Budget vs. Lyx

 

Jordgubbar

 
Omöjligt att få en bra bild på jordgubbar i mörker så får bli en arkivbild :)
 
Hejsan tänkte slänga in ett inlägg innan jag stänger av datorn och går och lägger mig. Jag och pappa var ute och sprang 5,2 km och jag som är van att springa på band kommer ha träningsvärk i vaderna efter alla uppförs- och nerförsbackar.
Sen när jag kom hem blev det en dusch och sen tacos. Lyxade även på med jordgubbar till efterrätt, eller lyx och lyx 2 liter för 25 kr är ju ett fynd. :) Nu ska jag sova. Imorgon blir det jobb, sista fem dagarna nu!! Sen blir det sommarlov på riktigt! :) godnatt

Todays outfits

 
 
Kläderna jag hade på stan. Tröja Odd Molly, Shorts H&M, linne New Yorker
 
 
Joggingkläder. Shorts och sport topp från soc, linne felsytt från H&M
 
 

Löpning på G

 
 
Hejsan idag har jag, My, pappa och Anna varit inne i stan och kollat på redbull-flugtag. Tog cykeln in men orkade inte kolla på alla... Istället letade vi upp en thairesturang där vi åt lunch. Köpte lite böcker och en frapino innan vi åkte hem. Nu ska jag ut och springa puss
 
 

Thaimat

Jag och pappa promenerade till sockenplan för att äta thaimat. Masaman curry måste vara den godaste rätten som finns, åt självklart alldeles för mycket... Efter det gick vi och hyrde film och köpte godis. Dark shadows såg vi, bättre än förväntat. Johnny Depp är ju alltid lika bra! (med undantag från filmen rango) Nej nu ska jag sova puss o kram

In the sun

 
Jag och pappa tog som sagt caben till djurgården där vi solade, läste och åt glass. Sen åkte vi hem för att äta lunch och göra ingenting. Jag kollade på 2 avsnitt av pretty little liars, asspännande!! Nu blir det thaimat puss
 

Lördagsplaner

 
Min fina syster, alias: min lilla skrutt
 
Hejsan! Lördag idag, skönt att ta sovmorgon och kunna äta frukost riktigt långsamt :). Planen idag är att ta caben in till stan, kanske sätta sig i en park, äta lite glass och kolla runt i butiker. Mys. Är bara jag och pappa hemma vilket är väldigt skönt. Anna, My och Isa är i Västerås på Aroskuppen och min lilla skrutt på kollo. Nej nu ska jag gå ut i det fina vädret. kram

Dinner

 
 
 
 
 
Firar att Anna och pappa tagit semester och att jag kommit in på nacka teknik - design och pruduktutveckling!!

TGIF

 
Dagens lunch: Sallad, bacon, körsbärstomater, avocado och majs. Snabblagat och riktigt gott :)
 
 
Kvälls outfit. Så skönt att få duscha efter träningen och sätta på sig helt rena och bekväma kläder :)
 
Hej är helt slut efter denna vecka! Har jobbat och stigit upp 7 varje dag, promenerat en massa på jobbet, gymmat 2 dagar, varit på konsert 2 dagar och lagt mig sent. Så nu ska det bli skönt att äntligen få vila ut!!
 
Var på gymmet idag efter jobbet, var inte planerat men eftersom städerskan var hemma hos oss och städade så kände jag att jag inte skulle kunna koppla av hemma. Kunde lika gärna göra något vettigt! Sprang 6 km på bandet och siktar mot 7 km nästa gång :). Har fortfarande målet att kunna springa milen innan sommarlovet tar slut, så ökar distansen lite varje gång.
 
Nu blir det middag och sen fredagsmys!♥

The Script

 
 
 
 
 
 
 
Haft en sjukt bra kväll på grönan!! The Script var skitbra! Älskade deras skämt och när de snackade med publiken :). Är nog den bästa konserten jag varit på!
Snuddade sångarens hand men lyckades aldrig fånga några plektrum som kastades ut från scenen :(.
 
Nu är jag trött och mina ben, fötter och knän är helt döda. Galningarna ställde sig upp 1,5 timme innan konserten började, kaos när ingen var beredd. Tog typ min mat och sprang. stå upp och äta omringad av folk är ingen hit...
Men ska jag sova. Ska upp tidigt och städa. Både hemma och på jobbet. Tur att det är veckans sista dag! Hade aldrig orkat en dag till utan helg. puss och godnatt

Mat och synundersökning

 
Dagens lunch: Potatissallad, kyckling, majs, tomater, gurka och salad. :)
 
Hejsan! Efter jobbet idag cyklade jag hem till mamma för att hämta passet och sen vidare till dalenstrafikskola för att göra en syn undersökning. Det gick bra och nu är jag godkänd! Allt som ska skickas in är inskickat och nu ska jag bara vänta på svar innan jag får börja övningsköra! Om ca 1-2 veckor :D.
 
På vägen hem fynda jag en ostfralla, älskar sånna och 1 kr var den helt klart värd, och lite naturgodis. Hade blivit mer om det inte varit så fruktansvärt dyyyyyrt!
Nu ska jag byta kläder och sen ska jag till grönan. The script ikväll!!! :D

17,6km





Hade en jättebra kväll igår! Konserten var bra men den slår inte riktigt Adrian lux. haha. Imorgon blir det the script också!! :)

Idag har jag cyklat hur långt som helst. Till jobbet, från jobbet till mamma, från mamma till eriksdalsbadet, från eriksdalsbadet till pappa. Räknade ut att det blev 16,7 km!!! helt sjukt. har dessutom promenerat hela dagen på jobbet och gymmat idag. 5km på bandet så nu kommer jag att somna direkt när jag lagt mig i sängen.
Ska bara ta mig ner från vardagsrummet först... puss o kram

Nelly sale

 
tröja högst upp till vänster: 200kr  Topp högst upp till höger: 100kr  Tröja längst ner till vänster: 140kr  Tröja längst ner till vänster 119kr

Tisdag

 
 I brist på passande bilder
 
Hallåj! Hann aldrig skriva en text till bilderna jag la ut igår kväll men vi var på enskede matbod och åt och sjukt gott var det!!
Efter det åkte vi hem till en av familjerna där vi spela kubb, åt tårta och firade pappan som fyllde år.
 
Idag har jag jobbat som vanligt och nu ska jag snart iväg till grönalund. Icona pop spelar idag!! Är skittaggad!!

enskedematbod










24 dagar kvar!

 
 
 
Bilder från gårdagens middag
 
Hej! Haft en bra måndag hittills även om den gått i slow motion. Har jobbat även idag och nu hade jag tänkt att träna, fast kanske inte. Vill träna men är så sjukt trött och kolla på pll, äta mellis och vila fötterna verkar mycket enklare och skönare... Hoppas hinna med båda!
Ikväll ska vi på resturang med 2 andra familjer :). Blir 15 st så lär ta upp halva resturangen, men gott ska det bli!! Nej nu ska jag bestämma vad jag ska göra. Puss.

Midsommar

 

Bilder från midsommar

 
 
 
 
 
Fredags middagen
 
 
 
Mina fina tjejer, Olivia och mamma
 
 
 
Rabarberpaj vi åt idag

High tones

 
 
Så sjukt bra! Fattar inte att man kan sjunga så där högt!!

Pelargoner

 
 
I stugan finns det hur mycket blommor som helst, fria som odlade, och de är främst dom som fick agera modeller när jag gick loss med kameran i helgen. Så räkna med blom bilder i kommande inlägg ;).

HEMMA

Opublicerad bild från balen
 
Heeeej! Nu är jag hemma igen! Har tillbringat hela midsommarhelgen i dalarna, närmare bestämt i stugan utanför Borlänge och i Rättvik, ätit god mat, umgåtts med släkt på mammas sida, hoppat studsmatta och fotograferat en hel del. Har dessutom fått en hel drös med knott- och myggbett. Det kliar!
 
Nu ska jag ladda upp bilderna, uppdaterar mer sen.
 

glad midsommar!!



glad midsommar på er alla! Jag firar med släkt på mammas sida i Rättvik idag, fixat en krans och ätit god pastasalad. Fint väder är det också, riktigt härligt. Nu blir det fika och jordgubbar för min del, hoppas ni har en bra dag puss o kram

New shoes

 
 
 
 
 
Nya skor från dinsko, fyndade dem på rea för endast 99kr, skulle vilja ha ett par svarta också men de var ganska slitna. :(. Behåller jag dem ska de med till Brighton! Nu ska jag packa till midsommar!

myseftermiddag




Har varit i stan med Julia efter jobbet. Hade en jättemysig eftermiddag. Köpte frozenyogurt i gallerian och satte oss i solen i kungsan och åt. Har fyndat ett par skor och kollat i lite butiker.

kollade hemsidan för vår språkresa och såg att vi bytt familj, IGEN. Nu bor vi inte lika centralt längre men familjen hade två tjejer födda 98 och 96 så blir roligt med mer jämnåriga. Hoppas de inte byter mer nu!

Nej nu ska jag cykla hemmåt för att käka middag skriver mer ikväll puss

Sommarlov men ändå inte


Bild på My från Göteborg
 
Idag har jag promenerat från 8 till halv 4, minus rast och lunch, så är helt slut i benen. Blir extra långa dagar eftersom jag valde att jobba in midsommar också...
Nu ska jag vila i en halvtimme innan jag ska åka vidare till körlektionen, första gången jag går dit så vet inte riktigt vad jag får göra. Får helt enkelt berätta mer imorgon, kommer inte orka när jag kommer hem i kväll ;)
 
 

New in from Lindex

 
 

 
 
 
 
 
 
 

I found it!!


Dagens shopping
 
Hej! Första dagen på sommarjobbet är avklarad!! Är helt slut i benen efter att ha promenerat och cyklat hela dagen. Slutade halv 3 och då cyklade jag till ringen för att fråga om en tröja som så klart inte fanns. Så då cyklade jag vidare till globen där jag faktiskt hittade tröjan!! Så glad, har letat i göteborg, på nätet, i stan och i ringen efter den stickade tröjan i vitt och i stl S men inte hittat den och nu kollar jag på den Lindex butik som ligger närmast mig och där finns den såklart.
Fick med mig tröjan, ett rosa linne och ett par vita shorts hem, allt från Lindex. Gjort av med lika mycket som jag tjäna idag... Men hade kvar pengar från Göteborg så behövde inte betala så mycket själv :).
Åt glass och köpte vatten innan jag åkte hemmåt, helt klart värd det!
Nu blir det PLL och sen lax till middag mums!
 
 
 

Göteborg

Nu är vi hemma från Göteborg! Har haft det jättemysigt! Kom upp på torsdag kväll och på fredagen gick vi upp och åt frukost och åkte sen till liseberg. Tog tyvärr inte med kameran dit men tänkte bjuda på en bildbomb från de två andra dagarna istället :).
 
På lördagen hittade vi en jätte fin strand där vi sola, åt lunch och fiskade krabbor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På lördag eftermiddag var vi inne i stan och shoppade. Fick med mig en t-shirt och ska leta upp en vit tröja här i stockholm. Hittade den inte i rätt storlek...

...Vi fikade på starbucks och jag tog en vanilj och kaffe frappuccino
 
 
 

...På kvällen åt vi på en italiensk resturang. Var så sjukt gott!! Tog en pastarätt med kantareller och kyckling :).
 

Frukosten var så sjukt god. Åt yoghurt med torkad frukt och våfflor varje dag :)
 

 
 

På vägen hem idag så stannade vi till i gränna för att köpa polkagrisar. Hittade favoriten hallon saltlakris :).
 
 
 

Wake me up

 
Sitter och lyssnar på denna grymma låt samtidigt som jag överför bilder från helgen till datorn. Haft det super i Göteborg, inlägg dyker upp snart :).

Regn, regn, regn

 
Det tråkiga vädret ute gör mig riktigt trött och har inte velat göra något alls idag. Jag var på vårdcentralen och tog blodprov. 4 stycken rör, usch, så obehagligt! Åkte hem och vilade och sen skulle jag möta upp Julia för att få tillbaka mammas kamera som hon glömde i måndags. Tänkte vara lite smart och åka och träna när jag ändå var ute, men i skanstull ångra jag mig och hoppade på tunnelbanan mot farsta igen. Så åkte hem, åt lunch och såg på en mysig film istället.
 
Åker till göteborg om en timme så nu ska jag packa och baka chokladbollar som vi ska äta på resan. Puss
 
 

Skolavslutnings outfit

 
 
 
 
 

Första dagen på sommarlovet

 
 
 
Hejsan första dagen på sommarlovet idag och jag har bara tagit det lungt och kommer fortsätta med det. Var bara en snabbis på vårdcentralen i morse eftersom jag svimmade 2gr förra veckan... Fick göra något ekg-test, man mäter hjärtats aktivitet och hade massa klisterlappar på kroppen. Ska iaf tillbaka imorgon och ta blodprov, usch, vill inte!!
Jag och pappa åkte cab till och från skarpnäck, skönt i det fina vädret. Inte ett moln på himlen :).
 
Just nu är Stina här, vi har kollat på film snckat om gårdagen och ätit ben och jerry.

Monsters university

 
Ny låt av Axwell och Ingrosso, riktigt bra. Är skittaggad att se nya monsters inc, den första var typ min favorit film när jag var liten :) Måste ses på bio!
 

Sommarlov!!!

Så nu har jag hämtat mig lite från skolavslutningen. Tänkte tilllägga lite saker som är mindre känslosamma. Imorse skulle jag gå och köpa blommor till Markus, min lärare och jag kom iväg lite sent och tjejen som skulle fixa blommorna var otroligt seg. Så jag och Julia får springa till kyrkan och kommer fram svettiga när det redan börjat. Jättebra att komma försent till sin sista skolavslutning i grundskolan...
 
Pappa var där och kollade så fick en ros av honom. Sen var han tvungen att gå efter ett tag. Han tröttnade väl att se oss gråta...
 
Jag, Linnea, Julia och hennes mamma gick till gamla enskede bageri och fika efter att vi äntligen tagit oss ifrån kyrkan. Kollade mina betyg och måste säga att det var lite surt att vara 2,5 poäng från 320.Haha, nej skojar!! Det gör absolut ingenting och jag är supernöjd och stolt över mig själv!! :).
 
Nu ska jag kolla på en film och bara ta det lungt. Är helt slut.
 
 
Promenerade barfota på asfalten från kyrkan till bageriet. Med en ros runt halsen och betyget i handen. Härlig känsla!!
 

Skolavslutning

Alltså hade aldrig trott att jag skulle gråta så mycket som jag gjorde på skolavslutningen. Men allt var så sjukt sorgligt!! Att skiljas från alla jag känt i 4 år eller mer. Det kändes som alla blev överkörda av en stor lastbil eller något.
 
Själva avslutningen i kyrkan var verkligen jättejättefin. Johanna, Frida och Linnea var några av solisterna och de var så sjukt bra!! Riktigt grymma. En annan tjej från årskursen höll ett tal som var jättefint. Hon pratade om alla lärare och jag kände igen mig i stort sett allt hon sa. Kommer verkligen sakna allt!
 
Vi satt kvar en kvart längre än alla och bara grät. Så fort tårarna slutade rinna så kramade jag om en ny person och insåg att vi kanske aldrig kommer säga mycket mer än hej till varandra i framtiden och började gråta igen. Nej usch.
 
KOMMER SAKNA ALLA SOM GICK UT 9:AN I KUNSKAPSSKOLAN ENSKEDE IDAG SÅ SJUKT MYCKET!!!
 
 
 
Linnea och Linn sjunger från och med du
 
 
Johanna och Frida sjunger just give me a reason/tonight
 
 
 
 

Dagen jag går ur grundskolan

 
 
Godmorgon! Idag har jag skolavslutning och går ut grundskolan. Kommer bli så sorgligt. Kan inte ens fatta att jag gått i skolan i hela 10 år, varav de 4 senaste i kunskapsskolan. Känns verkligen inte som 4 år, max 1 eller 2! Även om hela årskursen är så tight så känns det konstigt att lämna alla. Vet inte om jag kommer gråta eller inte. Är det någon som gråter kommer det säkert att smitta av sig på mig.
 
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och äta frukost. Måste även springa och köpa blommor till min lärare. Hoppas ni får en bra dag, puss♥
 

Bal 2013

 
 
Hade en sjukt bra gårdag! Åkte till frisören och klippte mig och sen vidare hem till Felicia där jag och mina fina vänner gjorde oss i ordning för balen...
 
 
...Pappa kom och han skjutsade mig, Julia och Stina i sin cab :)...
 
 
...Fotade oss lite utanför skolan innan det var dax att gå in...
 
 
 
 
 
Lite besviken över att lärarna inte gjort en bättre bordsplacering. Brukar inte snacka med dom som satt närmast mig, lite stelt, men det blev roligare efter middagen.
 
 
Under middagen skulle vi bland annat ha påsar på huvudet, tallrikar på öronen, sockerbitar i munnen och en mugg framför ögat. Allt detta samtidigt som vi sjöng.
 
 
Haha älskar den här bilden på Johanna ^^
 
 
Fina Felicia håller tal
 
 
Lärarna sjöng en låt de skrivit till oss :)
 

Sen blev det vals och efter det disco. Fotade inget då men en lärare ska skicka bilder så får dem nog nästa vecka. Även mamma, Stinas mamma och Felicias kompis fotade så fler bilder kommer dyka upp så fort jag får dem :).

Prom day

   
 
Hej sitter här och lyssnar på musik på hög volym :). Är ensam hemma och sjukt glad att vi inte har någon skola idag, hade varit extremt onödigt. Ikväll är det bal! Riktigt taggad!
 
Ska till Felicia strax efter 3 där vi ska fixa oss tillsammans och ta lite bilder :). Innan dess ska jag iväg till frisören, bara för att klippa av alla slitna toppar. Vi får se om det var smart eller inte att göra det idag, hoppas det inte blir stressigt. Först tänkte jag kanske fixa håret hos frisören men känns enklast om jag gör det själv - då kan jag bara skylla på mig själv om det inte blir som jag vill ha det.
 
Nej nu ska jag käka lunch och ta det lungt puss o kram
 

Curly hair

Har inte haft så mycket att göra nu på eftermiddagen så valde att provlocka mitt hår inför imorgon. Blev lika bra som jag trott och kommer göra likadant imorgon, fast då bättre och mer nogrant ;).
 
 
 
 
 

Inga bloppisfynd

Hejsan gick upp tidigt imorse för att åka in till stan. Jag, Olivia och Julia kom fram till Gärdet halv 10 och stog där och vänta i 2 timmar på att bli insläppta till b.la. Kenzas, Fanny Lyckmans och Angelica Blicks bloppis. Lite besvikna blev vi när allt i stort sett var utrensat och det som var kvar var lite för vågat, killkläder, dyrt eller inte min stil. Lite arg att vi inte åkte in tidigare... Men hade ingen aning om att det skulle vara så mycket folk.
 
Istället för att visa det jag inte köpte på bloppisen så kan jag visa bilder på det jag köpte i fredags. En topp och ett halsband - båda från H&M
 
 
 
 
 
 
 
 

Typ sommarlov

Hejsan svejsan. Vad varmt det är! Har gått runt med känslan att jag är utomlands. Skönt men ändå konstigt. Har solat både igår och idag. Jag och syrran hann även åka till stan igår och kolla innan jag åkte till Stina. Fyndade ett halsband för 10kr och en blus för 100. Jag och Stina promenerade till bea och köpte glass, godis, choklad och munkar. Sen åkte vi hem till Julia där vi spenderade kvällen.
Idag åkte vi till Eriksdalsbadet solade och badade. Var helt slut när jag kom hem. Nu ska jag stänga av datorn och sätta på en film, kram.
 
 
Mitt nya halsband :)
 
 
Gårdagens outfit
 

Frukost hos Julia

Världens mysigaste byxor

 
Jag vet inte riktigt vad jag håller på med i den här bilden men försökte utstråla att byxorna på bilden är de mysigaste någonsin. Frågan är om det syns på bilden eller inte. Jag har världens snällaste lilla syster som lånade ut byxorna till mig, de är tyvärr inte mina :(, i utbyte mot att jag kliar henne på ryggen.
 
Har varit på stranden och solat hela dagen och fått en tydlig bikinilinje. Nu är jag riktigt trött av solen och har bara slappat framför pll hela eftermiddagen. Nu blir det film med mamma och olivia och Panacotta.

Sovmorgon

 
Gårdagens middag, pannkakor med vaniljglass, äpple och kanel :)
 
Godmorgon! Har sovmorgon idag och behöver inte vara i skolan förän klockan 10. Ska typ bara rensa ut skåpen idag och sen så ska vi spela fotboll mot lärarna vid 1. En kort och skön dag! Fint väder är det idag också så kör på klänning (Shorts till matchen). Mycket mer än så har jag inte att säga, nu ska jag lyssna på musik innan jag springer till bussen. Ha en bra dag puss!!
 

Bra dag!



hej hur är det med er? Idag har jag gjort klart sista arbetet i grundskolan. gick på en kvart och sen hade jag idrott innan vi kunde dra hem vid 11.
Jag Julia och Stina åkte till gymmet och tränade och sen åkte jag hem till mig och mötte upp Alva. Så kul att se henne igen!!! Inte setts sen innan påsklovet så saknaden har varit stor! <333
På kvällen fixade jag och Olivia ihop pannkakor som års med äpple, kanel och vaniljglass. Stört gott!

Söndag

Hej idag har jag nästan bara tagit det lugnt. Var in till stan på förmiddagen bara och gick på ett STS möte. Är så sjukt taggad inför min och Julias språkresa till Brighton!!! Bara 46 dagar kvar!! Sen åkte jag hem och åt lunch och solade på framsidan. Höll på att somna i solen så gick upp och la mig i sängen och sov i 2 timmar. Har varit riktigt seg och inte vaknat sen dess så nu ska det bli skönt att få lägga sig i sängen igen. Puss o kram
 
 
2 bilder från i fredags. Körde på långklänning och svart tröja i skolan, Tacos till middag¨, godaste fredagsmaten!
 
 
 

4 bilder från idag

 
 
 
 
 
 

brunch



hej är just nu hemma och har det supermysigt. Hon fyllde år för lite mer än en vecka sen så vi har firat henne med brunch och presenter. Regnar ute men sitter på hennes rum och lyssnar på sommarmusik :). lockat håret i väntan på att regnet ska avta.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!