svenskan. Vilket kan behövas. Hade ett snabbt PH med min lärare och sen drog jag och Stina hem till henne för att äta äppelpaj och sen vidare till mig för att hämta träningskläder och fixa musik till mobilen.
Drog till gymmet och körde löpning i 25 och sen stretch. Hade bokat in oss på ground dance vilket vi trodde var dans men det visade sig vara någon afrikansk kom igång kurs typ som yoga. Kanske inte så mycket till träning men var ändå skön avslappning på slutet. Gillar att det är vi och alla tjocka tanter som körde :).
Sen drog vi hem för att käka middag. Åt värsta jätte portionen och typ 6 brödbitar, en vanlig macka och plommon. Fanns liksom inget stopp, riktigt konstigt. Men nu är jag så här i efterhand väldigt mätt. Näpp men nu ska jag läsa igenom svenskan lite. Imorgon börjar jag 9 så hinner nog slänga in ett inlägg innan dess. Godnatt på er ♥
 
 
 
Och det hääär hade jag på mig idag: Jeans - Ginatricot, Blus - H&M, skärp - bikbok

Apple pie

Även om jag inte gjort mycket annat än att tagit det lugnt sen kl 2 idag så är jag helt slut. Har lite ont i huvudet men hoppas att det bara är pga trötthet! Säger godnatt nu (även om jag vet att jag inte kommer somna förän om 2 timmar) och slänger in 2 bilder från min händelserika eftermiddag/kväll. Familjen har varit på landet i helgen så de hade med sig plommon och äpplen vilket resulterade i en äppel paj till efterätt. Var riktigt gott, men blev nog en lite för stor bit...
 
 

Helt slut

Gick upp kvart över 8 i morse bara för att släpa mig till gymmet. Jag, Stina och Felicia hade bokat in Zumba som vi körde de första 55 minuterna. Var kul, både att köra och att kolla på alla tanter som kanske inte var så bra... :). Sen efteråt körde vi lite i gymmet, orkade med step up maskinen i 10 minuter vilket var grymt jobbigt. Simmade 500m också så ni förstår om jag är helt slut nu va?! Tänker slänga mig på soffan och kolla tv resten av dagen. Kanske pluggar lite också om jag orkar...
 
 
Lockande med glass just nu, men orkar inte cykla till Liljeholmen. Orkar inte ens cykla till tunnelbanan...

Pad Thai

Fick laga mat idag så då prövade jag på lite thailändskt. Blev en sjukt god pad thai (nudlar, kyckling, jordnötter, morot, chili, ägg och grodar). Nu ska jag sätta mig framför tv:n får se om det går något bra eller om det blir film :). Ha en bra fredagskväll!♥
 
 
 
Drack fanta Lemon till, är verkligen den godaste läsken, den, hallonsoda och grape tonic är de absolut godaste. Dricker inte så mycket läsk max 2 glas i på en helg men när favoriterna är hemma blir det fler, vet inte om det är bra eller dåligt :)....

stadsvandring

var nästan hundra på att lärarna skulle ställa in stadsvandringen. Men nej, vi fick gå en 50 minuter lång promenad i spöregnet och blåsten. mysigt värre säger jag bara. hade inte överleft utan min regnjacka och paraplyet (som blåste åt fel håll minst 5 gånger!). vi fick nått häfte med karta och text vi skulle följa och de sa att lärarna skulle vänta i slutet och pricka av alla men 4 av lärarna satt sig ju på ett café. Dålig stil!

men kände mig väldigt förtjänt av varm choklad när jag kom hem, var riktigt gott!!!










Gymmat

Hemma från gymmet och känner mig helt mör. haha benen var som spagetti när jag skulle gå upp för trapporna! Men det var kul, sprang på löpband lite mer än 3,4 kilometer gick lite efteråt också men det räknar vi inte. Sen körde jag cykel och rodd 10min på varje, planka, stretch och simning 250m. Ska försöka att springa lite längre nästa gång eftersom det inte är lika jobbigt som att jogga på riktigt, men annars är jag nöjd.
Nu ska jag sätta mig och titta på tv tror jag. puss♥
 
 
Hm, riktigt fin bild på mig till höger... eller inte.
 

Power

laddar med lunch och extra power inför träningen. Blev även varmchoklad, socker är sjukt nyttigt, eller inte. Nää men blev så jävla kall på stadsvandringen så var tvungen att värma mig! Nu ska jag fortsätta att packa gymväskan, måste skaffa en bag!!
 
 
varmchoklad, macka och blåbärssmoothie, riktigt bra kombo för att få upp energin :)

Dagens låt 14/9

 
 
NERVO & Hook N sling

Hemligt projekt

 
301 visningar, men det är 641 som gillar och 2 som inte gillar? Vet inte riktigt hur det går ihop?
 
LÄNK: http://www.youtube.com/watch?v=mfyjDUDgBa0&feature=g-all-u

Leslie

God morgon. Vaknade för 2 timmar sen och nu undrar jag varför. Har iaf släpat min jätte väska till pappa så nu ska jag nog bara ta det lungt. Börjar 10 så kan slappa i en timme :). Ska med skolan till gamla stan för att gå någon stadsvandring, kul såhär i stormen! Den har ju fan ett namn (typ leslie) så tycker skolan borde ställa in dagen. Men annars är det bara att dra på sig stövlarna (som btw är hemma hos mamma) och regnjackan och gå ut i stormen!
 

Träning fixad

 
Det tog ett tag för Julia och Stina att få sina gymkort och få mitt regestrerat. Men efter att ha bytt kassa 4 gånger så hade vi varsitt och var inbokade på Zumba på söndag morgon :). Haha, blir kul att pröva massa nya aktiviteter även om jag vet att dans inte är den sport jag är bäst på...
 

gymkort

sitter hemma hos Julia och är sjukt mätt. har ätit chokladmoussetårta och cocostopp. men nu ska vi snart dra oss till eriksdalsbadet. Julia och Stina ska köpa ett gymkort och jag måste regestrera mitt så jag kan boka aktiviteter på datorn. Han jag köpte kortet av var väldigt förvirrad, men vet inte varför han inte berätta inte det... han stavade ju inte ens mitt namn rätt!


New in

Köpte det här linnet i lördags och kan säga att jag är helt kär i det! Så det blir dagens outfit, orkar inte ta några nya bilder, men kör med mörka byxor och en svart kofta den här gången :).

 


Solsidan säsong 3

Solsidan är tillbaka!! Börjar igen med säsong tre söndag den 7 oktober på TV4! :D Happy
 

Lillabloggen

 
Känner mig fortfarande på lite depphumör så passar på att kolla på nyaste avsnittet av lillabloggen :). Sjukt att videon bara varit ute 3 dagar och redan har 170 000  visningar!

Boost

Stannade kvar efter skolan idag eftersom vi skulle hålla våra svenska tal. Kan ju säga att det gick piss dåligt! Gick inte att fixa in bilder så fick köra utan dem så då blev det lite förvirrat och jag valde att hoppa en bit mitt i talet, vilket var väldigt dumt gjort.... Så nu sitter jag här hemma och deppar. Skulle behöva en riktig boost för att bli på bra humör igen. Steget består av en debatt också som ska hållas nästa vecka så då gäller det om jag ska höja mitt C!
 
Lägger in lite bilder på mig själv som vi tog i helgen, känner att jag får vara lite självisk idag så enjoy ♥
 

blogg.se app

har stört mig sjukt mycket att det inte funnits en blogg.se app för Android mobiler. sjukt orättvist att den bara funnits till iphones! men nu finns den även på google play :-) . test kör det här inlägget med en bild på mig idag kram
Jeans - Ginatricot, t-shirt - New Yorker, skinnjacka - H&M, skor - dinsko, väska - accent

Orientering

hejhej bra bloggning här! Blev aldrig så att jag satte på datorn föräns nu. Försökte undvika min svenska som jag ska hålla imorgon. Vilket kanske inte var så smart...
 
Började dagen med idrott och orientering, gick rätt så bra faktiskt även om vi körde fast på första kontrollen. Håller på att träna inför orienteringsdagen som är nästa vecka på fredagen. Känner att det verkligen gäller nu, tidigare terminer har orientering varit det ända jag fått B i, vilket slutat i att jag fått betyget B...
Sen så stannade jag 2 timmar extra efter skolan för att jobba engelska och gå på ett extra franska pass. Hade tänkt att gå och simma efteråt men jag glömde låset så fick ta bussen hem istället och köta lite zumba.
 


haha fina bilder vi tog för att visa att vi hittat rätt :)

Hemkunskap hela dan

hej! Känns siom den här dagen har gått skitfort. Jag hade hemkunskap hela dagen så slapp skolarbete, eller slapp och slapp nu måste jag göra det hemma istället. Men det var kul att göra någonting annat för en gångs skull. (eller ja det har bara gått 2 skolveckor av terminen...)
Anyway. Gjorde wok, kolasås, hallonsås, pressgurka äppelmos och chailatte. Kolasåsen blev som dumle, sjuktgod! hade även i kolasås i latten då blev det karamellsmak, är inte så förtjust i kademumma, och då blev även den supergod :).
Men nu är jag iaf hemma hos pappa och ska fixa lite med mitt svenska tal som jag ska hålla på onsdag. Hehe har lite kvar att skriva på det och sen måste jag lära mig det utantill också! :S.
Bjuder på bilder istället för att svamla om min dag ;).
 
Tog med oss det som blev över och såklart ska gurkan läcka (även fast jag hade plastpåse runt) Typiskt! Så nu stinker väskan och loggboken ättika...

Söndagsstress

Hej, skulle gärna vilja ha 3 extra timmar på dygnet eftersom jag vet att jag kommer att vara en zombie imorgon. Har inte hunnit pluggat något i helgen och skulle behöva duscha och träna. Men det får jag göra imorgon.
        Har varit hos mormor och morfar hela helgen och kom hem idag. Fixade vegetarisk wok, ville provlaga innan vi gör den i hemkunskapen, där jag kommer vara hela morgondagen.
 
Bjuder på lite bilder från helgen. Som vanligt när det är födelsedagsfirande med släkten så blir det en hel del kakor :). Var inne i stan också och kollade lite, även om stan där är väldigt liten om man jämför med Stockholms. Fick iaf med mig ett linne från en butik som heter stil :). Bilder på linnet dyker nog upp under veckan. Puss o kram

Smoothies

 
Jag åkte och mötte upp Julia i gullmars efter skolan och hon hängde med mig när jag fixade gymkort. Verkade finnas många grupp pass som man kunde boka in sig på så det blir nog bra :) ! Efteråt gick och köpte varsin smoothie på expressohouse. Riktigt goda :)
Ikväll blir det grönan med familjen så nu ska jag ta det lungt och lyssna på musik.Kram♥

Lindex

 
Var riktigt länge sen jag köpte något på Lindex? Kommer iaf inte ihåg senaste gången. Men nu när jag var inne på sajten hittade jag 8 snyggingar även om 5 är snyggare än de andra 3... Såg också ett skärp som jag skrev om i inlägget under detta.
Skulle sjukt gärna vilja ha tocktröjorna och toppen i collaget längst ner till vänster! Alla tre sjukt snygga till tighta jeans och funkar även till shorts på sommarkvällar.
Tycker att Lindex har ryckt upp sig, för mig var de nere med kappahl och klassades nästan som tantaffär. Men jag hade fel!

Var iaf inne på Kappahl och kan säga att det ända jag skulle ha på mig är de här tre tröjorna och de är ändå ganska basic...



Skärp

Hur snyggt vore inte det här skärpet att ha tillsammans med en enfärgad top och ett par svarta jeans?! Känner att jag själv aldrig anväder men tycker att det är grymt snyggt, särkilt om det är guld detaljer :) , så får nog börja göra det. Ska nog ta och leta reda på ett sånt här på fredag. Måste se det in real :). Du hittar den här → http://www.lindex.com/se/6871010/?styleId=33579655
 
 
 

Längtar utomlands!

Några bilder från hotellet på gran canaria som vi ska bo på i 11 dagar. Verkar supermysigt! Längtar skitmycket efter solen. Hade shorts i skolan idag och insåg att det nog var sista gången :(. Sorgligt.
 
 
 

Remedy

Hej hej, vaknade med magont idag igen. Hade det igår också. Men lyckades ta mig till skolan ändå. Känndes väl lite bättre under dagen men hade helst velat stanna hemma...
Märkte att jag glömt mitt häfte också så har gjort dagens uppgifter på ett löst papper som är helt knöggligt nu. Näpp men min mobil som jag beställt har kommit nu så ska gå och hämta den på ica! Woho!
 

outfit från igår
 
 
 
Det ända jag kommer sakna från min walkman är musiken från 2009 :P. Om man gämför med att den nya inte har någon musik än...

Skolfoto

Var inne på hemsidan där man beställer skolfoto och tydligen kan man redan se bilden digitalt :S. Tyckte mitt foto blev helt okej, trodde ju att jag skulle se hemsk ut, så det var klart bättre än väntat! :).
 

Trött men otroligt glad tjej!



Jag och My inne på Topshop, Isa i svampskogen idag :)

Är så sjukt trött så kommer antagligen somna sittandes. Men måste bara säga att det hänt 3 sjukt roliga saker idag!
  • Mamma har hittat mitt presentkort på farsta för 500kr som varit borta sen mars!
  • Mina föräldrar har gått med på att betala en ny mobil till mig!
  • Jag ska åka till Gran Canaria på höstlovet!
AAaa, är så jävla GLAD!

Insta dye

Börjar med en väldigt fin överskrift...
 
Fixade ju dip dye på Olivia och det blev hur bra som helst! :) känner mig som värsta proffset! Hon har skolfoto imorgon och som tur är blev det ju bra, så hon är inte sur på mig. BRA!
 
 
två bilder från Olivias instagram. Haha min fina ide att klippa hål i en plastpåse och använda den som t-shirt :).

Grymt söta

 
Haha, skitsöta kan inte sluta skratta åt den här videon. Hehe sånt jag kollar på när jag har tråkigt (istället för att plugga då :) )

Söndag


Orkar inte skriva så mycket, men nu är jag iaf hemma från kusinerna. Spelade spel, fikade och lekte med kusinerna så vi hade det super mysigt!
Nu ska jag hjälpa syrran att färga dip dye :)

Mot kusinerna

Joggingturen gick bra, sprang 2,5. Blev bara ett varv eftersom vi skulle hem och äta lunch och duscha innan vi åker till kusinerna. Hörs ikväll puss
 
 
Hur söta som helst!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Hejhej, satt och kollade på resor till höstlovet tillsammans med pappa. Det mesta är redan bokat och är lite krongligt med datumen eftersom min syrra ska åka till Falun på måndagen efter lovet. Men hittade den perfekta resan, kom hem på lördagen, var till gran canaria (som typ var fullbokat) och ett jättefint hotell nära havet. Dessutom 11 dagar iastället för 7 som vi först tänkt oss, men skillde bara 3000...
 
Sen när pappa fyllt i allt skulle han visa hotellet för Anna, men sen så var resan borta! Gaaaah! Antingen har någon tagit resan precis framför nosen på oss eller så försvann den eftersom vi höll på att klicka...
Skulle kunna springa till Arlanda bara för att få resan! Eller ja kanske till t-centralen så jag kan ta tåget därifrån.
 
 

Söndagssmoothie

Godmorgon!
Söndag idag, vilket betyder skola imorgon. Känns lite hemskt att söndagarna återgår till att bli jobbiga. Vill bara slappa eftersom det fortfarande är helg, men skulle ändå behöva plugga. Så får väl göra en liten kompromiss idag. Pluggar lite på morgonen, så jag slipper ikväll :).
Ska åka till mamma om en halvtimme och hämta mina löpardojor och sen drar jag vidare till kärrtorps ip för att springa. Ska hem till min faster lite senare för att fira henne och träffa mina kusiner.
 
 
Lyxade med jordgubbssmoothie till frukost :).

Body glue

Hittade några pärlor och lite kroppslim hemma så pyntade min tumme lite. Får se om jag fixar den andra likadant, känns ju lite opraktiskt, fastnar lätt i saker...
 

010912

Hallåj. Har inte gjort så mycket idag. Tog sovmorgon, gick en promenad, var nere på marknaden som var precis under vårat hus idag. Åt pannkakor till lunch, fixade naglarna, åkte till Bea och handla.
Jaa, dagen har iaf gått frammåt. Köpte klubbor på marknaden och Olivia hittade en supersnygg väska med nitar, en cheep monday jeans jacka och en skinnjacka, allt för 30kr st. Är grymt avis på väskan och erbjöd henne 50kr för den... Men "Den är faktiskt inte till salu". Nähäpp, men då får jag väl låna den i smyg då :).
Nu ska jag fixa lite bilder på mina naglar, uppdaterar sen puss♥
 
 
dagens outfit, jeansjacka - fått av släkting, tröja - h&m, jeans ginatricot, väska (syrrans) fyndad på loppis.

Fredagsmys

 
 
 
Jag och Olivia var sjukt sugna på dipp igår så gick och köpte mix och gräddfil och skärde gurka och morot. Dumt att man inte äter sånnt oftare, är ju ett ganska nyttigt snacks alltenativ.
Köpte även pizza och Sushi och kan säga att det var totalt kaos inne på pizzerian. Hade förbeställt och när jag kommer dit och ska köa för att få betala för min pizza så tränger sig typ 5 vuxna! Sjukt respektlöst! Jaja blev ju en lyckad kväll ändå :).

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!