Nostalgi



Pappa och Anna köpte ett varsitt hubbabubba till oss när vi var i gräddö. Har inte tuggat det på 4 år minst. haha. tappar ju smaken på en halv minut :).

Lördag

Drog ju till soptippen för att slänga skräp. Gav upp kön på bilden i inlägget 2 snäpp ner och gick med sakerna upp till stationen. Sen blev storshopping och sen macklunch. Har läst typ 100 sider ur Elsas mode. Solat, käkat jordgubbar.



Dagens outfit, fast jeansen blev utbytta till ett par shorts när det blev för varmt i solen. Linnet köpte jag på REA under gårdagen. Var med Julia till stan innan jag drog iväg på resturangbesöket :). 


Koh Phagan

Jag och pappa var på resturang igår för att fira att det var sommar. Syrran är på kollo så blev bara vi.
Var på koh Phagan, men bokade inte bord så fick sitta i baren i 40 minuter för att vänta på bord, men det gjorde inget. Är så mysigt där inne och beställde in magojuice och chips.
Sen blev det bananshake och kyckling med cashewnötter.



Älskar att koh Phagan har inrett så det verkligen känns som man är i thailand, även fast det är lite överdrivet mycket lampor och ödlor på samma ställe. Första gången vi träffade Anna Isa och My var där så det är lite kul :)






Tråkig bild med blixt och man ser ingenting på bilden ovan där jag inte hade det. Shaken ville inte fastna på bild helt enkelt :).


Ljuset inne på koh phagan gör att ljusa kläder lyser och linnet jag köpte på Zara under dagen passade perfekt :) hehe.  Men blev inga bra bilder, är ju mobilkamera och extremt mörkt där inne med små färgglada lampor, inte något direkt solljus... Bättre bild på linnet kommer sen.



Sen gick vi runt på söder, köpte glass på waynes/glasshuset. Blåbär och jättegod citronsmak och promenerade  vidare upp till mosebacke.

kön till sopstationen...

Vi lär väl få sitta här ett tag :).

Godmorgon

Har blivit dubbelt med låtarna nu igen men orkar inte byta och Only one är faktiskt så bra att den får vara uppe 2 dagar i rad :).
Håller just nu på att packa saker från pappa som ska hem till mamma. Men ska snart slänga in en uppdatering om gårdagen. Puss



snodde syrrans nya keps :)

Bekännelser

Har inte sagt till någon att jag glömde min kudde på landet, även fast pappa sa till mig 4gr att ta med den.
Älskar chickflick filmer och chicklit böcker!
Vill verkligen åka på språkresa till england eller Frankrike sommaren 2013!!!
Skulle ha köpt en gaderob för ett halvår sen men det blev aldrig av så kläder som inte får plats ligger huller om buller...
Skulle verkligen vilja kunna franska bättre, coolt att kunna flera språk!
Känns jätte konstigt att inte ha tränat på 3 veckor! Men ska komma igång med jogging och styrka nu!
När jag var liten hatade jag att vara längre än alla, nu är jag ca171 och skulle gärna vilja vara 8-10 cm längre...

Dagens låt 30/6


Planer

Nu kommer jag att vara hemma i hela 11 dagar samtidigt som syrran är på danskolla och mamma och pappa jobbar. Min morbror och mina kusiner kommer till Stockholm på söndag och är här tills på torsdagen. Sen den 9/7  bär det av till Gotland med mamma och Olivia.
Sen vet jag inte vad som händer efteråt. Känns lite konstigt att ha hela sommaren planerad utan att veta vad man ska göra... Men något jag vet är att jag åker till Italien om 29 dagar!! Länktar asmkt!

http://www.gymnastik.se/ImageVault/Images/conversionFormatType_WebSafe/id_2911/ImageVaultHandler.aspx http://www.costavacanzehotels.com/immagini/valverde_spiaggia_nuova.jpg

till vänster är hallen vi ska träna i

Ta dagen som den kommer



Tror att det blir första gången jag sover helt ensam hemma utan My, Isa och Olivia, samtidigts som båda de vuxna är hemma. Konstigt...
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men tar väl dagen som den kommer :).

Dagens låt 29/6


Filmdag

Var med Emma och kollade på bio tidigare idag, blev att vi såg LOL. och sen hem och kolla på mer film. Är verkligen jätte trött efter all filmtittande men har extrem ont i magen så vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Kommer antagligen inte kunna somna. Varmt är det också. Men ska iaf försöka, blir nog bäst att bara sova bort värken.

http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/s720x720/556715_318594218214606_736531782_n.jpg

Jag? Grinchen?

Haha garvar så fort jag ser bilden, måste vara en utan de absolut sämsta bilder som tagits på mig! Vet inte hur jag lyckdes med den minen. Vi kanske är släkt? Vad tror ni?

Bubbles




lördag - onsdag



Fler bilder från semestern på landet. Var inte så fint väder, utan sprack oftast upp på kvällen då det ändå var kallare och myggigt ute. Men roade oss med att köpa glass trotts att det var så kallt. Köpte även ett monopol i måndags så har hunnit spela 3 gånger (jag vann två, haha very important information!).

Sunsets



Godmorgon! Sitter och mixtrar med lite bilder istället för att packa upp, som jag borde göra. Men det är så tråkigt så det tänker jag inte göra heller. Packa upp är hundra gånger tråkigare än att packa, och packa är inte heller särkilt kul.
Idag har jag och Emma tänkt gå på bio, men det blir vid 4 så fram tills dess har jag inga planer. Det jag vet är att jag nu ska springa ner till bageriet för att köpa nybakt bröd :). Mums.

dagens låt 28/6


Midsommarafton

Hade en supermysig dag på landet i fredag. Var på gräddö hela dagen och fick flera besökare under dagen :). Missade själva majstångsfirande därför så dansade vi själva runt stången :), gjorde även en egen på baksidan. Blev iaf mycket skratt den dagen och fick till en rätt så snygg krans också, även om den slokade nästan direkt...

Badade tillochmed vid tolvslaget!!



Med vinden i håret och ett leende på läpparna






Alltid lika kul att komma hem!

Alltid jag när kommer hem så blir det första man gör att sätta på datorn. För att kunna ladda in alla bilder och läsa alla inlägg jag missat på bloggarna jag följer. Idag kommer man hem med nästan 900 bilder och upptäcker att jag har 107 st olästa inlägg :).

Valde att åka hem idag istället eftersom pumpen på landet pajat så vi inte har något vatten. Tror också att vädergudarna har något emot oss eftersom det varit halvtaskigt hela tiden :(. Det är ingen som orkar laga mat så det blir pizza till middag, inte mig emot :). Sen ska jag duscha! Fan vad härligt :P.

dagens låt 27/6


dagens låt 26/6


norrtäljebåten

Hej sitter på en båt i norrtäljehamn och har precis ätit jättegod kycklingwok. Var så dåligt väder och regnar in lite i huset så är inte så kul att vara där.

dagens låt 25/6


Dagens låt 24/6


Dagens låt 23/6


Dagens låt 22/6





22:27

Blev lite senare än det tänkt men nu är alla väskor packade och vi är redo att åka till landet. Kommer antagligen somna i bilen, är verkligen skittrött...
Imorgon är det midsommar och då får vi gäster, så ska äta god mat, spela brännboll, dansa och jag ska försöka mig på att göra en krans. Det kommer att behövas mycket tråd! Säger det bara. Hoppas alla får en bra morgondag. Säger godnatt nu och tar min kudde under armen för att gå till bilen.


biggaråer

Godmorgon! Vakna precis, haha nerå. Vakna kvart i 9 och hade tänkt dra ut och jogga men upptäckte att det var förvarmt så la mig i solen istället. Råkade sommna så fick en del färg (är rosa, alltså). Men tog bussen från mamma till pappa vid 12. Köpte biggaråer och naturgodis, hämtade ut en bok jag beställt och nu ska jag snart sätta mig och kolla på film. Ska bara fixa lite kallsaft :).
Skönt att ha en dag hemma då man kan göra vad man känner för! Åker inte till landet föräns vid 8 (efter middagen så antagligen 9...). Blir pizza till middag woho! Är nog min favvoriträtt! Eller en utav dom, älskar tacos, kyckling, massaman curry (thai) och indiskt också. Bra att ha många favvoriter för då får man oftare äta det man älskar :).

Orkar inte ta fram kameran så bjussar på en webbcam bild ist


Dagens låt 21/6


Måndag



Kanske en grodprins?





Tydligen ingen prins och dessutom var det en padda, ingen groda...





gick runt i pyamaströja och mjukisbyxor hela dagen, men var så tråkigt väder så då får man det!







Sen sprack det upp och solen börja skina så sprang runt som en galning och fota droppar :)



Knäppisen badade, själv stack jag inte ens ner tån. Börjar bli en badkruka :S.



JUMP


Shopping Lördag

I Lördags var det skitväder så åkte in till kupolen för att shoppa. Jag och syrran fick 1000kr var att köpa för.



Fick tillslut med mig 5 stycken toppar och tröjor och blev 1100kr för alltsammans.

(Från vänster) topp veromoda 260kr   -   linne New Yorker 139kr   -   topp H&M 199kr   -    Jacka/kofta Veromoda REA 300kr    -   Tröja JC REA 199kr

  

Hade endast 1 bild med ett plagg på mig men lär ju dyka upp på resten någon gång under sommaren ;)



Sorry för mobilbilder men släpade inte med systemkameran på shoppingturen...


Stugsemester Fredag







Olivia hann bli väldigt duktig på att flyga...



...hon är riktigt duktig på att hoppa högt...



...men vi fick lite studs hjälp av en studsmatta! Blev skitglad när jag såg den, satt i bilen och skrek "Jag ser någonting blått!", Haha.
Bilden tog jag på mig själv i ett hopp eftersom syrran inte ville ta någon bild på mig när jag hoppa :(. Men var svårt att hålla kameran på raka armar samtidigt som jag hoppa högt och sen landa på rumpan... Sen ser man ju väldigt glad ut också :)



Vår ministuga syns lite i bakrunden, söt va?



Firade att vi fått en studsmatta och att det var sommarlov med alkoholfri jordgubbs bubbel, eller vad man nu kan kalla det.


Borttappade "dagens låt"

Det här med dagens låt har ju inte fungerat särkilt bra... Vet inte vad som blev fel men flera av låtarna jag la in har försvunnit. Mystiskt! Jaja har iaf letat upp de saknade låtarna på min youtube-lista, så ni får dem här! Har även uppdaterat de tidigare felaktiga inläggen ;).






Back for a short time...

Hejsen svejsan! Nu är jag hemma i Stockholm igen :). Jag och syrran tog tåg från stugan och kom hem för en timme sen. Stannar här i en natt och nu ska jag vidare till landet imorgon för att fira midsommar.

Har som vanligt tagit en hel del bilder under de senaste dagarna som strax kommer dyka upp här på bloggen. Börjar med dagens bilder:












Jaa jag har käkat våfflor och jordgubbar idag och Olivia fick en mini aborre på kroken som hon döpte till Abbe...

Vet inte riktigt vad jag gjort under dessa dagar men tiden har gått riktigt fort iallafall. Tog med mig 52 knottbett som ett litet semesterminne också, mysigt! Dom ska jag ligga och klia på hela natten.

Dagens låt 20/6

Spola till 0:55 då låten börjar :)



Dagens låt 19/6



Dagens låt 18/6


Dagens låt 17/6




Dagens låt 16/6


Mot stugan

Allt är packat så nu drar jag till stugan i borlänge, eller den ligger i skogen utanför Borlänge... Så blir inte direkt någon bra fotbollssändning i kväll, men ska heja lika mycket ändå! Kommer hem på onsdag, men uppdaterar säkert om vi åker in till centrum där det finns teckning :).




Sommar läsning

Nu har jag och syrran vart på biblioteket och laddat med böcker inför sommaren :). Läser en hel del när jag är ledig så blev ganska många. Sommar för mig är att få sitta i en solstol i solen och läsa en bra bok. Sen så får man gärna ha lite jordgubbar brevid sig också, det skadar ju inte!
Någon mer än jag som tänkt att ta det lugnt med en bok i sommar?








Dagens låt 15/6


wild and crazy





sommarlovs glad tjej!


Fynd!

Fyndade Jordgubbar för 20kr påvägen hem från vaccinationen. Mums!






120614






Synd att jag inte fick en bättre bild, ser helt galet glad ut haha



rasberry brownie

Dagen har jag tillbringat tillsammans med syrran. Åkte till stan och prova kläder i 2 timmar och sen drog v i vidare till grönan. Var där och hängde på grinden klockan 12. Haha vet att det är fånigt när man ändå har guldkort. Men känslan när de öppnar portarna och folk springer åt olika håll är helt fantstisk, haha vilket lyckorus man får! 
Var bara där i 2 timmar, men hann åka en hel del och köpte även supergod glass på Ben & Jerrys. Var tvungen att åka hem för att vaccinera mig.

bjuder på lite bilder från igår också :)








Dagens låt 14/6



Godnatt


Efterrätt





Har precis grillat så nu blir det efterrätt

Lemon Meringue





Bakat lite idag och resultatet blev Lemon meringue - och det blir Muffins med lemon curd och maräng på toppen på svenska :).
Blev även lite maräng smet kvar när vi gjort muffinsarna så My passade på att göra blå minimaränger också. Som tyvärr sjönk ihop och blev macarons :P.







haha kanske inte macarons :) blå maränger med chokladsås...

Skulle köpa socker men fick med oss 10 st glassbåtar istället...







Sista avslutningen i gubbängsskolan

Syrran hade skolavslutning nu på morgonen och det blev hennes sista i gubbängskolan då hon byter till kunskap till hösten. Hon fick sjunga 2 låtar på scenen inför alla, vilket jag själv aldrig skulle ha vågat (inte ens om jag kunnat sjunga). Stolt storasyster var där och fota :).









Sen blev det traditionelt ballonguppsläpp. Fick tyvärr inga bra bilder, alla blev typ suddiga... Tycker vår skola har tråkig avslutning! Funderar på om jag ska byta till gubbängskolan i nian. Så jag går sista veckan där och får vara med på deras bal och avslutning :P. Nää får hoppas på att vår skola skärper till sig till nästa år!





Sen blev det hallonmoussetårta i klassrummet och Olivia sprang runt och krama alla






Dagens låt 13/6


skolavslutningsdagar

Idag hade My och Isa skolavslutning men den ställdes in pga regn... Förstår inte varför? slutade typ regna en kvart senare så de kunde väl ha skjutit upp den eller något. Stackars alla nior, de fick ju inte ha sin sista avslutning. Jaja ska på Olivias avslutning imorgon hoppas verkligen inte att de ställer in den! Hoppas också på att det inte regnar!
Min syrra ska ju sjunga! så tar med mig kameran. Näpp men nu ska jag stänga av datorn puss o godnatt



Miss U mina små göteborgare!♥

Dagens låt12/6

Var tänkt att lägga in alla låtar jag lyssnar på just nu i ett ända inlägg men blev lite väl många så får börja köra på dagens låt igen. Så får ni bättre uppdatering också ;).

börjar med dessa 2: Grymma :)


Mobilproblem

Min mobil slutade fungera i lördags då jag satt på tunnelbanan. Var typ något fel på programvaran så mobien ville inte starta. Under de senaste dagarna har jag fått dras med pappas gamla nokia som laddade ut på 1 timme och sen min gamla sonyeriksson... Men nu har jag återställt mobilen genom att ta bort alla kontakter, appar m.m så den fungerar nu. Woho!
Näpp nu ska jag snart slänga ut ett inlägg med massa musik ;) har uppdaterat min youtubelista...

http://images.pricerunner.com/product/image/249935008/Sony-Ericsson-W350i.jpg http://st2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-n97-mini-1.jpghttp://www.mobilephonesdirect.co.uk/Gallery/product/HTC_Desire_S_front_reflePopup.jpg

Fina bilder va? :)

120612

Hejsan svejsan! Var med Alva i stan idag för att leta prao till henne efter lovet. Hittade två ställen där hon lämna namn och telefon nummer och sen gick vi runt och kollade på kläder istället :). Hade sett ett par virkade sandaler på din sko men kosta 250 så vet inte om jag ska köpa dem. Var lite väl mycket, de lär väl inte ha så bra kvalitet heller...
Sen köpte vi muffins på muffinsfabriken som vi tog med hem till henne och käka. Stanna bara där i en timme eftersom hon skulle på student firande.
Mer än så har jag inte gjort, bara ritat lite. Resultatet ser ni nedan :). Skulle själv vilja ha klänningen, helst i rött eller ljusblått. Någon som sett någon liknande?


Sjusovare

Heej vaknade 10 över elva och somna 20 i 12 så har sovit 11 & ½ timme. Känns väldigt skönt och vaknade dessutom av att telefonen ringde så jag skulle ha kunnat sova lite till :). Jaja har inga planer fören halv 2 då jag ska möta upp Alva och leta reda på ett praojobb till henne och sen blir det nog fika på stan. Näpp men nu ska jag käka typ brunch, ska se vad som finns i kylskåpet puss o kram♥



Inte direkt världens bästa bild men började måla naglarna igår, vi får se om resten också blir målade :)

Första dagen

Idag var den första riktiga dagen på sommarlovet! Var iväg till grönan tillsammans med Alva och Emma. Kom hem alldeles nyss och ska nu vidare på middag hos pappas jobbakompis.

Kvällens outfit :)


Melon



Köpte hem en melon som vi gjorde shake på. Mixade tillsammans med is och en liten skvätt äppeljuice :).
Annars har jag typ bara haft tråkigt hela dagen. Har fortfarande ont i halsen och är lite snorig så ville inte gå på träningen. Men jag, My och Anna åkte till Sickla och köpte en Cykel till Anna och två hängstolar till landet. Kollade även på ett par skor jag ska köpa imorgon. Fick lite inspiration till mina naglar från bilderna jag la upp förut, så har målat dem men blev inte så bra... Men det är bara att träna för att bli bättre! :)

Grym låt



Hörde först den morderna versionen av låten, den med mohombi... och fastnade helt sen så sjöng jag och Alva singstar igår och då fanns orginalet med på the 90tys. Vet inte hur många gånger jag spelat låten idag :). Haha minst 12

Summer-nails inspiration


Picknik bilder





Fyra bilder från gårdagen :)

Brownies picknik :)

Igår var jag med Alva och vi hade det jätte mysigt! Bakade Brownies och sen gick vi ut till en äng och hade picknik :). Bästa starten på sommarlovet! När vi kom tillbaka sjöng vi singstar, vilket var grymt längesen och det är därför jag har tappat rösten idag... Käkade thaimat och bara pratade. Ska ses på måndag också då vi (jag, Alva och Emma) åker till Grönan :D.



haha 3 och ett halft år sen! :)

Skohistoria

Det var en gång en tjej som köpte pumps med 9 cm klackar. Hon använde dem på skolavslutningen och när hon väl kom hem var skorna bara 8,7 cm... Klacken blev utnött på bara 3 timmar varav hon mest suttit.
En lördag åkte hon  med en kompis till skoaffären för att klaga.  Tyvärr kan de inte göra något åt saken förutom att byta ut det nedersta på klacken. Efter 15 min kommer hon tillbaka och har haft sönder ena klacken och erbjuder en ny sko istället. Tjejen lyckas tillsist få ett till godokvitto så hon kan köpa nya skor. Och sen levde hon lycklig i alla sina dagar.

Och deeet var min lilla skohistoria, och det har faktiskt hänt i verkligheten! Istället ska tjejen köpa ballerina som hon kan gå i, helst svarta eller ett par virkade, eller både och :).



Skolavslutningsdagen


Började dagen med att Julia och Frida kom hem till mig och vi fixade oss iordning. Sen kom även Stina och Felicia strax innan vi skulle gå. Jag och Julia valde att ta tunnelbanan pga våra skor medans de andra gick.





samlades utanför skolan i väntan på att få gå in. Var lite tråkigt att flera av killarna inte anstränkt sig ett dugg... Bara de bättrar sig till nian!



Avslutningen var i matsalen och kören (och Julia) sjöng sommarvisor haha var lite roligt att Julia var den ända som hördes när vi skulle sjunga allsång :)





Sen så samlades vi utomhus och fick våra betyg :)




Haha älskar bilden, Felicias och Carros miner när de fick se sina betyg :)





Sen åkte vi in till gamla stan och satt oss på kajen i solen







Tillslut blev vi hungriga och bestämde att vi skulle gå till donken och käka och precis när vi ställer oss upp hör vi tre skott och tänker att det typ är smällare. Sen börjar poliser skrika och flera syrener hörs. Tydligen hamnade vi mitt under skottlossningen på skeppsbron, där en man blev skjuten av polis i benet för att ha hotat folk med kniv... Sånt händer ju inte varje dag i stockholm :). Lite sjukt att folk bara stod där och kollade när de alldeled nyss sprang runt och sköt.
Läste på expressen.se där de hade överdrivit ganska enormt. Visst duckade folk men jag såg iaf ingen som grät...
Gick tillsist till Donken ändå efter att ha kollat på mannen som blivit skjuten.



Åkte sen hem till Frida där hennes mamma bjöd oss på Sverige kaka som var grymt god :).





Frida hade sjukt fint hår! Hon har det väldigt sällan utsläppt så känner att jag  måste påpeka det så hon förstår att hon ska ha det oftare!!

Grillade på kvällen och Stina kom över och åt hos oss, vi kollade på film, åt kladdkaka och hon gick sen vid halv 12.

Haha svårt att få in en dag i ett inlägg, blev alltså väldigt långt ;) men nu har ni hela sommarlovet på er att läsa det :)

Äntligen sommarlov




Kommer att sakna er tjejer! Hoppas vi ses under lovet!

Går inte riktigt att förstå att jag är klar med åttan och inte ska behöva plugga på 10 veckor! Sommarlovet är lite fullspäckat men vet ändå inte vad jag ska göra. Tycker att det var helt okej att vi hade avslutningen i skolan, förra året var det en präst som snackar om sina armband så det var tur att vi slapp henne...
Fick också ett pris för att jag och en annan var bäst i åttan i kängrutävlingen. När han ropa upp mitt namn så tänkte jag åneej, eftersom jag var tvungen att ta mig fram i mina klackar... Men det gick bra, måste bara be om ursäkt till alla som har fått dras med mig igår och mitt klagande över skorna. Haha lovar att jag inte ska ha lika höga klackar nästa år!
Ska ladda över lite bilder nu så de kommer snart ;)

Hemsk natt

Att jag aldrig kan bli frisk någon gång! Vaknade kl 5 gick och drack så mycket vatten att jag nästan spydde. Åt yoghurt (typ det ända som hjälper lite), tog en halstablet och näspray. Sen var jag redo för att sova 1 timme till...

Lät som en gamal kedjerökare sen när jag vakna på riktigt, mysigt. Inget ska få förstöra denna dag! Idag är jag frisk ändå det har jag bestämt mig för.
Julia och Frida är här och vi ska fixa oss innan vi sticker till skolan.



Stina och Julia påväg till kyrkan Förra året

Inför morgondagen

Nu har jag prövat alla skolavslutningskläder och kan gå någolunda bra i mina nya skor. De är verkligen värda pengarna, superfina. Haha mammas kommentar när jag kom hem i dem var att jag måste spara dem så jag kan gifta mig i dem :) . Njaa då vill jag  nog ha ett par lite dyrare skor.
Ska hoppa in i duschen tvätta håret, ha i inpackning, raka benen och klippa tånaglar. Det äckligaste som finns är långa tånaglar! Måste ta av gamalt nagelack på naglarna och fixa nytt. Jaa är lite pyssel men tycker det blir roligare då när man ser hela resultatet. Bilder kommer självklart upp! :). Puss


Kaos

Sovit dåligt inatt igen :(. Jävla piss hals är alltid så att jag inte kan svälja och måste sätta mig upp. Då blir det omöjligt att somna om sen hur trött jag än är.
Upptäckte dessutom att mitt smink var hos pappa så fick åka hit innan skolan. Inte konstigt att folk stirrade på mig. Deras syn v ar ju inte direkt vacker. Supertrött tjej som inte sovit, maskara under ögoen, förstortröja som åkte ner hela tiden, lockig lugg som stod ut sen flätan jag hade igår. Näpp nu måste jag dra, börjar om 20 min så nu ska jag slänga på mig jeansjackan, have a nice day ;).

Ny design

Kändes som jag behövde en ny design, den förra gjordes i januari, för 5 och en halv månad sen... Vet  inte hur länge denna kommer sitta uppe. Gillar blomman men ska kanske försöka att fixa något proffsigare på photoshop hemma hos pappa sen :). Orkade bara göra denna på picasa. Nepp men nu ska jag sova. Börjar 10 imorgon och blir den sista "skoldagen" innan avslutningen. Kommer ändå bara städa antar att vi slutar vid lunch om de inte kommer på att de ska visa någon tråkig disney film.
Kommentera gärna vad ni tycker om designen och syns den inte så tryck f5.


6/6

Mötte upp Julia i t-centralen och sen gick vi och kollade på kläder i gallerian. Hittade en jättefin vit tröja (på bilden nedan) och en bodybutter som luktade gott. Kommer antagligen köpa dem när vi är i kupolen om en och en halv vecka. såg en del fina blusar också det vill Jag också ha. Sen så köpte vi en belgiskvåffla med choklad och banan, var verkligen supergod! Hade sen planer på att åka turistbuss men kosta 200, lite väl mycket. Köpte istället lite fudge och hoppade spontant på en spårvagn. Klev av i nybroplan där vi såg att de delade ut gratis drickyoghurt. Var som tur var riktigt goda smaker och ingen konstig mix. Drog vidare till grönan och kollade på genrepet till lilla melodifestivalen. Älskar spontana dagar!

Nationaldag

Godmorning sunshines! Nationaldag idag och jag och Julia har planerat att åka in till stan. Är ju resturangernas dag idag eller vad man ska kalla det så blir antagligen lunch i kungsträdgården. Nu ska jag hoppa in i duschen.


Rosa och blåa pannkakor

Gick faktiskt ganska bra på idrottsdagen, framförallt på 400m där jag sprang på 1.24. Tror jag blev typ tredje bästa av tjejerna, hoppas iaf på det :) vet att felicia slog mig med 2 sek... Nää benen var helt spaggettiga de sista 50 metrarna och kommer antagligen få träningsvärk i rumpan :).
När vi precis var klara började det hagla och spöregna så jag Frida och Julia satt kvar och väntade ut regnet innan vi åkte hem till Julia. Själv hade jag ätit tacos innan men de andra var superhungriga så vi gjorde pannkakor och några blev med karamellfärg. Har inte prövat det förut så var lite kul :). Var helt slut så satte på "I love you man" och pannkakorna gick såklart ner ändå även fast jag inte var så hungrig.







Haha snygg bild påvår idrottslärare, han ser sådär lagom glad ut, inte alls aggresiv...














Friidrottsdag

Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg mot pappa där jag lämnade mina skor och mina springbyxor igår och sen så drar jag vidare till IP där vi ska ha idrottsdag :). Ska kämpa på höjd, resten suger jag på :P . Kommer antagligen inte vara så många här idag eftersom betygen redan är satta... Själv tycker jag att det ska bli kul, älskar tävlingar och solen skiner ju!


Bal

Efter att ha lämnat Julia Frida och Carro på tunnelbanan så börjar jag gå mot bussen. Sen börjar mobilen att ringba och jag ska tydligen vara med på niornas bal och servera. Fick lite smått panik men sprang upp till pappa och bytte till en vit t-shirt sen trampade jag iväg till skolan.
Var faktiskt riktigt kul att servera. Fick se alla niorna i deras balkläder, lyssna på roliga moteveringar om hur eleverna utmärkt sig under året m.m
Tyvärr så fick vi inte äta förän vi dukat av niornas mat och serverat deras efterätt men klarade mig iaf. Blev lite missöden under kvällen också. En servett började brinna men rektorn kastade ut tallriken genom fönstret :) och en av lärarna spillde bär på en tjej med vit klänning, stackarn. Tror nog att det gick bort ändå.
Var helt slut när jag kom hem, ont i benen och lite i ryggen, men det får man ta tycker jag. Nästa år är det våran tur, LÄNGTAR!








årets chicaste 2012

Läste nya numret av chic och såg att det skulle hållas en chicgala i höst, årets chicaste 2012. Blev fett exited! Vore sjukt kul att gå på en gala.

LILLA GALAPAKETET

  • Biljett till Årets Chicaste-galan, där du ser den sprakande prisutdelningen, minglar med Sveriges kändiselit och äter och dricker gratis.
  • VIP-mingel med champagne före galan då du även får träffa CHICs redaktion.
  • En härlig shoppingguide gjord av CHICs modeteam.
  • En välfylld goodiebag med lyxiga produkter.
  • Pris: 595 kr/person. (Paketets värde: ca 3 100 kr)
Är sista anmälningsdagen den 22 juni, men om jag får gå ska jag anmäla mig så fort som möjligt. Jag och Frida vill gå och om någon annan vill så får den gärna hänga på! :) .
Tycker fast det är ett väldigt bra pris för mat och en rolig kväll, är dessutom sugen på att veta vad som finns i goodiebagen :). Har iaf mejlat och frågat om datum och ålder.



chokladfika och chic :)

Blev en riktigt konstig dag. När vi kom till eriksdal sa först lärarna att vi istället för att bada skulle gå på promenad och sen skulle de bjuda på glass. Men skulle vänta i 5 minuter och då började regna. Så slutade direkt istället och Jag Julia och Frida drog till Waynes för att fika :). Köpte med oss två tidningar också så tillbringade förmiddagen där.
Just nu Sitter vi hemma hos Julia och Carro, Frida och Julia ska vara servitörer på balen som niorna har ikväll så de håller på att fixa sig lite :). Själv ska jag tillbringa kvällen hemma, är egentligen träning idag från halv 7 till halv 10 men har fortfarande lite ont i halsen och vill riktigt vila upp mig inför imorgon då vi har friidrottsdag :).

Glassigt


Ska införskaffa glassformar från Ikea så jag kan göra egna glassar i sommar! gud vad smarrigt har samlat på mig en del recept på min "gilla-lista" på bloglovin där jag gillar inlägg med recept som jag vill prova. Sjukt smart faktiskt. Samlingen innehåller främst recept på olika varianter på brownies, cupcakes, macarons och pavlovor... Har min egna digitala kokbok :) ganska så smart faktiskt, fast borde skriva ut dem och sätta i en pärm istället utifall jag förlorar kontot...
CHOSIGT Glassform IKEA Fyll med juice eller saft och tillverka egen glass. Spola undersidan med ljummet vatten så släpper formen lättare.

Konstig sjukdom...

Igår när jag vakna kände jag mig jätte sjuk, men sen bestämde jag mig för att hänga med till Olivias dansuppvisning och då mådde jag mycket bättre. Vaknade med lite halsont imorse och nu är det påväg bort. Vet inte vad det är för konstig förkylning jag har men har iaf bestämt mig för att gå till skolan ändå. Eller ja eriksdalsbadet, hur det nu blir med det.
Är ju så kallt så vill inte sitta på utebadet och kolla på dårarna som badar, om det ens är några, och inne så blir det för varmt och då kanske man borde bada fast har ju ont i halsen så får se. Det bästa är ju om de bara säger hejdå när alla är samlade eller något :P. Nää nu ska jag iaf sticka puss o kram ♥


OMG och Fågel

Har gett låtarna egna namn, fast egentligen heter de ju Scary monsters and nice sprites och Bangarang. Men tycker verkligen att de sjunger fågel i bangarang haha så den förblir fågel-låten. Båda är iaf två grymt coola och bra låtar :).



Prövat på ett nytt objektiv



Fick faktiskt två objektiv samtidigt som jag fick kameran. Ett 18-55mm och ett 55-250mm. Men har bara använt det lilla än så länge (18-55mm) och hade nästan glömt bort att jag hade det andra. Men nu så påminde morfar mig när jag klagade på att det inte gick att fota så nära som jag ville med det lilla objektivet att jag faktiskt hade ett bättre.
Anledningen till att jag inte använt det tidigare är att man måste vara minst 1 meter ifrån det man fotar och det är zoom på direkt, det stora börjar där den lillas max zoom slutar.
Haha ett litet kamera inlägg blev det... Men vad tycker ni om bilderna?? ♥

Flower-Power



Hittade en superfin blomma på gatan som vi fotade, nu ska jag bara kila upp och byta objektiv så jag kan ta fler bilder. Det andra är bättre om man ska ta närbilder :).

(skulle ha puplicerats för över en timme sedan, glömde trycka på knappen bara :) )

cupcake





Målade små cupcakes på Olivias tummar. Blev riktigt nöjd med de små konstverken! Känner att jag måste bli bättre på att fixa naglar i sommar. Olivia har dessutom lovat att jag får 1kr per nagel jag målar alltså 10kr per gång. Ska fan bli rik i sommar :P haha. Nää är bara en kul hobby och så får jag lov och fota henne efteråt också, vilket också är kul :).

red and grey vs. white and blue


I like water drops when they are inside, not they on the outside


Flower dress



Sjukt fin klänning från Vila, 299kr


Sjuk

Mår verkligen piss, vaknade 5:50 och hade världens huvudvärk, var snnorig och hade ont i halsen. Känns bara som jag vill lägga mig ner och gråta. Gick ner för att ta en ipren eller alvedon men så var dem slut så nu får jag sitta här med mitt jäkla huvud. Kan inte heller somna om eftersom jag inte kan andas när jag ligger ner. Härlig känsla! Kommer antagligen  vara sjuk imorgon men det är ju bara bra eftersom vi ska till eriksdal och det ska regna. Men vill samtidigt att det ska gå över...


Strawberries







Blev glass och jordgubbar till efterrätt, jordgubbarna var riktigt söta och goda och ligger nu alla i min mage :) . Är det inte sommar feelings ute så får man frossa i jordgubbar istället för att få det.

Regn och rusk



Har ju regnat hela dagen! Supertråkigt ju! Så fick baka en rabarberpaj, sen fika rabarberpaj. Mamma och morfar har varit duktiga och byggt ett staket ute i regnet. Tog en sväng till affären för att köpa glass, jordgubbar, chips och godis men annars har jag bara varit inne hela dagen. Haft halsont, huvudvärk och varit trött hela dagen så de har ju vart skönt ändå.







Mormor och morfar

Mormor och Morfar är här på besök och är andledningen till den dåliga uppdateringen. De kom igår kväll och vi tittade på Let's dance och åt tacos tillsammans. Var ett tag sen vi sågs så har saknat dem! De har varit i Kreta i 2 veckor också så de var superbruna, lite smått avundsjuk...
Idag så har mamma och morfar hållit på att bygga ett staket till vår veranda medans jag och Olivia blivit fotade av mormor :). Haha hon behövde en liten kurs i systemkameror först... Nu är vi klara med fotona och ska baka en rabarberpaj. Man får göra det man kan innomhus när det är så tråkigt väder!



en av bilderna, har på oss linnen som vi fick från kreta också :)


Chokladbollar

Vaknade tyvärr väldigt tidigt av att först Isa stod och skrek och sen My... Hade ju tänkt att sova ut idag, men det får vi vänta med tills sommarlovet har börjat! :)
När alla hade gått så har jag iaf haft tråkigt så nu har jag bakat chokladbollar som verkligen blev supergoda! Brukar alltid köra på receptet som står på havregrynspaketet men de blir alltid så torra och svåra att rulla så prövade på detta recept idag.

Super smarriga chokladbollar:
150g rumsvarmt smör
2,5dl socker
5 msk kakao
1,5 msk vaniljsocker
3dl havregryn
1dl kokosflingor
3 msk vatten

Pärlsocker att rulla i

Blanda smör och socker, tillsätt sedan kakao och vaniljsocker. Blanda till en jämn smet, gärna med elvisp. Tillsätt sedan havregryn, kokosflingor och vatten. Rör om ordenligt igen. Forma till en valfri form, bollar är att föredra. Rulla sedan i pärlsockeret.

Kommer garanterat aldrig mer göra det som står på havregrynsförpackningen för det här är riktiga chokladbollar! :D


Timbuktu











Lite bilder från konserten igår. Jag och Stina åkte in först och skaffade oss varsit åkband med Mys guldkort. Kul att vi blev insläppta! Åkte karuseller, blev lite yra, köpte nachotallrik och sen kom Julia, Frida och Carro.
Stog och väntade framför scenen i nästan en och en halv timme innan, var folk som var där 4 ½ timme innan... Men kom ändå riktigt långt fram. Även om Timbuktu kanske inte riktigt är min musikstil så var han faktiskt riktigt bra, han kunde verkligen sjunga live! Var helt slutkörd i benen igår efter att ha stått upp i en evighet i regnet. Så var riktigt skönt att få lägga sig i sängen och sova!

Första Juni!

Första Juni idag, vilket betyder att det äntligen är sommar! Det ser ju ut som det är september ute... Men ändå det är sommar.
Idag har vi hemstudiedag eftersom lärarna ska lägga in betygen och Julia och Frida ska komma hit. Tror vi typ ska kolla på film pga vädret. Min katt steriliserades igår så nu är hon helt galen och springer runt och leker med en strut på huvudet... Är ju inte direkt normalt att hon springer runt som en dåre och jagar pingisbollar efter att ha varit nersövd och blivit opererad. Måste alltså hålla lite koll på henne idag.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!