London dag 2



Har promenerat minst lika mycket idag som igår, 15,5 km visar stegmätaren, och är nästan ännu tröttare. Haft en hel shoppingdag och köpt massa fint från primark, superdry, victoria's secret och berska. Har även hunnit äta frukost på ett supermysigt café och tappat bort mamma på det gigantiska 5 våning stora topshop. Jag och Olivia blev även tillfrågad om vi var syskon och intresserade av mode- vilket vi självklart va, men de leta tyvärr efter nån som var 18 år och bosatt i London.

Men nu ska jag sova, imorgon ska vi på sightseeing. Godnatt ♡

Trött i benen



Har gått, gått och gått idag så mina ben och fötter är helt slut nu. Kom fram till London igår kväll och då sov vi på ett hotell ca 1 km från flygplatsen. Åt frukost där imorse innan vi tog tåget till centrala London. Sen började den långa promenaden till vårt hotell.

När vi väl kom fram lämnade vi bara våra saker och sen gick vi till Madame Tusseud's. Hade en tid att passa då vi förbokat biljetter och slapp dessutom stå i den långa kön.
Var riktigt roligt museum med alla dockorna och även en "karusell" där man åkte i en bil och fick se flera dockor och 4D bio. Har tagit massor med bilder med kameran som kommer sen.

Blev Thaimat till middag och sen köpte vi glass innan vi gick tillbaka hem för att vila våra ben. och ännu mer promenad blir det imorgon då vi ska shoppa större delen av dagen. Är så taggad!

Mot London


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klockan 21:20 lyfter planet som ska ta oss till London. Är så sjukt taggad!! Blir mobiluppdatering här på bloggen och på instagram fram till på söndag då jag är hemma igen. Puss o kram

Bara 5 timmar kvar

 
 
Sitter just nu hemma hos Anna och lyssnar på musik. Var tvungen att träffa bästa vän innan jag åker ikväll. Tur att jag har wifi på hotellet så vi kan skypea när jag är borta.
Har även vart och träffat Julia och Bella i farsta när jag växlade pengar. Nu ska vi käka glass och sen ska jag hem och packa ihop det allra allra sista. Puss

Studiedag

 
Sitter just nu i telefon med Anna och väntar på att mina nymålade naglar ska torka. Har studiedag idag, men gick upp tidigt för att städa och packa. Ska snart åka hem till mamma för att packa lite där också. Måste till farsta och växla lite pengar innan jag åker också. Skriver mer sen. Puss

Vårruset 2014

 
Invigde mitt nya nike linne
 
 
(Ser kort ut brevid Olivia men måste säga att jag fortfarande är 2 cm längre än henne!)
 
 
Picknick efter loppet, jag och Olivia innan start
 
 
 
 
Var riktigt trött när jag kom hem från skolan idag så la mig och vila och råkade somna i en halvtimme. Blev  tyvärr inte piggare av det, kände mig ännu segare efteråt. Hade gärna somnat om, men satte på mig träningskläderna och gjorde mig redo att springa vårruset. Väl där kände jag att jag ändå hade rätt mycket energi och gick över förväntan att springa loppet. Trots att jag varit förkyld mycket på senaste tiden och inte tränat på 2,5 vecka så klarade jag mitt mål att springa under 30 minuter. Var 10 sekunder snabbare förra året, men då hade jag tränat flera veckor innan, så är mer än nöjd.
 
Efter loppet hade jag pappa och Olivia picknick bestående av grillad kyckling, pasta, majs, körsbärstomater, baguett och potatissallad. Var riktigt gott med mat efter att ha sprungit måste jag säga!

Sko spaning på stan

 
Åkte in till stan med den här stört snygga tjejen ↑ efter skolan. Kollade i massa skobutiker och hittade tillsist ett par ballerina skor i rätt storlek som inte skavde i hälen och som var enkla men snygga. Svarta med en rosett med gulddetaljer bara, inget speciellt. Lär väl dyka upp någon bild på dem inom de närmsta veckorna.
 
Nu ska jag sätta mig och plugga. Har en historia uppgift tills imorgon som jag helt hade glömt bort. Puss

Morsdag utan mamma

 
 
 
 
 
Firat morsdag genom att grilla och äta kladdkaka nu på kvällen. Tyvärr har jag inte träffat min egen mamma idag, både hon och vi har haft massor att göra idag. Har pratat med henne på telefon, inte riktigt samma som att visa extra uppskattning och kärlek som denna dag är till för, men hon vet att jag älskar henna alla dagar på året. Får kompensera att vi missar denna dag när vi är i London!

New in

 
Träningslinne 200kr & sportbh 150kr från Nike (outlet) // Långärmad, blus och topp från Ralph Lauren Denim & Supply 50kr styck (outlet)
 
 
 
Hade ju tänkt att ha shoppingförbud nu innan London men gick ju sådär. Hahah. Men är mer än nöjd med alla mina köp och ångrar inget! Fick passa på att shoppa när det var outlet och var i behov av ett par nya löparskor då mina gamla är nergådda.
 
När vi reser till London kommer vi endast att ha handbagage och alltså inte checka in någon väska. Kommer tyvärr därför inte få plats med hur mycket shopping som helst. Så på så sätt är det ju bra att jag shoppa nu, skulle jag köpt löparskor där skulle jag inte fått plats med mycket annat i väskan. Det gäller att shoppa och packa smart så man får med sig allt man vill ha. Bara 3 dagar kvar nu, Längtar!

pesto pasta i solen

 
 
Åt lunch ute i solen idag. Blev pasta med bacon, pesto, sallad och soltorkade tomater. My gosade med grannens supersöta kattunge och jag invigde mina nyinköpta solbrillor. Behövdes verkligen ett par nya, alla andra är helt repiga. Blev bara ett par billiga då jag är en mästare på att ha sönder och slarva bort mina solglasögon...

5 bilder från igår

 
Jag och Anna åt frukost igår på McDonald's, finns ett spel man kan spela i deras app där så man får gratis smoothie så passade på att utnyttja det :).
 
 
Var riktigt trött, hahah inte ofta man går upp 7:50 för att åka och shoppa en lördag!
 
 
Sen mötte jag upp Linnea runt halv 12. Båda var sjukt varma så köpte glass och vatten på BK direkt och satte oss i skuggan av ett röttparasoll. Därav rosa bilder. Sen kom Olivia in till stan och snodde kameran, så tog inga fler bilder igår. Hon sov borta så kunde inte heller ladda upp bilderna förens idag. Kram

Solig söndag

 
Hej på er. Åkte till Sickla med pappa och hittade ett par Asics skor som kändes helt perfekta. Haha typ exakt som de jag redan har fast med stöd för hålfoten och inte lika nedgådda. Men var ett riktigt kap, mer än halva priset kostade dom om man jämför med ett par jag pröva igår. Bild kommer sen.
 
Sen har jag solat resten av dagen. Så skönt att bara få ligga i solen, läsa och lyssna på musik. Har precis fikat tårtan som blev över från i fredags och duschat. Nu ska jag övningsköra till mamma och hämta lite saker där. Kram

Grillad lax


Bara jag, Isa, pappa och Anna hemma igår. Åt grillad lax, dillsås, sallad och färskpotatis till middag som var supergott. Riktig sommarmat. Sen gick vi och köpte godis och kollade på Champions Legue finalen. Inte något stort fan av fotboll så pratade i telefon med Anna i en halvtimme och sen gick jag ner och kollade på Vampire diaries när det blev förlängning.
 
Men nu ska jag dra till Sickla och kolla på träningsskor. Har 20% rabatt på stadium så ska passa på (om jag hittar några skor vill säga). Hör sen puss

Crazy outlets

 
Gick upp redan klockan 8 idag för att åka in till stan med Anna. Hon hade hört om en Nike outlet så ville åka dit och kolla. Åt frukost i stan och sen begav vi oss mot Fridhemsplan och outleten. Hon hade dansgenrep vid 11 så behövde gå upp tidigt för att hinna shoppa innan dess. Fanns massa fint men var tyvärr väldigt utplockat sortiment på skor i storlek 38, 39. Lite synd då alla skor kostade 600... Men fick iallafall med mig en tränings bh för 150kr och ett träningslinne för 200kr.
 
Sen när vi skulle gå så såg vi en annan outlet brevid med massa märkeskläder från b.la Ralph Lauren och var såklart tvugna att kolla in. Alltså helt sjukt hur mycket fina toppar det fanns! Köpte 3 stycken och kosta 50kr styck ^^. Hur bra?
 
Sen åkte Anna till sin dans och jag mötte upp Linnea i Tc. Jag och Linnea köpte glass, kollade i massa butiker och snackade. Var sjukt varmt idag så försökte hålla oss i skuggan och inne i butiker med aircondition! Är helt slut nu efter att ha vaknat tidigt, varit i värmen och gått hela 10km (!) enligt stegmätaren i min mobil. Nu ska jag ta en kall dusch och sen blir det middag. Puss

Firar 45-åringen

 
 
 
Precis ätit en av de godaste tårtorna ever! Riktigt sommrig med vaniljkräm, hallon-, lime- och blåbärsmousse. Inte alls lika mäktig som chokladtårtor oftast är. Pappa som vi firade, fick 2 långärmade av oss barn i 45-års present. Pappa och Anna var i Lisabon så även jag, My, Olivia och Isa fick en present. Ett sommrigt linne från Pull and Bear. Nu blir det film. Puss

Tagit årets första dopp

 
 
 
 
 
Hallåj! Har haft en riktigt bra fredag! Kollade på film på engelskan och fick presentera vårt projekt på tekniken och sen sluta vid 12. Var ett gäng från teknikklasserna som drog till Hellasgården där vi badade, solade och hade vattenkrig. Hade egentligen inte tänkt bada eftersom jag tyckte det var för kallt i vattnet, men blev i knuffad ett x-antal gånger.
 
Var i solen i 4 timmar utan solkräm så ni kan ju gissa hur röd jag är nu... Upptäckte inte hur mycket solen hade tagit förän vi drog därifrån. Satte oss på donken i Sickla och köpte glass och pommes. Sen åkte jag hem och grillade med familjen. Riktigt gott blev det.
 
Inte tagit en enda mobilbild på hela dagen så blir endast middagsbilder. Pappa fyllde år i helgen så nu ska vi fira honom och äta tårta. Puss

Thank God It's Friday

 
Hahah riktigt härlig bild på mig och Linnea från förra veckan. Passar rätt bra med den känslan jag har idag, fyfan vad underbart med fredag!! Har 2 lektioner och slutar runt halv 1, sen är det helg och jag har klarat ännu en vecka med redovisning, nationella och seminarium! Hoppas ni får en bra dag. Puss

Matte nationella

 
Mobilbilder från dagen, hade på mig Olivias spetsshorts från H&M, linne från Topshop och en tunn tröja.
 
Haft matte nationella hela dagen och har inte varit särskilt kul. Fick först göra 2 delar (B&C) utan miniräknare under 2 timmar och då kändes det rätt bra efteråt. Fick lagom med tid och hann kolla igenom alla uträkningar innan jag lämnade in. Vi gjorde del D efter lunchen och den gick inte alls bra. Var verkligen riktigt riktigt svårt och var tal som vi inte alls jobbat med i boken. Skulle dessutom behövt en timme till för att ens ha en chans att kamma hem nåt c eller a poäng. 
 
Unnade mig själv en glass efteråt och det var jag mer än värd, passade även rätt bra i hettan. Höll på dö av värme på vägen hem, riktigt glad att jag valde att ta shorts idag! (Även om mina ben är så bleka att de lyser)
Har kollat på OUAT och pluggat teknik samtidigt som jag ätit bigaråer. Bland det godaste som finns. Men nu ska jag återgå till teknikpluggandet. Kram

22 Maj

 
Bilder från våra 3 bästa veckor tillsammans!
 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det min bästa väns födelsedag! Grattis på 17-årsdagen Julia! Hållit ihop sen dagis och du är verkligen en av de finaste människorna jag vet. Så glad att du finns där för mig i alla lägen! Hoppas verkligen du får en superfödelsedag. Älskar dig, puss!♥

Talang på att glömma

 
Suttit och pluggat matte och skypeat med Anna hela kvällen. Gick rätt trögt med matten tyvärr. Helt sjukt hur mycket man glömmer på kort tid! Har verkligen talang för att sortera ut saker vi lärt oss i skolan och som vi inte ska jobba med längre. Behöver liksom den platsen för att förvara kunskaperna om nästa sak vi ska jobba med. Rätt så smart, ända tills vi ska repetera...
 
Nej nu ska jag sova. Vill vara någolnda utvilad imorgon. Ska tydligen bli fint väder och Anna försöker övertala mig att ha klänning eller kjol... Får se hur det blir med den saken. Puss & godnatt♥

Tisdag?

 
Hej på er! Har blivit helt dagvild, har verkligen kännts som det är måndag idag och fick för mig att vi hade nationella i matte på onsdag när det egentligen är på torsdag. Men kan ha och göra med att det var studiedag igår och att jag då tar förgivet att första dagen efter ledighet är en måndag. Jaja veckan känns iallafall kortare när måndagen "försvann". Var hemma, gick runt i pyjamas hela dagen, pluggade och var förkyld. Snorade och hostade som jag vet inte vad. Gav mig på ett försök att noppa ögonbrynen och slutade med att jag nös 7 gånger på raken och det stänkte snor över hela badrummet. Fräscht.
 
Eftersom jag var så förkyld igår, och fortfarande snorar, så valde jag att hoppa idrotten idag. Hade bara matte i en halvtimme och sen historia seminarium. Bara 1 timme skola idag alltså då eftermiddagen är ledig för alla som inte har något att komplitera.
Nu ska jag lyssna på massa bra musik jag hittat under senaste veckan. Puss
 

Bara om kameran får följa med

 
 
 
 
 
 
Var ute på promenad och fotade en kväll förra veckan. Är egentligen inget större fan av promenader, känns rätt meningslöst att gå ut bara för att få luft. Finns ju luft inomhus, right? Men hur som helst brukar det bli roligare att gå ut om jag tar med kameran. De andra får vänta när jag ska stanna och fota hela tiden, hahah det får de stå ut med när de tvingar ut mig. Men fick iallafall magiska bilder!

Jordgubbar och rondeller

 
 
 
Är verkligen helt slut. Tar verkligen på energin att vara i solen och är dessutom snorig. Har studiedag imorgon men hoppas verkligen inte jag blir sjuk sista veckorna nu. Har extremt mycket denna vecka!
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer än att vara i solen idag. Åt glass och jordgubbar i den 23 gradiga värmen (var säker över 30 på glasaltanen som vi satt på) innan vi åkte från mormor. Övningskörde hemifrån dem till bensinmacken och fick pröva på att köra i 3 rondeller och köra på 60 väg för första gången. Har tidigare bara kört på 50 väg som i stort sett bara i raksträcka. Men gick faktiskt riktigt bra. Sen körde mamma den 2,5h långa resan hem. 
 
Funderar på att ta en pluggfri kväll och gå och lägga mig istället så jag orkar plugga imorgon istället. Så får det nog bli. Kram

Brända kinder

 
 
 
Har spenderat hela förmiddagen på gräsmattan ute i solen. Riktigt varmt idag och fick dricka massa vatten för att inte svettas ihjäl. Riktigt stark sol så har tyvärr lyckas bränna mina kinder, trotts att jag smörjde in dem med solskyddsfaktor. Men lär lägga sig tills imorgon.
 
Nu ska vi snart äta lunch/middag och sen ska vi sätta oss i bilen och åka hem till Stockholm igen. Ser verkligen inte fram emot att sätta mig i en kokhet bil, men ska bli skönt att komma hem ändå. haha spelar ingen roll vart jag är och hur länge jag är borta. Hemma är alltid bäst!

17 Maj

 
 
 
 
 
 
17:de Maj, Norges nationaldag och min pappas födelsedag. Eftersom han är i Lissabon och firar sin 45 årsdag så får vi fira honom om en vecka.
På förmiddagen var vi ner till centrum, kollade i butiker och köpte glass. Hitta massa fint men känns ovärt att shoppa 11 dagar innan London. Sen åkte vi hem och solade. På kvällen kom även kusin,morbror och ingiftmoster hit och vi åt supergod middag bestående av grillad kyckling, fläskfile och coscos sallad. Tog en promenad till parken för att smälta maten och sen blev det även hallon och rabarberpaj till efterrätt.

Trädgårdsbilder

 
 
Godmorgon. Underbart väder ute idag! Så härligt. Har än så länge bara hunnit äta frukost och duschat men Olivia och Junie var ute och fotade så lånar deras bilder. 
 
Ska baka en rabarber paj tills ikväll och sen ska vi ner på stan. Hörs sen. Kram

Älskade fredag

 
 
 
 
 
Min fina syrra och jag♥ Hade på mig mitt älskade linne från topshop idag och tiger jeans, äntligen lite sol och värme i Sverige
 
Sitter just nu i mormor och morfars soffa och lyssnar på P3.Känns rätt hemtrevligt att radion är alltid på och alltid inställd på samma kanal. Sov hela resan hit, men är fortfarande trött. Satt uppe rätt sent och pluggade till dagens teknikprov så min 2,5h bil-PN hjälpte inte riktigt.
 
Provet gick som tur var rätt bra så känns ändå värt att jag satt uppe så länge. Har verkligen bästa läraren som delar ut godis till alla under provet. Vi tjejer fick dessutom en maraboue chokladkaka var eftersom vi ställde upp och blev intervjuade av fransmännen igår ^^. Fler lärare som honom tack!
 
Har precis ätit middag och nu ska vi sätta igång en film och äta försenat påskägg. Inte träffat mormor och morfar sen innan påsken så fick lite godis och shoppingpengar till London nu i efterskott. Hoppas ni också haft en bra fredag. Puss
 

Det finns alltid fler sätt att se på saker och ting

             
  
Kan inte bestämma om jag gillar bilden i färg eller i svart-vit bäst, vad tycker ni?

I detta nu sitter jag antagligen i bilen på väg norrut. Helgen kommer tillbringas tillsammans med mamma, syster, mormor, morfar och kusinerna. Lite synd att jag missar Steve Angellos gratis konsert men kommer bli skönt att få ta det lugnt.
 
Har massor av bilder att visa så kommer dyka upp under de närmsta dagarna. Puss

S'mores chocolate chip cookies

 
 
 
Jag och Linnea bakade asgoda S'mores chocolate chip cookies igår som vi sen åt med vaniljglass. Hittade ett recept på engelska med alla mått i cups istället för i deciliter och gram (smör) och fahrenheit istället för celcius. Blev ett jäkla mycket tänkande men lyckades lista ut allt tillsist.
Tyvärr blev marshmellowsfyllningen lite seg, skulle nog ha ätit dem direkt när de kom ut från ugnen. Får komma ihåg det tills nästa gång. Men var verkligen inget fel på dem i övrigt, snarare tvärt om.

Riktigt bra dag

 
 
Var inte alls särskilt nervös idag när jag höll mitt Svenska NP tal - iallafall inte om man jämför med de tal jag hållt tidigare. Kändes riktigt skönt att äntligen fått det gjort och fick bara positiva kommentarer så känns bra.
 
Mycket mer plugg blev det inte eftersom vi tjejer i klassen fick i uppgift att hänga med några killar från Nice som var på studieresa i Sverige. Snackade och spelade basket med dem så slapp tekniken och halva mattelektionen.
 
Efter skolan åkte jag och mötte upp Linnea, handlade, bakade, fotade m.m. Blev middag rätt sent eftersom vi blev ganska mätta på bakverken, så jag och My var ashungriga. Pappa och Anna är bortresta så vi gick och köpte sushi och pizza, satte på oss mjukisbyxor och kollade på hockey medans vi åt. Haha som riktiga tjockisar.
Resten av kvällen spenderade jag till teknikplugg. Hoppas verkligen det går bra på provet imorgon!! Nu ska jag få lite sömn också. Godnatt♥

3 tagna idag

 
 
Lite tomt på bloggfronten idag, har umgåtts med Linnea hela eftermiddagen. Fotat, bakat och snackat. Nu ska jag äta maaaat! Är ashungrig!

Inte kul med nationella


Rätt så klockrena tweets om dagens engelska nationella. Hängde inte alls med på hörövningen och var jätteosäker på flera stavningar och svar på läsförståelsen. Tyckte det var assvårt!
 
Efter att jag slutat 16:10, fick gå tidigare (YES), satte jag och Anna oss på McDonald's och snacka. Hunnit plugga lite teknik, lyssnat på podcasts och läst bloggar och nu ska jag öva på mitt svenska tal som jag (troligtvist) ska hålla imorgon. Mycket plugg idag men imorgon ska jag träffa Linnea och bara ta det lugnt. Längtar!

Dresses

 
Topshop // Miss Selfridge // Topshop
 
3 supeeersnygga klänningar jag mer än gärna skulle vilja ha i min gaderob!

Beauty has nothing to do with perfection


Älskar verkligen låten nedan! Så skönt att bara blunda och lyssna på texten och melodin. Tycker nästan det låter som vågor som slår mot en strandkant och får känslan av att jag ligger i en solstol i något varmt land och bara njuter av solen. Kopplar av så mycket att jag nästan somnar typ varje gång jag hör den. Haha men kan ha och göra med att jag är rätt trött också. På tal om sömn och att vara trött så ska jag nog gå och lägga mig nu. Vill ju inte somna på engelska nationella imorgon
 

"Ledig"dag

 
Dagens lunch till höger, gjorde en smoothie som var mycket godare än vad den såg ut med grönt äpple och banan ^^.
 
Var kompleteringsdag idag och eftersom jag inte hade något att komplitera så har jag varit hemma. Tog sovmorgon och kollade på serier på förmiddagen, men resten av dagen har jag pluggat till teknikprovet. Asmånga sidor att läsa och har antecknat det viktigaste så tog några timmar men nu har jag sammanfattat allt. Haha lite kul hur man tänker "åå på tisdag ska jag vara ledig" och sen måste man ändå plugga hela dagen. Men har varit skönt att gå runt i shorts och tofflor hela dagen iallafall.

4 söndagar kvar innan lov

 
Var som sagt in till stan och träffade Anna tidigare idag. Hittade massa fint på Åhléns city, kollade på löparskor och satte oss på Espressohouse och snackade.
Tyvärr hittade jag inte några bra löparskor. De som är böjliga har för tunn sula på och de som har lagom tjock sula är inte böjliga, så får fortsätta min jakt efter ett par bra skor! Hoppas på att hitta ett par i London.
 
Nu sitter jag och pluggar till teknikprovet vi har på fredag. Känns asskönt att det är näst sista provet innan sommarlov!! Fast har dock seminarium, redovisningar och nationella kvar också men hoppas på ett lugnt avslut av terminen!

Hyllan är uppe

 
 
Har äntligen fått upp min hylla på väggen! Hahah köpte den samtidigt som jag köpte min säng för över ett år sen så var på tiden. Känns som jag fick mer ordning när parfymerna/bodysplasherna står på hyllan istället för i fönstret. Ska fixa en till hylla, krokar och förvaringslådor så blir det ännu mer ordning. Anna köpte två supersnygga smyckes/kontors boxar i stan, typ som dom nedan. Fanns i massa olika modeller så funderar på att införskaffa något liknande. Riktigt praktiskt att ha smink och smycken i lådor så blir det inte så rörigt och man slipper dammtorka.
 

Spara i 17 dagar till

 
Godmorgon, började denna dag med fruktsallad och naturellyoghurt och ska nu göra mig iordning för att åka in till stan. Ska träffa Anna och kolla i lite butiker, aslänge sen jag shoppa så hoppas jag inte får något ryck och spenderar alla mina pengar. Bättre att spara till London, bara 17 dagar kvar nu!

Pannkakslunch

 
 
 
Hade en rätt lugn lördag igår. Tränade på förmiddagen och sen fixade jag, My och Stella ihop en superpannkakslunch. Var äckligt mätt efteråt, men gott var det. På kvällen tog vi take away från thairesturangen, åt godis och kollade på eurovision finalen. Även om bidragen inte var så bra så är det ändå kul att kolla, kritisera och läsa twitter samtidigt. Alla kommentarer om bidragen och programmet är ju det bästa ^^.
 
 

Designprojekt

 
 
Vet inte riktigt vad som har hänt men har tappat blogglusten lite. Finns inte så mycket intressant att skriva om och har inga bilder att lägga ut heller, därav uppehållet. Men har haft skola, nationella i svenska igår som gick rätt bra (så sjukt skönt att vi fick skriva på datorn) och kollat massa serier.
 
Idag sluta vi tidigt och när jag kom hem funkade inte internet så har suttit hela eftermiddagen med mitt designprojekt i photoshop. Är långt ifrån klar, men plaggen på bilden är en del av det jag åstakom idag. Vad tycks?

My babe is back!

 
Alltså Anna är verkligen världsbäst! Fick en present av henne från Dubai med en Victoria's secret body splash och 5 små förpackningar med handsprit från bath and bodyworks som luktar jättegott!
 
Denna dag började och slutade bra! Fick träffa min otroligt saknade vän som äntligen kommit hem till Sverige! Skoldagen däremot var sådär. Hade som alla andra 97:or svenska nationella läsförståelse idag (som faktiskt gick helt okej) och gick från 8:30 till 16:00, vilket var en alldeeeeeeles för lång skoldag.
Men när vi äntligen slutat åkte jag och Anna in till stan kollade runt lite och köpte yoghurt glass. Åkte sen hem till mig och bakade. Vad det blev får ni veta senare ;).
 
Nu ska jag kolla OUAT och sen sova. Inte särskilt taggad på att gå upp tidigt och ha orientering imorgon. Taskigt att vi har det klockan 8:15 ute vid järla gården och att vi sen måste till skolan för att ha historia och fysik :/. Jaja behöver sömn så jag orkar iaf. Godnatt♥

Övningskört

 
 
Bild på när jag övningskör i morfars gamla bil 1999
 
Har precis övningskört med mamma och gick faktiskt riktigt bra. Inga krockar och inga påkörda människor än så länge. Var första gången jag körde på vägen med vanlig växel men var inte överdrivet stor skillnad från att köra med automatväxel. Lyckades undvika att få motorstop när andra bilar var i närheten. Så är riktigt nöjd.
 
Får se om jag ska ta några körlektioner hos körskolan så jag inte lär mig fel. Sen är det bra att köra intensivt så jag kan köra sen på semestern. :)

Lördagsplaner

 
Godmorgon. Tog Sovmorgon till kvart i 11 idag, så skönt att få vakna utvilad av sig själv och att slippa bli väckt. Åt frukost och har suttit vid datorn närmsta halvtimmen. Ska träffa Julia lite senare idag men får se vad jag hittar på innan det. Kanske träna eller övningsköra om jag orkar. Kram

Fredagkväll

 
 
 
Olivia i sin nyinköpta kjol
 
Hade en riktigt mysig fredagskväll igår. Åt tortilla med pulled pork, coleslaw, grönsaker och guacamole till middag och kollade på film samtidigt som vi åt morotskakan vi bakat till efterrätt. Kändes verkligen som det var söndag igår men är riktigt skönt att veta att det bara var fredag!

Gårdagens outfit

 
 
Topp från BikBok // kofta från Gina Tricot // Jeans från Tiger of Sweden // Skor från Soc

Första träningspasset efter långt uppehåll

 
Naturellyoghurt med färska jordgubbar och banan fick bli min frukost idag
 
2 Maj och klämfredag idag. Så glad att få vara ledig och slippa gå till skolan som jag vet att många andra gjort idag.
 
 
Bestämde mig för att dra till gymmet och gick relativt bra att köra CX och springa trots att jag varit förkyld länge och haft träningsuppehåll i 16 dagar. Efter träningen åkte jag hem till pappa för att hämta grejer och cykla sen till mamma. Nu på eftermiddagen har jag hunnit köpa en blus och ett skärp och bakat morotskaka. Tog precis ut kakan ur ugnen och luktar verkligen supergott. 
 
Rätt trött så kommer nog inte orka mer än att titta på film ikväll, om jag inte somnar i soffan... Kram

Första maj

 
 
 
 
Hej på er! Varit trött hela dagen och låg i sängen och kollade på OUAT och läste Looking for Alaska ända till halv 3. Både serien och boken är grym så inte mig emot. Men kände att jag behövde röra på mig så jag och Linnea tog en prommenad runt Skogskyrkogården och snackade om allt möjligt :). Kvällen spenderades med familjen på tacobar och sergel biografen. Såg the Grand Budapest hotel som var helt okej, inte min typ av film men roligt att få se nåt annorlunda ändå.
 
Hoppas ni också haft en bra första maj. Nu ska jag kolla på finalen av Top Model Sverige, håller tummarna för att Ellinor vinner! Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!