♥GRATTIS ALVA!♥

 
 
Grattis på födelsedagen min fina! Älskar dig så mycket! Puss♥♥♥
 

7 weeks until vacation!

 
 

Onsdag

 
 
Fin bild på My från i sommras
 
Hejsan! Allt bra med er? Själv är jag väldigt trött och tänkte passa på att lägga mig tidigt idag. Har inte gjort så mycket i skolan, glad över att jag slapp göra musikprov och So seminarie då jag inte behöver höja mig i musik (nöjer mig gott och väl med ett C) och hade seminariumet förra veckan. Hade dock väldigt ont i magen men det avtog under slutet av dagen. Julia hade också haft det och hadeen teori om att vi ätit alldeles för mycket mackor under idag och igår...
 
Stannade kvar med Julia efter skolan och gjorde labbrapport. Sen åkte vi in till stan, kollade på jeans på JC och sen in på Mango och H&M. Hade tänkt att kolla Zara också men den på drottninggatan var stängd på grund av renovering och ingen av oss orkade gå till den andra borta vid NK.
 
Hemma har jag bara ätit middag, kikat bloggar och kollat på Topmodell. Hittade massor med bra och goda frukost recept som jag får dela med mig av imorgon. Puss♥
 
 

Utmaning nr 2 - Photoshop

 
 
Bilderna och inspirationen är tagen från ADARAS.SE
 
Vill också bli så här grym på att redigera bilder i photoshop! Helt amazing. Har väl ett hum om hur man gör... Eller kanske inte. Ska åtminstonde give it a try och göra något liknande, SNART! Måste bara få lite tid.
 
Yey, kan ha det här som nästa utmaning! Känner inte alls att det här inlägget är oplanerat. Nej men ska bli bättre på att redigera bilder och med inspiration tror jag att det kan bli riktigt bra!
 
Nu på vintern är det ändå så mörkt den största delen av dygnet. Det lilla ljus som visar sig är under de tiderna jag är i skolan eller inte har tid att fota. Kameran klarar mörker ganska bra men bilderna blir ändå roligast och bäst mitt på dagen. Eftersom jag inte tar så mycket bilder kan jag istället lägga ner tid på att förändra gamla bilder ^^.

Feather nails

 
 
 
 
 

Söndag

 
Igår åkte jag och mamma till hammarbyhöjden igen för att dela ut de sista tidningarna + reklamen. Tog ungefär 1 och en halv timme...
Sen åkte vi hem käkade och jag avrapporterade att jag var klar med jobbet.
Tog sen bussen till Huddinge där Alva bor. Tog det lungt då båda var trötta. Snackade, åt glass och målade naglarna. Mys!
 
 
 
 
 

Ego - försenat inlägg

Filmen var skitbra! Rekomenderar alla att se den! Förutsägbar? Ja, men ändå jävligt bra. Gillar filmer som är lite förutsägbara, vet inte varför men den typen av filmer är oftast väldigt bra. Dessutom är det kul att man kan gissa vad som händer och ha rätt. Haha.
 
Älskar hur de hade filmat också. Tydligt fokus och ganska kort skärpedjup. Fina lägenheter/hus där det var som om de filmade rummet eller omgivningen och av en händelse så befann sig skådespelarna sig bara där. Överanalyserar lite här, haha ^^.
 
Är väldigt trött så nu ska jag hem och sova! Godnatt
 
Något fel med blogg.se:s app så mina inlägg jag har skrivit de senaste dagarna har bara sparats som utkast och inte publicerats...
 

Lördag - försenat inlägg

Försov mig imorse och var tvungen att göra mig iordning på 12 minuter innan jag sprang till bussen. Mamma var så snäll som fixade frukost till mig som jag åt på bussen!
Vårt öppet hus var ganska segt. I stort sett tomt på folk och fick bara göra saker vi redan gjort, vilket faktiskt var lite skönt så¨slapp man tänka.
Efteråt åkte jag till Hammarbyhöjden där jag snabbt åt en hemmagjord hamburgare som mamma och Olivia skjutsade dit tillsammans med vantar och vagnen jag lånade av jobbet, innan jag började dela ut tidningar och reklam.
Helt slut när jag var slutade 6 timmar senare. Hann inte ens klart utan får fortsätta imorgon. Var så sjukt törstig och kissnödig så var glad att jag kunde åka hem.  Tog dubbelt så lång tid som jag hade trott att det skulle göra. Hittar inte ens i hammarbyhöjden så var tur att jag hade mobilen att googla adresser med!
 
När jag kom hem duschade jag och åt mat. Var ett riktigt bra träningspass i allafall, men i fortsättningen kommer jag bara ta ett distrikt...
 
Nu sitter jag på bussen på väg till medis där jag ska möta upp Julia, Stina och Felicia för att gå på Bio. Ska se filmen Ego som jag tror är riktigt bra!
 
 
Något fel med blogg.se:s app så mina inlägg jag har skrivit de senaste dagarna har bara sparats som utkast och inte publicerats...
 
 

Fredag- försenat inlägg

Idag (Fredag) så gick jag upp tidigt för att skriva klart mitt So uppdrag. Blev faktiskt riktigt nöjd, dock lite långt men det fixade jag till i workshop under dagen. När jag kom till skolan hade jag debatt om Abort som också gick bra. Känns bra att kunna leverera i ett ämne jag faktiskt har en åsikt om.
 
Efter skolan åkte jag och Olivia och köpte present till Nathalie som jag sen var hos på kvällen och firade. 16 år oh my gash! Själv fyller jag år om en vecka!! Wiiho.
Hade iaf jättemysig kväll, åt god mat, pratade, lyssnade på musik och började kolla på film.
Nu sitter jag och väntar på bussen. Imorgon ska jag upp tidigt och gå på öppet hus, ingen sömn här inte.
 
Något fel med blogg.se:s app så mina inlägg jag har skrivit de senaste dagarna har bara sparats som utkast och inte publicerats...
 
 

Tidig morgon

 
 
 

Bilder från i förrgår, en till bild hittar ni HÄR
 
Godmorgon. Gick upp extra tidigt idag så jag skulle hinna skriva klart min So. Dock blev den lite för lång... Hoppas på att det går bra ändå.
 
Igår åkte vi i allafall till Medis för att hämta ut biobiljetter till filmen Ego som vi ska se imorgon kväll. Sen åkte jag hem för att plugga. Åt middag vid halv 7 och sen så drog jag och Julia och tränade. Var så obehagligt mätt, brukar inte träna så ofta efter middagen och tänkte inte på att jag kanske skulle ätit tidigare och inte så mycket.
Körde först löpning och fokuserade sen på rumpa och armar då jag inte kunde spänna magen :P.
När jag kom hem halv tio duschade jag och läste ut engelska boken (finally!). Sen orkade jag inte med något mer plugg, så sköt upp det tills nu.
 
Idag är det FREDAG! Woho. Fast ska till skolan imorgon, då vi har öppethus. Kanske inte lika kul men vi får ändå kompledigt på måndag ^^. Ikväll ska jag hem till Nathalie som fyllde år i går, det blir superkul!
 

Dream bag

 
 
Så sjukt snygg väska!

Get up (Rattle)

 
Har länge lyssnat på låten Rattle. Perfekt pepplåt när man tränar! Och nu såg jag att de hade gett melodin en text. Det är kanske inte lika bra som orginal soundet, men roligt med variation.

Frost i solnedgången

 
 
Medans jag väntade på att mina scones skulle bli klara i ugnen tidigare idag så passade jag på att fota lite ut genom fönstret.
 
Så fint med solnedgången och frostade grenar. Blir så glad av att se det! Särkilt när jag sitter innomhus och slipper frysa ^^.
 
Höjde kontrasterna och boostade bilden lite i picasa men annars så är den oredigerad. Blir på bra humör så fort jag ser bilden, haha. Men nu ska jag sätta mig och läsa en tråkig bok. Inte särkilt kul men behövligt. Puss o kram♥

Outfit

 
 
Hade på mig en vit hårig tröja idag, riktigt mysig. Vår skola är alldeles för kall så man är nästan tvungen att ha långarmad på sig för att slippa frysa. Men imorgon får jag stå ut med det då jag tänker ha en tunn tröja på mig. Vad får ni se imorgon ;)
 
 

Scones

 
 
Hej, sitter här och lyssnar på musik. Skoldagen var lugn, fick reda på att jag har muntligt nationella i Svenska imorgon så hoppas att det kommer gå bra!
 
När jag kom hem var jag sjukt sugen på scones. Är Felicias fel, hade aldrig kommit och tänka på scones om inte hon lagt upp en bild på sin frukost...
Fanns inget bakpapper hemma så körde med muffinsformar under. Men det fungerade ju också! Blev så goda, passar bäst med Espressohouses cream cheese eller vanilj och rabarber marmelad. Körde på marmeladen eftersom det var det vi hade hemma :).
 
Nej nu ska jag snart träna. Får se om jag orkar ta mig till gymmet eller om jag tränar hemma. Kram♥

Bara massa mellis.

 
 
Idag har jag haft en sån där dag där jag kan äta hur mycket som helst utan att bli mätt. När jag kom hem efter träningen så åt jag först ett äpple, sen yoghurt.
Hittade Hallon i frysen och sen toppa jag med valnötter och kokos.
Sen satt jag och åt upp typ halva russinpaketet. Olivia fick gå och lägga tillbaka paketet i lådan så jag kunde sluta. Efter det gjorde jag en macka.
 
Mycket intresant inlägg det här, eller vad säger ni? Tyvärr blir det inte mycket bättre än så för nu måste jag plugga!!!

Frukost på Stan

 
Idag vaknade jag vid 8 och satte mig och läste 10 sidor i min engelska bok, som aldrig tar slut! Sen hoppade jag in i duschen, snabbade mig rejält men ändå missade jag tunnelbanan jag planerat att ta. Mötte upp Julia, Stina och Felicia i Medis och gick till Espressohouse i skrapan för att äta frukost.
De hade sååå goda scones. Drack vaniljlatte till så var riktigt mätt efteråt.
 
Satt kvar och prata ett tag innan vi drog till gymmet. Jag, Julia och Stina gick på Zumba och efteråt gick jag, Julia och Felicia på Yoga. Riktigt bra start på morgonen!
 
Drog hem och nu ska jag äta mellis och plugga.
Har 40 instuderingsfrågor i musik att göra (!) så det är bara att börja.
 

Topmodel - Sverige E01S02

Hej känner mig mycket bättre nu, nästan inte alls ont i magen längre. Jag hoppas att ni såg min första year challenge och att ni förstod vad jag menade! Bara att kommentera om ni inte fattade eller om ni har någon fråga ni vill att jag ska svara på!
 
Händer inte så mycket just nu så ska passa på och sätta mig och plugga. Klockan 21:00 börjar Topmodel Sverige, det får jag inte missa! Men fram till dess är det plugg som gäller.
 
Imorgon kommer det en ny challenge och jag ska försöka komma på flera. Kram!♥
 
 

Year challenge 1 - Glädje på bild

 
 
Ny favoritbild, en bild där jag inte är medveten om kameran och där leendet inte är påklistrat.
 
Har suttit och kollat igenom mina bilder idag, och det är en del! Och kom fram till att det finns alldeles för mycket "tillgjorda" bilder. Tillgjorda bilder för mig är egobilder och de bilder där man ser att leendet inte riktigt når ögonen. De finaste bilderna får man när personen/personerna man fotar inte är medvetna om kameran.
 
Mitt mål för det här året blir att försöka fånga de här "happy-moments", som visar känslorna bakom bilden. Personligheten och de starka känslorna man har ska tydligt synas på bilden . Jag kommer att fokusera på glädje då det är lättast att fånga på bild och de känslorna som visas smittar ofta av sig på den som betraktar fotot.
 
Naturligt vacker är kanske den benämningen jag letar efter, jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig i ord, men budskapet  "A simple smile is the best makeup any girl can wear" passar bra in på det jag vill förmedla. Är inte riktigt säker då budskapet kan tolkas olika. Svårt att uttrycka exat vad jag menar, men bilder som säger mer än tusen ord är det jag letar efter.
 
Känner att jag är lite förvirrad själv, men jag hoppas att ni fattar!
 
Ska försöka lägga upp minst 1-2 foton varje månad under den nya kategorin happy-moments.
 
A simple smile is the best make up any girl can wear....

Feel this moment

Älskar Aha:s Take on me så blev jätteglad när jag hörde att Pitbull och Christina Agulera hade lånat deras melodi. Nästan så att den nya verisionen är bättre än den gamla! Låten kommer i allafall spelas en del i mina hörlurar.
 

Flottsbro

 
 
bild tagen från Julias blogg
 
Jag och Stina fick skjuts av Felicia och hennes pappa till Flottsbro. Alla hade planerat samma sak som vi så det var massor med folk. Tog en timme att köpa liftkort och hyra snowboard. Lite segt. Men sen mötte vi upp Julia och var på banan. Första gången jag åkte där så hade inte förväntat mig så mycket. Tyvärr var bara en lift öppen så vi köade i minst en halvtimme innan varje åk. Körde 4 åk sen gick Julias liftkort ut (som kommit dit tidigare och köpt bara 3 timmar) så vi gick in för att äta. Köpte riktigt goda hamburgare och var proppmätta efteråt. Sen tog vi ett åk till innan vi lämnade tillbaka den hyrda utrustningen.
Skorna jag hyrde var riktigt sköna. Får kolla efter ett par liknande nästa gång jag köper nya.
 
 
 
 
3 bilder fotade med mobilen, sämsta kvaliten...
 
 

Fruktdessert

Trotts att jag var proppmätt igår så ville jag inte hoppa över efterätten. Var tänkt att vi skulle äta den i lördags men glömde det så fick bli i söndags istället. Var jättegott och kommer göras i framtiden också!
 
Vaniljglass, vindruvor, jordgubbar och mini oreos var det enda som behövdes :)
 
 
 
 
 

Hemma

Godmorgon. Vaknade imorse av att jag hade jätteont i magen så stannar hemma idag. Somnade iaf om och vaknade halv 11 då det kändes lite bättre.
 
Ska försöka plugga lite, men just nu känner jag mig otroligt störd av grävskopan och någon borrmaskin som håller på att bygga precis utanför mitt fönster så hela huset vibrerar. Väldigt jobbigt.
 
Hade jättekul i Flottsbro igår, men var alldeles för trött för att blogga och somnade vid halv 10. Kan visa bilder från gårdagen senare.
 
 

redo



Godmorgon. Idag ska jag och några tjejkompisar iväg till flottsbro och åka slalom. Kollade på hemsidan och såg att stolsliften var stängd. Hoppas att de lyckas fixa den!

Purple sky

 
 
 
 
Hade med mig kameran igår kväll när jag åkte från mamma till pappa så passade på att fota lite. Det är inte ofta man får se rosa-lila himmel.
 
Nu ska jag gå upp och äta frukost, bloggar mer under dagen. Kram♥

FREDAG

 
Fint väder var det idag också!
 
Älskar fredagar! Var lungt i skolan, hade No och So, glad över att kurserna inte känns alldeles för svåra! Slutade som vanligt vid två och åkte hem till mamma för att städa lite i mitt rum och hämta saker. Var även förbi och lämnade personuppgifter till mitt jobb (som jag förhoppningsvis får börja på nästa vecka?). Är ett reklamjobb för Svensk direktreklam och tror att jag kommer dela ut gratistidningen "Årsta/Enskede". Inte jätte bra betalt men helt klart en bra början där jag kommer jobba 1-2 gånger i veckan. Blir åtminstonde någon/några hundralappar i månaden.
 
Efteråt åkte jag hem till pappa för att lämna av min minst 15 kg tunga väska och byta om till träningskläder. Sen var det vidare till gymmet där jag hann springa 4 km innan jag gick på core (styrkepass för bål (mage och rygg) ).
 
Min farbror som egentligen bor i Blekinge är här och jobbar i Stockholm så han sover över här en natt. Jag och Olivia fick varsitt presentkort på spotify, så nu blir det musik i mobilen!

Nä nu ska jag sova. Imorgon ska jag gå på öppethus på nackagymnasium och Thorildsplansgymnasium med pappa. Är mest inriktad på det förstnämda just nu men kan vara bra att kolla in flera skolor! Godnatt.
 
 

Tävling

 

Är med och tävlar om en Daniel Wellington klocka, vill ni också vara med är det bara att klicka på bilden ;).


Osammanhängande jag vet.

Hejsan. Torsdag idag, vilket innebär att det är Fredag imorgon! Woho! Känner att jag inte har något specielt att skriva om, sen jag skaffade twitter så hamnar de flesta tankarna där. Ska försöka blogga lite mer men ett tips till alla som inte har twitter är att skaffa det ;).
 
Kan iaf berätta om min dag :). Har varit i skolan, hade matte test på morgonen som jag hoppas gick bra. Sen efter skolan åkte jag Stina och Julia till Globen för att fixa födelsedagspresent till Julias kusin. Sen åkte jag till gymmet. Sprang 5 km utan att stanna kändes väldigt skönt när jag väl var klar. Försöker förbättra konditionen så ska fortsätta att springa långa sträckor. Målet är en mil! Fast lär ju ta ett tag...
 
Har precis skrivit klart So frågorna som jag ligger lite efter med och ska nu sätta mig och skriva på min svenska. Hoppas på att jag lägger mig innan elva är så trött!

planerar träning

bokat massa träningspass för kommande veckan. känns skönt att komma igång igen och eftersom det varit fel på webbsidan där man bokar pass så har vi bara kört i gymmet de senaste veckorna. Behöver variation.




lördag




hejsan! sitter just nu och lyssnar på musik i bilen medans jag väntar på att Olivia och mamma ska handla klart. Har vart i sickla och kollat lite men blev bara en snabbis. Är så enormt trött idag, sovit 11 och en halv timme i natt så borde vara piggare? hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk!

när vi kommer hem blir det fika och sen ska jag ta en powernap.

21 days left!

 
 
Haha stängde aldrig av datorn som jag sa att jag skulle göra i förra inlägget. Fastnade lite framför bloggar + att jag kom på att jag skulle göra klart min önskelista. Fyller år om 21 dagar så är inte långt kvar! 16 år, herregud :S. Kom ihåg att jag tyckte att niorna var skitstora när jag var mindre, så känns konstigt att vara det idag. Siffran som känns mest konstig, mamma flyttade hemmifrån när hon var 16 (!) men det har jag inga planer på ^^.
 
Men önskar mig iaf sakerna ovan + några möbler till mitt rum hos pappa. Tråkiga hyllor och sånt som inte fick vara med :).
 
Men nu ska jag iaf sova, promise!

Kopiera inte rakt av!

 
Fixade lite med Isas hår tidigare idag ^^.
 

Suttit och kollat på Sveriges roligaste klipp. Lite tråkigt att vi kopierar Usa rakt av, samtidigt som det kul att man kan skicka in klipp själv nu och faktiskt har en chans att få se det. Vissa lite väl långa klipp och några lite för öppenbara tillfixade videos...
 
Jaja nu ska jag gå och lägga mig. Lika bra att köra tidigare än vanligt nu i början så man får in rutinen. Dessutom har jag väldigt svårt att sova i min hårda säng, måste köpa ny innom kort! + att det är för ljust... Godnatt♥

Small details

 
 
En close up på min tröja jag hade idag. Hittade den på H&M innan jul och är en sån där tröja man känner att man bara måste köpa! ^^.
 
Hejsan, första hela skoldagen avklarad! Drog in till medis efter att vi käkat för att hämta ut biljetter till en förhandsvisning av filmen Ego, men de var tyvärr slut :(. Men var iaf skönt att komma ut! På vägen hem bokade vi lite träningspass så ska köra core imorgon och på tisdag och så blir det Zumba på måndag :). Nu blir det käk, puss och kram♥
 

Stan i 6 timmar

Linne - Bikbok 99kr       Blus - Hollister 430kr        Jeans - hollister (ej på bild) 590kr       Shorts - Bikbok 199kr
 
Hejsan. Idag åkte jag och Stina somsagt in till stan. Kollade på kläder på hollister och köpte ett par jeans och en blus. Sen gick vi till Lindex för att prova kläderna igen. Haha, vi var inte helt hundra på om vi skulle behålla allt vi köpt och är så jävla mörkt inne på hollister så var tvungen att kolla i bättre ljus ^^. Käkade och gick sen till tunnelbanan. Var brandlarm på tcentralens tunnelbana så ingen fick vara innanför spärrarna. Lite drygt + att vi fick ont i öronen av larmet. Så gick till Mathilde och blev glada över att vi inte såg något fint eftersom pengarna var slut. Sen gick vi till Gamla stan, så Stina kunde ta tunnelbanan därifrån och jag kunde möta upp Alva.
 
Jag och Alva kollade vidare i affärer, så kul att få träffa min älskling igen! Kollade i de flesta affärerna, Prövade ett jätte snyggt linne och ett par shorts på Bikbok. Men hade inga pengar att köpa dem för. Men hon i kassan ringde till Farsta så de kunde lägga undan ett par shorts i stl S. Var väldigt shysst eftersom det inte går för de var på rea. Jag och Alva fikade, dela på en Brownie med glass (Sorry Stina men jag var tvungen!). Sen åkte Alva hem och jag vidare till farsta för att köpa Shortsen och Linnet (som tyvärr blev i medium) på mitt presentkort. (har presentkort på farsta så det var därför jag inte ville köpa dem i gallerian.)
 
Har ingen bild på hollister jeansen men dem lär ni väl se snart i någon outfit, ljusblå är de iaf.
Ojojoj, nu blir det ingen shopping på ett bra tag!!
 
Nu ska jag snart sova, hade skitont i ryggen de sista 2 timmarna och var sjukttrött. så kommer sova gott i natt!
 
 

Bekännelser

Vet att jag sagt det förut men jag vet (!) att det här blir ett bra år! Många saker att se fram emot b.la. resor är inbokade.
 
Idag har jag köpt kläder för 1320kr, vet att jag sa att jag inte skulle shoppa något i Januari. Men när man är nästan 6 timmar inne i stan kan man inte låta bli ^^ Dock endast 520kr kontant resten är köpt på presentkort.

Är rätt så orolig inför nationella i alla ämnen utom matte. Kommer vara skitstressad hela den här terminen.
 
Tycker "Battle scars" är den bästa lite lungnare låten just nu.
 
Vet att det låter konstigt men kommer sakna 9:an samtidigt som jag bara vill hoppa över den här terminen och börja på gymnasiet direkt!
 
När jag fyllt 16 ska jag skaffa mig ett deltidsjobb!
 
 

Skyndar mig

Kom nyligen hem från mitt utvecklingssamtal som blev lite försenat. Nu ska jag in till Stan med Stina för att kolla jeans och sen ska jag träffa Alva!

frostade blommor

 
 
 

Jag och Stina står för Cirkusen på gymmet

 
 
Haha, var tur att vi träffa Hedda så hon kunde fota oss. Roligare att göra konstiga saker än att träna på riktigt!
 
Hejsan! Sitter här med lockigt hår eftersom jag inte orkade borsta det. Jaja hoppas på att det ser någolunda okej ut imorgon...
Pluggandet idag gick väl sådär, valde att göra det minst jobbiga så har kvar resten. Men vid halv drog jag och Stina till gymmet där vi träffa Hedda. Körde lungt på löparbandet och roddmaskinen innan vi stretcha och gick på core pass. Var skitjobbigt! Men det behövdes! Körde arm och rumpstyrka efteråt.

Försprång

Hej! Har hemstudiedag idag så tänkte plugga ihjäl mig idag. Låter kul va? 2 steg och ett teknikuppdrag ska bli klart. Tänkte skaffa mig ett försprång i stegen så jag kan fokusera på kurs och nationella senare.
Sen vid halv 4 ska jag möta Stina för att träna :) Har bokat in core så blir första passet på länge!
 
 

7 Januari

hallåj! Första skoldagen avklarad! Eller skoldag var det kanske inte. Var bara där i en halvtimme. Sen gick jag och Julia hem till Stina för att äta onyttigheter. Var bara där en kortis eftersom Stina skulle iväg sen, så då gick jag hem och har suttit här hemma och ätit massa frukt och surdegsmackor samtidigt som jag drömt mig bort på Hemnet.se. Finns såååå fina villor!! Haha kollade bara kategorin med villor för över 10 miljoner :P.
Behövde lite inspiration till teknik uppdraget, ska rita hus.
 
Jaja nu ska jag snart iväg för att möta upp Stina igen. Tänkte åka till gymmet och köra lite. Tyvärr har min sladd till hörlurarna gått sönder, igen. Så vi får se om jag lyckas fixa någon musik...
 Kram kram♥
 
Exteriörbild
 
Exteriörbild
 
Exteriörbild

 

Liten tjej

 
 
 
Bild 1 - sommaren 1997              Bild 2 - Julafton 1998             Bild 3 - juldagen 1998
 
Hitta några extremt gamla bilder på mig själv hemma hos mormor och morfar.

Sista veckan på lovet


 
 
Klant som man är glömde jag minneskortet hemma och har därför inte fotat något i helgen förutom idag en snabbis. Passade på att låna morfars objektiv och syrrans minneskort innan vi åkte hem. Men en snabb summering av dagarna jag varit borta ska ni iaf få!
 
I torsdags var vi i backen hela dagen, fredag på gymmet sen bahuset och sen bio på kvällen. Såg Sune i Grekland, filmen var bättre än jag trott faktiskt, hade inte särkilt stora förväntningar. Lite kul att de var på samma hotel vi bodde på när vi var i Rhodos våren 2010 ^^. På lördagen åkte vi ännu mer snowboard och sen på kvällen blev det film och chokladpudding. Blev det istället för lördagsgodis.
 
 

Sparkle

Naglarna jag hade på nyår var ju katastrof... Prövade svart lack för första gången. Vart skeptisk till det eftersom nagelbanden blir mörka även fast man tagit bort färgen med nagelborttagnings medel. Hade även guld på kanten. Hade lite dåligt med tid så inget av lagrena hann torka, så var onödigt att jag ens försökte.
 
Men igår satt jag och fixade nytt. Så nu är de snygga igen ^^.
 

1 timme om dagen

Hej nu är jag tillbaka till verkligheten igen! Sista dagen på lovet, känns hur sorgligt som helst att sista terminen i grundskolan börjar imorgon. Vill ha mer looov! Och känner mig inte alls redo för massa hård plugg till slutbetygen och nationella proven. Men kommer överleva! Antar att det blir väldigt mycket plugg men ska lyssna på musik minst 1 timme om dagen! Känns som ett lagom krav på mig själv haha ^^.
 
Någon får gärna kommentera om jag har fel men tror vi börjar klockan 12 imorgon så det blir skön start på veckan. Inga planer förutom att komma igång med träningen och träffa Alva i veckan! Inte träffat henne på hela 2013, gaah! Sist vi sågs var innan jul, så jag saknar henne enormt!!
 
Idag har jag främst suttit i en bil men hann fota lite innan vi drog hem till Stockholm.
 
 
 
 
Var lite mer snö i Gästrikland än här...
 
 
 

Fyrverkerier 2#

 
 
 
 
 

Video från nyår

Lånar denna video av Hedda! Nu ska jag sova så jag kan hålla mina nyårslöften imorgon och gå och träna :).
 
 
http://henrikssonhedda.devote.se/

Uppdateringen kommer 3 dagar i efterhand...

Vad har jag gjort det här mellandagarna? Känns som om tiden bara försvann. Inte gjort något annat än att ta det lungt. Spelat tv-spel är väl det jag gjort mest...
 
Men i lördags hade vi iaf julgransplundring. Slängde ut granen och åt upp pepparkakshus :)
 
 
 

Nyårsafton

Hade sjukt kul på nyår! Åt god mat, dansade, spelade buzz, snackade och vid tolvslaget var vi ute och skålade. Sköt inga egna raketer men hade tomtebloss, haha ^^. Känner på mig att 2013 blir ett bra år!!
 
 
Åt chokladfondant till efterrätt, riktigt god!

 
 
 
 
 
 
 
 

Fyrverkerier

 
 
 

Nyårslöften

 
Självklart finns det undantag! Idag tillexempel har vi köpt massa chips, godis, läsk och ska äta pizza för att fira det nya året och bara mysa ^^. Är åtminstonde hemmagjord pizza, bryter trenden.

En bra start på 2013






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!